Седмично послание на Хиларион 15 - 22 март 2015г.

Вглъбени в тишината на своята душа

Възлюбени,

Когато всеки от вас следва собствената си звезда и често се вглъбява, вие започвате да се радвате на пребиваването в тишината на своята душа, където има мир отвъд вашите разбирания. Това е вашето специално място, свещеното ви убежище, свещеният ви Храм. Това свято място прави всичко, през което преминавате, ценно и приложимо. Там вътре има светове на безкрайни възможности, като златно съкровище, което чака да бъде открито. Можете да си спомните всичко, което някога сте знаели и изпитали, в това свещено място, може да се свържете отново с истинския си и автентичен аз, непорочният и освободен аз. Вътрешният живот ви призовава сега и много от вас се отзовават на този призив. Много неща ще бъдат открити, върху много неща ще се размишлява и много неща ще се приемат, когато откривате корените, които ви свързват с Божествеността. След като се появи тази връзка, няма нищо, което някога да може да ви изкуши да се върнете обратно по пътя, по който бяхте. Всичко става по-ясно, всичко се променя.

Върховна радост и благодарност става ежедневната ви песен, не може да спрете да се усмихвате, защото наистина виждате великата красота, която ви заобикаля, в обкръжението ви, във връзките ви, в ежедневието ви и във всеки негов нюанс. Живот и жизненост текат през вените ви и е толкова хубаво да сте живи във всеки миг. С голяма признателност благодарите на Божественото за добротата и красотата в живота си, за ангелските същества, които ви съпровождат в живота; и за духовното семейство, което ви обича. Сега на Земята е като в Рая и всичко е наред със света. Вие разбирате, че именно вашето възприятие е това, което е било изместено да почувства това ново съзнание, тази нова връзка, това ново състояние на съществуване. Тялото ви буквално вибрира с постоянен поток на енергия и това е знак, че вие сега сте стабилни на правилния път, пътя от Светлина, по който избирате да вървите в този живот.

Сега вие започвате да разбирате и оценявате пътуването, което ви доведе до този момент. Ако не бяхте преживели времена на изпитания, скръб и предизвикателства, не бихте могли да оцените чувството, което изпитвате сега, контрастът между двете полярности сега не би се чувствал така дълбоко. Похвалете се и си кажете браво! Наградете се с нещо, което е целебно за вас, спрете и отделете време, за да оцените този подарък. Да, има още работа и предстоят усилия, но сега осъзнавате, че именно тези моменти и тези лични прозрения правят живота по-смислен. Като закотвяте все повече вашата божественост във физическото си тяло, промените в него изглеждат чудни, дори за вас, които твърдо вярвахте, че това е възможно. Доказателството за това премахва всяко съмнение.

Оттук нататък личните ви водачи, които бяха с вас от поемането на първата ви глътка въздух на тази планета, и новите ви водачи, които наскоро ви бяха причислени, ще ви напътстват по-дълбоко и по-осезаемо в мисията, която избрахте да изпълните. Тази мисия не е невъзможна, мисията ви винаги е в синхрон и в съответствие с живота ви и с най-важното за вас. Сега това е път на радост и щастие и докато вървите по него, вие благославяте всички наоколо, с които сте в контакт. Енергията на радост и щастие е силно заразна и извисяваща и е добре дошъл балсам за уморените души, които чакат в истинска надежда за по-добро, за по-добър живот. Светлината, която се излъчва от вас, вдъхновява същото състояние на съществуване в другите.

Прибавете енергиите си в група и знайте, че това се усилва милион пъти от вашето Семейство от Светлина. Възнамерете да е така и така ще бъде!


До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/03/15-22-2015.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments