Във Всяко Взаимодействие Очаквайте Да Откриете Любящ Отклик

 Любящ Отклик

Във всяко взаимодействие очаквайте да откриете любящ отклик

14.10.2012 от Джон Смолман

Пробуждането ви е божествено гарантирано, и вашите сърца знаят това. Отделяйте време да посещавате това място всеки ден, тъй като това е мястото, където живее вашата божественост, за да ви напомня ежедневно колко силно ви обича вашият Баща, тъй като за вас е твърде лесно напълно да отвлечете вниманието си в ежедневния живот и така да забравите причината, поради която сте тук на Земята.

Всички вие сте проводници на Неговата любов, и е важно тези канали да са напълно отворени, така че любовта, присъстваща във всеки един от вас, да може да се събуди и да се присъедини към Неговата Любов, която протича през вас постоянно, вдъхновявайки ви, възвисявайки ви и свързвайки ви с всеки член на човечеството.

Това е вашата задача и вие го знаете. Вашето най-съкровено желание и надежда е да се ангажирате колкото се може повече с това. Така че, бъдете открити, щедри, приемащи, състрадателни слушатели, споделящи Божията любов просто като бъдете себе си – а не маски на доверие и може би безразличие, които много от вас са свикнали да носят, докато се занимават с отвличащи вниманието неща в илюзията (ежедневието ) – това ще ви помогне при въвеждането ви в Новата епоха, за която всички вие копнеете. Тя идва, ще пристигне в най-скоро време, но вашето открито и любящо отношение е съществена и незаменима част от този процес.

Всеки водач, учител или мистик, който е влизал във вашия свят, за да ви предложи помощ в откриването на пътя ви към къщи, без значение какви религиозни убеждения е изповядвал (ако е имало такива), многократно е подчертавал, че следването на пътя на любовта, приемането и прошката е единственият път, по който трябва да се върви. Най-сетне това съобщение е масово възприето и осъзнато, така че сега вие бързо вървите към пробуждането.

Във всяка ситуация, във всяко взаимодействие очаквайте да откривате любящ отклик, и позволете това да се случи като още в първия момент останете открити, без защита, защото това е начинът да се осъществи това. Всеки път, когато сложите защитна преграда пред себе си, другата страна веднага усеща това – преди всичко вие сте хора на духа, чиста енергия и енергия, която разпознава енергия – и в отговор на вашата защитна бариера другата страна също ще извади своя отбранителен щит.

Вие дойдохте да споделяте любов и, за да направите това, трябва да направите и необходимите крачки в тази посока. Когато срещнете някого, който също прави това, вие незабавно установявате чудесна връзка помежду си. Очаквайте да изпитвате това все по-често, тъй като все повече и повече от вас изчистват вашите блокирани или задръстени канали, предназначени за предаване на любовта.

Вероятно сте имали преживяване, при което се е налагало да разгърнете градински маркуч през пролетта, за да полеете градината си, а водата е отказала да тече. След като сте разгледали маркуча и сте намерили местата, където се е задържала замръзнала вода, вие сте ги освободили чрез топлината на пролетта, размотавайки маркуча. След размразяването на тези места водата потичаше свободно.

Е, много от вас, аналогично на този пример, са със блокирани вътрешни канали на любовта, тъй като любовта вътре във вас е замръзнала - може би поради страх, или може би защото сте си мислели, че това е знак на слабост, но сега, с интензивността на божественото поле Любовта ви обгръща и разтваря тези замразени блокажи, и всички хора по цялата планета се отварят с любов един към друг и за планетата.

Пролетта е пристигнала и неизбежно ще доведе до лятото, защото любовта, която се пробужда в цялото човечество, неустоимо набъбва с прекрасни пъпки, които в най-скоро време ще разцъфнат в най-светлите си цветове. Време на голяма радост за човечеството - времето, за което сте мечтали и за което отдавна се надявахте. Признаците на пролетта са навсякъде около вас, стига да можете да ги видите, и вие знаете, че лятото винаги следва пролетта.

Позволете и на тези удивителни знаци да ви вдъхновяват и извисяват, така че сърцата ви да запеят! Тогава честотата на вашата енергия се покачва, увеличава се и влиянието ви над другите, които срещате в ежедневието си, комуникацията става все по-добра, а вашето излъчване мотивира другите да започнат да изследват и разширяват своите собствени представи за едно общество, в което всички са уважавани, удостоени с чест, приемани и обичани. Тъй като визията за красива и хармонична среда, в която всички живеят добре и творчески, силно привлича вниманието ви, намерението на колектива, от който всички вие сте част, се променя, за да осъществи тази визия.

Божественото поле на любовта, което ви обгръща, ви води постоянно и целенасочено към дома, защото вие сте изявили намерението си и сте го привели в съответствие с Волята на вашия Отец за вас, и ето защо вие бързате да се приберете в Къщи и да вземете участие в празненствата, които Той е приготвил за вас, за да ви приветства.

С толкова много любов, Саул.

Превод: САР

http://johnsmallman.wordpress.com/2012/10/14/in-every-interaction-expect-to-find-a-loving-response/


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments