СаЛуСа – 29 август 2014г.


Колкото повече научавате за Илюминатите, толкова по-страшни ще изглеждат те, когато напредват скокообразно, поддържайки цивилизацията ви в Тъмните Епохи. Напредъкът, който трябваше да постигнете досега, ви беше отказан, но вие ще продължите напред доста бързо, когато Илюминатите бъдат свалени от власт. Въпреки това, вие трябва да избягвате всяка бурна реакция на такива новини, тъй като Илюминатите следват път, който ще доведе до гибелта им. Преди да се случи това, вие, които се посветихте на Светлината, ще се разграничите от тях. Предопределено е да се издигнете и всъщност ще ги изпреварите, тъй като се придвижвате в по-висшите вибрации, за да продължите еволюцията си. Ще напреднете с огромна скорост и по това време ще сме се присъединили към вас. С нас вие ще станете Галактически Същества и ще получите огромна помощ и съдействие. Ние имаме общо бъдеще, въпреки че вие не сте обвързани с никой конкретен план и ще изберете кога и къде според най-добрия си интерес.

В същността си вие наистина сте велики Същества в развитие, но, обградени от по-ниските вибрации, намирате за трудно да се освободите и да следвате по-висш план. Въпреки това вие печелите тази битка, докато същевременно извисявате другите с вас. Промените във вибрациите се усещат навсякъде и пробуждат онези души, които дремеха от дълго време. Това означава, че чрез още извисяване в тях ще настъпи голямо пробуждане, което ще повиши нивата на съзнанието. Това е част от подготовките, която ще гарантира, че сте добре подготвени за новите вибрации, които идват. Ние няма да позволим намеса във вашия напредък и вие може уверено да продължите напред, знаейки, че ще се извисите в близко бъдеще. В тази част от цикъла е предопределено ние да изпълним обещанията, които ви дадохме, когато той започна преди еони от време, да ви напътстваме до завършването. Вие също имате подкрепата на обитателите на Земята, но засега те остават в собствените си нива на съществуване. Те ще се присъединят към вас в подходящото време, тъй като тяхната съдба също е обвързана с вашата. Те ще предложат всичко, тъй като са се придвижили по-напред по пътя на еволюцията и са ви оказвали много помощ, за повечето от която не знаете. Вие започвате да разбирате, че много души не само ви придружават по пътя ви, но също играят активна роля в гарантирането, че вие безопасно ще завършите мисията си. Вселената гъмжи от живот, но ако не беше защитната бариера, обвиваща вашата Земя, вие до сега бихте се срещнали открито с много други цивилизации. Ние също така пазим Слънчевата ви Система от натрапници и други Същества, които са любопитни спрямо вашето съществуване. Всъщност много от тях все още наблюдават вашите действия, тъй като присъствието ви привлича много внимание. Колкото беше възможно повече ние държахме далеч от Земята други Същества, за да не позволим вмешателство във вашата еволюция. Тези, на които им е позволено да контактуват с вас, са в кармична връзка с вас и до голяма степен са отговорни за помощта си към вас през различните етапи на опита ви.

Напредъкът ви в последните 400 години бе забележителен и най-вече в последния век. Вие отговорихте добре на идващите вибрации, които ви издигат и всъщност всичко се развива според очакванията. Винаги е имало план, който да ви гарантира, че се издигате, когато напускате стария цикъл. Вие заслужихте тази възможност и когато ви се представи истината за живота ви в това измерение, вие ще сте въодушевени и извисени. Вие имате поговорка за ”връщане от ада” и тя описва многото опити, които имахте. Обаче, такива жертви не са без награда, защото вие ще израснете много в статуса си. Вашите опити ще ви послужат изключително добре, когато помагате на онези, които следват стъпките ви. Каквото и да чувствате на този етап, ние можем да ни уверим, че ще бъдете много доволни от постиженията си.

Вашите медии все още не са в състояние да докладват истинските новини, а объркването умишлено се поддържа, за да ви попречи да научите истината. Всъщност, това, което бихме могли да наречем "обикновен човек", все още е откъснато от истината за събитията на вашата Земя. Има толкова много тайни и черни операции, които са широко разпространени. В голяма степен те се случват без ваше знание, а Илюминатите развиха огромни подземни съоръжения, където работят хиляди хора. Те са затворници на решението си да извършат тази работа и малцина от тях се завръщат на повърхността на Земята. Всъщност има градове, които приютяват работниците, за да посрещат всичките им нужди. Те може да са добре платени и да изглеждат добре, но това идва с цената на свободата им. Ако има хора, които познавате, и те буквално са изчезнали безследно от лицето на Земята, вероятно е те да са били високо квалифицирани в уменията, необходими на Илюминатите, за да продължат с програмите си.

Скъпи души, не се страхувайте от последиците от опитите на тъмните сили да ви контролират. Те никога няма да постигнат достатъчен контрол, за да осъществят плановете си за пълно превземане на Земята. Силата им вече отслабва и ще продължи да е така, докато им остане малко власт, за да следват плановете си. Това е нещо, което бе предвидено преди дълго време и на което бе позволено да се развие, само заради опита на участващите в него. Както често сме казвали, никой опит не е без някаква придобивка за участниците в него. На Земята повечето от ситуациите са резултат на карма и до по-голяма или по-малка степен всеки е замесен. Никога не забравяйте обаче, че тази карма не винаги е „време за разплата”, а също е и награда за тези, които я заслужават. Би било погрешно да се мисли, че не получавате поощрение за добрата работа в името на Светлината. През цялото време вие еволюирате чрез опитите си, така че, моля ви, приемете ги като нещо, което е във ваш интерес.

Ние винаги сме на ваша страна и всъщност сме екип, назначен да донесе повече Светлина на Земята. Всеки един от вас играе важна роля в това, което се случва, даже ако не знаете каква е тя. Преди да се въплътите, ви бе дадено кратко описание на това, което да очаквате в живота си, а Човешката Раса като колективна единица напредва като Едно. Опитът е от първостепенно значение, ето защо всички животи са толкова важни за вас, независимо от това как изглеждат.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви желая успех в пътуванията ви и целеустременост да успеете в постигането на Издигане.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/08/29-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments