Свободна Душа и Дух в Сърцето - Живот в Сърцето

В Сърцето Сме Реално Свързани със БОГ

29.09.2015
Братя и Сестри, Вече Осъзнати,

Аз Съм Свободна Душа и Дух в Сърцето – Защото Аз Съм Свободно Избирам да Обичам СЪЗДАТЕЛЯ. Аз Съм Всичко, Което Е – Защото Създателя и Твореца е във МЕН. Аз Съм Искрата, Аз Съм Божествената Душа – Разширение и Безусловна Любов на Божественото Съзнание. Аз Съм в Божествения Живот – Защото няма Друг Живот в Сърцето. Аз Съм, ЗНАМ, Че Съм АЗ. Аз Съм Звезда – Защото Провождам Божествената Светлина. Аз Съм Висшия АЗ, Аз Съм Божественото Присъствие в Сърцето, Аз Съм ЕДИНСТВОТО – Защото НИЕ СМЕ в Моето Сърце. Искрата, Душата и Духъ са Вечни – Който може ще Види, Който може ще Чуе. Аз Съм и в Илюзията и в Реалността – Защото Съм Многоизмерен. Аз Съм Свободен – Да Избирам Волята на БОГ. Аз Струя Светлина, Аз Конвертирам Любов – Защото Туй е Волята на Твореца, Защото Аз Съм в Сътворчество. Всичко е в МЕНЕ. В Сърцето и Душата. ИСТИНАТА и РЕАЛНОСТТА е в Сърцето – Илюзията Съм Аз. Там – В Сърцето Сме Реално Свързани със БОГ. Там – Индивидуалния Дух е с Божествения. Там – Индивидуалното Съзнание е Христовото Съзнание.

Пуснете Всичко от Себе Си. Оставете Свободната Воля и Свободата Си на Божествен Син. Свободата е Мир, Любов и Светлина. Истински Свободния По Себе Си Дух и Душа е в Божествения План, Е с Божествената Воля. Е, Във Всичко Което Е.

Осъзнатата Свобода, е Осъзнаване за ИСТИНАТА. Утвърдената Свобода, е ИСТИНАТА за Божествения Живот.



Не се Борете със Себе Си. Обичайте и Само се СамоОбичайте – Това е Първата Ви Задача и Основен Приоритет в Живота Ви. От СамоОбичането Произтича Всичко. Произлиза Любовта Към Създателя Ви и Всичко, Което Е. Проследва Истинския Живот и Битие, Като Божествено Сътворена Душа. Стремежът на Всяка Индивидуална ИСКРА, Е Сливане и Връщане Към Божествения ОГЪН – Любов. Връщане Към ДОМА. Това е Като – Вдишане, Издишане. Вдишаме Разширението Си от БОГ, И Издишаме Връщането Си Към БОГ. Това е Дълъг цикъл, Но в Сегато е Сътворчески Период.

Присъствието Осъзнато в Сърцето – Е Присъствие във Висшите Измерения, В СЕГА, В Тънкия План, в Божественото Пространство на Безусловната Любов. Там се Случва и Проектира Всичко / Взривяване на Импулсите/ , Което се Пренася и Случва в Гъстия План / Човешкото Измерение /. Центрирането в Сърцето е Хармонията и Единството с Божественото Съзнание, С Божественото Присъствие. Там СМЕ БОГОВЕ. Там Няма Задръжки, Пречки, Блокажи, Препяствия и НЕМОГА. Там Всичко Можем и Всичко Знаем. Осъзнатия Вече Осъзнава, Че Присъства в Човешкия План за да ПОМАГА на Другите Души, А ЖИВЕЕ в Божествения Свят, Вътре в Сърцето Си. Това Е Първото Му Усещане и Изява за Могоизмерност на Духъ и Душата. Бъдете в Сърцето и Действайте. Всичко Сътворено Там се Импулсира в Човешкия План, в Човешката Дейност. Всичко Заповядвайте чрез Осъзнатото Присъствие в Сърцето. Когато Видите и Усетите, Че се Случва – Ще Заобичате Още Повече Себе Си. Осъзнатия Прекарва Повечето Си ВРЕМЕ - Там, В Сърцето. Там Не е Сам – А в ЕДИНСТВО със Всички Възвисени Души, В Синхрон с Божествения План. А Божествения План работи Винаги за Твоето Най-Голямо и Висше ДОБРО. Осъзнайте Силата Си на Божествено Същество – Защото Бог е ВЪВ ВАС и ВИЕ / Индивидуалната Душа сте БОГ /, Значи сте Бог на Втора Степен. Скромнастта не Помага, Смиреното Самоосъзнаване е Вашата Сила. Смирени – Но Безкрайно Силни и Безсмъртни Сте. Не Забравяйте, че Сте Създадени по Божествено Подобие. Осъзнайте, Че Сте Новата По-Силна Божествена Същност. Вярвайте в Себе Си, Обичайте Се. По Този Начин, и Закона За Единството – Обичате Всичко.

Когато Сте в Сърцето, Действате и Знаете с Интуицията от ИЗВОРА, Сътворявате Ведно с Божественото Присъствие, Ползвате Всемира и Вселената за Съдействие, Насочени Сте от Божествения План, Вие Сте в Потока. Когато не Използвате Сърцето, Мислите и Съждавате от Логическия Човешки Ум. В Сърцето – Вие Не Може да сгрешите, Винаги сте на Правилното Място, Знаете, Знаете Че Знаете. Извън Него – Вероятността за Правилните Ви Решения и Действия е Много Малка. Извън Него – Нямате Сили, Воля и Цел, да Сътворявате и Да Действате върху Желанията Си. Извън него – Нямате Връзка със Създателя, Не Сте в Единството.

Дори и Нещо да не Разбирате Веднага, Прочитайте го Няколко Пъти, и го Осмисляйте. Свържете Прочетеното със Всичко Вътре във ВАС – Постепенно ще Усетите и Почувствате ИСТИНАТА, и Осъзнаете Същността. Няма Начин, Отделената Капка от Океана, Да не се Срещне с Голямата Вода. Тази Капка, И на Пара, И на Лед да стане, И Течна да Остане – ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ и СЛЕЕ Някой Ден с Океана-Живот.

Вярвайте на СЕБЕ СИ..... И ТАКА Е......

Източник


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

  1. Ти не си всичко, което е. По изказването ти си личи, че си сектант. Освен това разум нямаш, който и да си ти "Всичко което е и не е". Вероятно и един домат не си отгледал през живота си. Сектите прекалиха. Нямам нищо против да изведат малоумните от планетата ни. Крайно време беше някоя интернет секта да направи "жътвата". Но все пак не е човешко. Това може да го напише само Изкуствен Интелект.

    ОтговорИзтриване
  2. И аз мисля като вас!Един никой си внушава, че той е Бог2.Така се получава насилие над другите хора.Нима това е божествено и право?Истината е :Не прави това което не искаш да правят на теб.Всеки има право до доказване на противното но да не пречи на другите!

    ОтговорИзтриване