Завихряне на Чакрите

Нашите чакри са прозорците на душата ни

Нашите чакри са прозорците на душата ни. Те са центровете на съзнанието на нашата душа, чрез които виждаме света и трансформираме живота си. Когато нашите чакри са пълни с електричество, ние сме щастливи и успешни. Нашата визия е ясна и вярна и нашият живот е в хармония с Вселената.

Но когато нашите чакри са задръстени със стари спомени и съпротивления поради емоции, тяхната Жива Сила се забавя и нашето възприятие се изкривява. Когато това се случи, за нас е важно да намерим начин да раздвижим нашата енергия, като направим нещо, което обичаме. Нашето собствено вълнение генерира повече Жива Сила, така че нашите чакри да могат да се завъртят отново и нашето възприятие да се върне към по-високо ниво.

Изцеление на нашите чакри може да помогне, но ако все още се държим за нашите стари навици, задръстванията ще се върнат и нашето възприятие ще се изкриви отново. Ние се чувстваме уморени и не мотивирани. Изцеление може да помогне, но придвижването на нашата енергия към нещо, за което сме развълнувани, работи много по-ефективно.

Ако искате да излекувате вашите чакри, развълнувайте се и преместете вашата енергия. Вашият живот става успешен чрез собствените ви усилия да направите повече и по-добро. Следвайте сърцето си и живейте живота, за който винаги сте мечтали. Днешната мечта, става утрешна реалност.

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments