СаЛуСа – 15 август 2014г.


Ние работим постоянно, за да минимализираме ефекта от опитите на тъмните сили да унищожат много от вашето население. Това бе част от дългосрочния им план и начинът им да сторят това е чрез въвеждането на болест и други методи, чрез които могат бавно да намалят броя ви. Обаче, от дълъг период от време ние използвахме нашата способност и свръхзнание, за да им противостоим. Така че ще разберете, Скъпи души, че ние предотвратяваме катастрофа, като ви позволяваме да продължите добрата си работа да разпространявате Светлината. Затова не се страхувайте от тъмните сили, тъй като сега тяхната мощ е много ограничена, тъй като по кармични причини ние трябва да им позволим да упражняват определено количество свободна воля. Бъдете сигурни, че каквито и странични действия да се случват във вашия свят, това е само крайният период, в който се отиграва кармата. Това, което външно се случва, е склонно да създаде повече страхова ситуация, отколкото всъщност такава ситуация съществува, така че те ще са краткотрайни и ще са постоянно наблюдавани от нас. Винаги имайте предвид, че в не твърде далечното бъдеще вие ще се извисите и ще се радвате на пълен мир и ще сте свободни от вниманието на тъмните сили.

Напредвате по пътя на установяването на нова ера на мир и ние благодарим на всички онези, които посветиха живота си да я доведат. Ние правим това, което зависи от нас, за да ви помагаме и да ви направляваме, където е нужна помощ. Ние също ви пазим от намеса, въпреки че има моменти, когато трябва да ви позволим да бъдете подложени на изпитание. Вие сте пионерите на Нова Епоха и ние адмирираме вашата отдаденост на задачите ви. Скоро ще имате пряк контакт с нас и когато позволяват обстоятелствата, ние ще дойдем открито сред вас. Не че вече нямаме контакт с вас, тъй като можем да повлияем на действията ви и когато сте извън тялото си по време на сън. Ние често се срещаме с вас, но за да предотвратим отклонение от жизнения ви план, в повечето случаи вие ни напускате, без да си спомняте за това, когато се събудите. Ето защо често се събуждате освежени и спокойни, без да осъзнавате причината за това. Вие може да се свържете с нас просто като ни изпратите мислите си, но не очаквайте непременно незабавен отговор. Не винаги можем да удовлетворим желанията ви, а дори и тогава отговорът ни може да е различен от този, който очаквате.

На всички нива на Земята работата, която ви води към освобождаване от тъмните сили, продължава, те вече са отслабени чрез нарушаването на контактите им и намаляването на ресурсите им. Те обаче все още са в състояние да се намесват в работата ви, но не в тази степен, както се намесваха в миналото. Въпреки това, моля, не си пилейте енергията да се фокусирате твърде много върху техните действия, тъй като ние държим под контрол всички проблеми. Обаче бързаме да добавим, че не можем винаги да отидем толкова далеч, колкото бихме искали. Бъдете сигурни, че от наша гледна точка все пак всичко върви добре и няма да се позволи на нищо да промени планирания резултат. В рамките на няколко години ние виждаме възможност за големи промени, които ще поведат човечеството напред, за да започне нов период в живота ви.

Чудили ли сте се защо понякога група хора може да присъства, когато се разкрие Извънземен Космически кораб и все пак не всеки може да го види. Най-вероятната причина за това е, че наблюдателите са на различно ниво на вибрация. Ако вибрацията им не е достатъчно висока, очите не могат да хванат обектите и по подобни причини не всички хора могат да виждат привидения. Допълнителен недостатък на ниската вибрация е, че тя представлява бариера пред получаването на всички видове впечатления, които в противен случай бихте получили. С напредването на времето и продължаващото извисяване на вибрациите все повече и повече хората ще се пробудят за потенциала си докато настъпи Издигането, когато всички ще споделят по-висока степен на чувствителност. Това са само малко от промените, които се случват и които в дългосрочен план ще видят Човека да се превръща в Галактическо Същество с огромна мощ и способности.

И така, Скъпи души, вие имате чудесно бъдеще пред вас, което ще е най-радостно и вълнуващо, когато следвате собствения си еволюционен избор. Вече някои от вас чувстват промените да настъпват и без съмнение мислите, че предстоят основни промени. Ние повтаряме, че това са времена, когато ще настъпи разделение на пътищата и само онези, които достатъчно са извисили вибрациите си, ще се издигнат. Бъдете сигурни, че всяка душа е получила същите възможности да еволюира, с каквато скорост е избрала. Някои нарочно предпочитат бавен подход, докато други са готови да поемат предизвикателство, което ще ги ускори напред. Въпреки това винаги има Водачи на разположение, които да ви съветват на базата на това, което знаят за вас.

Както можете да си представите, много души са в действие що се отнася до вас и въпреки че може да изглежда, че често те сами, всъщност вие винаги сте придружавани във вашите пътувания. Ако си спомните да признаете невидимите си помощници и да споделите мислите си с тях, по-вероятно е те да могат да ви помогнат. Всичко е заради опита ви и имайте предвид, че сте имали животи на двете крайности на линията. Следователно е важно да позволите на другите да избират опита си, тъй като всичко е избрано предвид вашата духовна еволюция. Освен това, не съдете другите, тъй като не ще знаете причините за изборите, които са направили. Просто помнете, че всяка душа е заета с отбелязване на духовен напредък и за това се изисква опит от двата - и позитивния, и негативния – аспекта на живота. Всички вие сте включени в подобни опити, които са част от житейските ви планове и тъй като нищо не става случайно, приемайте много сериозно възможностите си да еволюирате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви уверявам, че сте активно включени в жизнения си план, така че, където има възможности, често можете да избирате коя да използвате. Когато се въплъщавате например може да изберете към кое семейство да се присъедините, въпреки че те са избрани за вас, тъй като ви дават възможностите, които са ви необходими, за да еволюирате. Някои от вас ще намерят това трудно за вярване, но имайте предвид, че преди да се въплътите, вие сте наясно с уроците, които трябва да научите. Вие сте красиви души, които еволюират към по-високо ниво и с вас винаги върви много любов.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/08/15-2014.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments