Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Седмично послание на Хиларион 1-7 ноември 2014г.

Седмично послание на Хиларион 1-7 ноември 2014г.

блестете като фар за другите

Възлюбени,

Мнозина от вас са се посветили на по-велико прочистване на умствените ви модели и мисловни шаблони. Сега, когато емоционалните шаблони са почти балансирани и неутрални, мислите стават следващата област за наблюдение и балансиране. Това е работа, която само вие можете да извършите, няма кой друг да е отговорен за мислите ви или за това как избирате да мислите в ума си. Има повече от един начин за възприемане и за поглед към нещата в ситуациите, които изникват в живота ви. Има повече от един начин да отговорите във вашето майсторство спрямо тях, обаче, в живота си хората са склонни да отговарят и реагират по същия стар модел, който никога не им е носил успех. Това по всяка вероятност е причината, поради която същият вид ситуация продължава да се влачи в ежедневието им.

Всеки един от вас се опитваше да открие повече от собствените си по-висши аспекти и да ги доведе в опита си. Вие се стремяхте да извисите енергиите във всяка стъпка по пътя си към себепознанието и към реалността, която се разгръща по пътя. Вие се стремите да сте в правилната мисловна рамка, за да може да отворите сандъка със съкровището на опита в пътуването си в този живот. Знаете, че сте искра от божествения пламък и че сте съ-творец с Вселената, че имате потенциала за чудно творение. Вие знаете, че душата ви е свещеното превозно средство за божествено вдъхновение и за пробудено съзнание за собствената си божественост. Вие се стремите към величието на духа, в което имате страстта и вдъхновението на разгръщащи се възможности. Трансформиращият огън във вас и вашата Светлина ви приближават съм мечтите ви, да блестите като фар за другите, за да издигнете съзнанието на всички живи същества, докато се опитвате да издигнете собственото си съзнание.

Тази роля изисква рефлексия, проницателност и разбиране за това как фокусираното намерение материализира духа. Когато сте отворени за духа, вие започвате да възприемате неограничения потенциал и изобилието, което винаги е било на ваше разположение. Вие разпознавате красотата във всичко живо и пиете от тази красота в ежедневния си опит. Знаете, че това изобилие може да бъде уловено като се синхронизирате с потока на земните ритми и позволите великолепието такова, каквото то означава за всеки. Ценете своето собствено най-добро в духовния си потенциал и във всеки около вас. Подхранвайте тези дейности, които ускоряват разгръщането на този потенциал, и оставете всичко останало.

Само чрез обединяване на сили с другите и с работа заедно може да се разшири визията за новия свят. Прегледайте начините, по които можете да помогнете на другите да изведат най-висшия си потенциал и творчески израз. По този начин вие също прибавяте към колективния човешки опит. Внимавайте как използвате собствената си енергия и не забравяйте да цените всички около вас, които ви подкрепят. Бъдете благородни и скромни в търсенето си на майсторство, защото всеки от вас има да следва свой собствен път, който води до крайната цел на самоусъвършенстване. Никой няма всички отговори. Майсторството и лидерството изискват състрадание, проницателност, безусловна служба и чиста визия да се запали страстта, която гори в сърцата на другите около вас.

Трябва да продължите ежедневно да изчиствате полето на аурата си и индивидуалните си чакри. Синхронизирайте се с Висшия си Аз и с Божествено назначените си духовни водачи и ангели, за да поддържате висшите си връзки. Ежедневното медитиране, съзерцание и настройване към по-висшите реалности е необходимо, за да се поддържа яснота и усещане за цел. Тъй като Земята се придвижва в по-висшите честоти, това става от първостепенно значение. Всеки един от вас е Любящата Божия Благодат, материализирана тук на Земята. Тези упражнения ще ви поддържат свързани с тази цел.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/11/1-7-2014.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

 1. Имам една забележка към дадената информация. Има други "отговорни" за мислите, които се въртят в главата на човека, защото тези мисли са в пространството и повечето не са лични. Това е всичката помия, която се е създала по времето на идиотския "експеримент" на Луцифер и неговата шайка, но който е бил поръчан на него от "по-високо" ниво, с много условия и ограничения, което доведе до сериозни последствия: измъчени до краен предел планета и хора, наблъскани с импланти, печати, заглушители, блокиращи решетки и т.н. - осакатена работа. Срамно е за "Небесата", че все още не казват истината на хората и отново, както винаги е ставало се правят опити да се прехвърли цялата отговорност върху тях, а да се казва, че "опитните мишки" са виновни за провала не мащабен "експеримент" е лицемерие и бягане от отговорност в най-висша степен. Наистина имаше послания, които разкриха частично злоупотребите на "Небесата", но те не бяха умишлено разпространени достатъчно, за да се скрие за пореден път истината от нас. После дори тези "Небесни" същности, които започнаха да разкриват истината бяха наказани! Позор е това за целите "Небеса". Ако не бяхме наблъскани с толкова импланти, заглушители и т.н. тогава можеше спокойно да носим цялата отговорност, но сега НЕ винете нас!
  В едно от посланията се допусна следната информация и гласи обобщено така: Кармата набираше обороти, хората бяха доведени до безсъзнателно състояние на мутанти, всичко това не го правехте вие (хората), а чрез вас го правеха тъмни космически същности, а всеки ви говореше за "отговорност". Че каква отговорност може да носите в това състояние на животни, в което бяхте приведени чрез множество техники за ограничение ...
  Ние сме отговорни същности и имаме потенциал, както и желание за развитие и ще се справим. "Небесата" да казват повече истината, защото какъв избор можем да направим ние, за който постоянно ни надувате главите от непълната и изкривена информация, която ни се подава? Истинска отговорност може да бъде носена само върху истински данни и пълна, а не част от информацията, което не отговаря на истината. И как при тези условия се очаква от хората да бъдат направени "правилните" избори и взети правилните решения?
  Благодаря ти Хиларионе, ти наистина правиш много за нашата тежка ситуация! Знам, че не само нас са ни "осакатили", но и вас и знам, че и вие имате трудности и ограничения за това какво да казвате и какво не. Когато приключим, всичко ще говори истината и недомлъвки няма да има. Така ще бъде и на "Небесата" и на Земята.
  Благодаря за градивното ти послание.

  ОтговорИзтриване
 2. Аз също, подобно на анонимното човече от предния коментар си задавам и отговарям на един куп въпроси. Много трудно, но не и невъзможно е нашата истинска човешка същност да направи пробив, да изчисти съзнанието си и да се отърси от всичко, което му е наложено... Просто усещам, че има нещо, и то много и страшно голямо. Бъдещето ще покаже, че сме на правилния път. Аз вярвам. Благодаря за подкрепата и вдъхновението! Благословии с признателност и любов!

  ОтговорИзтриване