Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Седмично послание на Хиларион 13 - 20 март 2016г.

Седмично послание на Хиларион 13 - 20 март 2016г.

единственото пълно слънчево затъмнение за 2016-а година

Възлюбени,

Като се движите през мощните енергии на тези времена, знайте, че никога не сте истински сами или забравени. Много от това, което е във вас, се трансмутира и трансформира в по-висша версия на вас. Понякога това може да е дискомфортно. Съветваме ви да си почивате и да сте добри със себе си, докато се случва това. Всички по-ниски вибрации сега излизат от човешката ви операционна система и докато става това, е важно да ги приемете и да ги прегърнете като част от еволюиращата ви човечност и просто да разрешите тези преживявания, докато те се отидат. Не ги подхранвайте и не се заблуждавайте заради този опит. Не е грешка да изпитвате това, затова не се обвинявайте. В по-висшата перспектива на тези променящи се времена вие определяте нови насоки за по-висшата версия на собствения си живот, за да го проявите в личния си опит. Не е нужно да се харесвате на другите , докато се случва това, или да търсите тяхното одобрение, защото вие сте суверенно същество като тях и имате дарбата да изразявате свободна воля.

Сега има много хора, които използват концепцията за единение на съзнанието, за да оправдаят поведението си, когато не уважават правата на другите да са всичко, което могат да са. Всеки един от вас е тук, за да донесе специалните си и уникални дарби на света през тези времена, защото това са дарби, които вие носите като индивидуалност; вие имате право да определите хода на това как да представите дарбите си на света. Никой няма правото да прави този избор вместо вас. След време, когато никой няма да злоупотребява с приноса на другия за собствена цел, ще започне да се случва истинско обединение. Това е състояние на съществуване, където всеки празнува разцвета на по-висшия потенциал в другия, без да се грижи как да се възползва от него, защото тогава ще действа по-висшия вселенски закон. Сега по отношение на тези въпроси е добре да използваме прозренията на другите и да си определим собствени граници.

На планетата има много хора, които търсят отговори, и тези хора ще гравитират и ще са привлечени от определена информация, защото резонират с истината, която тя представя. Има много хора, които представят информация в унисон с нас и именно те са тези, които са разпознати и търсени, заради ценността на това, което изнасят за търсещите. Тези хора, които служат с нас по този начин, са личности, с които ние от по-висшите реалности работим, стараем се да представим истината в най-висшата и форма заради ученето, разбирането и прозрението на онези, които я търсят. Всички, които работят с нас, трябва да са известни като наши избрани представители и всеки обмен на информация, който се случва, трябва да се провери от този, който работи с нас, защото именно там се случва най-голямото влияние на позитивния ефект, чрез физическата им форма устно или писмено, или чрез произведения на изкуството.

Хората, които служат с нас и ни позволяват да изразяваме Светлината и мъдростта си в света, са сериозно изпитани и проверени в житейския им път и са жертвали много, за да вършат тази работа, и са се оказали достойни да се нарекат наши истински представители. Те сега и в бъдеще има много неща да дадат, защото са гласът ни на планетата. Ние гарантираме за тях и ги подкрепяме, това винаги е било начин да внасяме вечните истини, дори и през предишните златни епохи на тази планета. Те са нашите гласове, изразени устно или писмено, или чрез произведения на изкуството, музиката, технологиите и много други форми на изразяване. Когато човек развива такава Светлина на планетата чрез усърдно приложение и спазване на по-висшите духовни принципи, тези от по-висшите реалности са привлечени към него и го обграждат, предлагайки нашата любов, подкрепа и защита. Ние знаем, че всичко, което те правят, е за най-висше добро на всички по планетата.

Това, които ние носим на света чрез тези представители, е знание и разбиране, което е нужно на хората по света и е надеждата, която те търсят, те ще намерят това, от което се нуждаят, без да са повече объркани и разсейвани, заради интензивното си търсене на истината, ще намерят отговорите, които пазят нашите представители.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

Източник

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments