22.02.2020 - Вратата към Бленуваното Бъдеще

Вратата към Бленуваното Бъдеще

Датата 22.02.2020 г. е много особена, в нея има 5 двойки, и между другото, е във високосна година. Тя притежава сакрален смисъл и енергия.

Има много предсказания и съвети за това какво трябва да се прави в този ден, за да се извлече максимум от живота.

И тъй като този ден е опасен сам по себе си, ако го проведете правилно, ще можете да изпълните и най-съкровените си желания.

За това става дума тук.

Първите две Двойки – 22 – са символите на деня, 22-рият ден във втория месец, това показва, че не само желанията могат да се сбъднат. Те ще са умножени по две!

02 е символиката на началото на пътя към светло бъдеще, от 0 до първата заветна цел, която може да започне да се реализира още в този ден.

А 2020 г., разбира се, е годината, която дойде и вече ни радва със своите прелести и подаръци.

Тя също така е и символ на това, че всичко, което ще се случи на 22/02, ще продължи да се случва и през цялата година.

И така, в този ден има голяма вероятност всеки от представителите на зодиакалните знаци да отвори вратата си към изобилно бъдеще, да привлече щастие и да изпълни желанията си.

Какво ще трябва да се направи, за да се случи това?

Просто не бива да изпълнявате никакви ритуали, никакви, тъй като 22.02 вече е зареден с такава енергия, макар и отрицателна.

И тъй като денят е негативен, просто трябва да насочите действията си в правилна посока, така че да работи във ваша полза.

Това не трудно, настройте се на работна вълна, опитайте се да бъдете позитивни, така че всичко около вас просто да свети и да сияе.

Като се настроите на позитивизъм в този ден, можете да направите така, че светлото бъдеще с всичките си подаръци да започне именно от 22 февруари.

Не обръщайте внимание на негативизма, тъй като този негативен ден може да се опита да ви обърка, а това не трябва да се случва.

Започнете активно утринта си, заемете се с текущите си дела или се отпуснете, докато се занимавате с домашните си работи, основното е да се свържете в този момент не само със съдбата си, но и със себе си – за това, че да сте готови за промяна.

Ако сте готови да поработите – ще получите щедра награда. И не само днес!

На 22.02.2020 г. най-важното нещо ще бъде самодисциплинирането.

Основното тук е да подходите отговорно към този въпрос, тъй като ако правилно планирате деня си, можете да получите много неща и в бъдеще.

ще получите щедра награда. И не само днес!

Между другото, големите финанси могат да се появят в живота ви още в началото на март.

А получените средства ще зарадват не само вас, а и вашето семейство.

По отношение на щастието – мнозина ги очакват радостни моменти, за които по-рано просто дори не са предполагали.

Това може да бъде както важна бизнес информация, така и изненади, които могат да ви направят наистина щастливи.

А изпълнението на желанията ви ще се случи спонтанно, ще ви зарадват както съдбата, така и средата ви, които ще ви направят особено щастливи и ще изпълнят дори и най-тайните ви мечти.

Източник: esotericblog



Прочети още:



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments