Кърваво Пълнолуние - Лунно Затъмнение и Приемане на Егото

Затъмнения известни като тетрада

ОКТОМВРИ 2014

През този месец на 8 октомври ни очаква Кърваво Пълнолуние по време на пълно Лунно Затъмнение. Това е второто от общо 4 последователни затъмнения в поредица известна като тетрада. Останалите две затъмнения ще се проведат на 4 април и 28 септември, 2015г..

Кървава Луна е когато земята е между Слънцето и Луната и Слънцето грее през атмосферата на Земята и хвърля върху Луната червена сянка и така Луната изглежда червена.

Традиционно затъмненията са означавали време на голяма промяна и пробуждане, отвеждайки дълбоко в Космическото Сърце на Майката/Баща Бог чрез отърваване от стари вярвания, мисловни форми и осъждания, стари модели и обусловености.

Това също е времето когато се повдигате в по-високи нива на Космическото Съзнание, тъй като енергиите на планетата се променят и се преживяват по-дълбоко чрез универсалната песен "Обичам те, обичам те". Време е да се съсредоточите върху тишината на сърцето си, и Кървавото Пълнолуние усилва това, изразявайки по-дълбокият смисъл на приемането на себе си, знаейки, че вие сте тези свещени преобразяващи пламъци на Божествената Любов и вие сте цъфтежа към по-високата степен на вашето великолепие и Светлина.

Цялата информация от: Старейшините ~ октомври 2014, чрез Анрита Мелхизедек можете да прочетете тук на Английски, или да гледате клипчето по-долу (пак на английски).



Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments