МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ - 15.08.2014

15.08.2014


Простри десницата си, Господи, над нашата лъчезарна страна!
Дай Любовта си, Господи, на нашия прекрасен народ!
И помогни на България, Господи, да заеме заслуженото си място на духовен център на света!
И разпръсни, Господи, Светлината, която носим в сърцата си, по благословената наша земя!
Помогни ни, Господи, да видим отново тук чадата си, които сега са разпръснати по света!
И нека щедрата Ти десница даде изобилие на Твоите Светли Деца!
Дай мъдрост, Господи, на нашите водачи и ги научи как да служат на народа си!
Благодарим Ти, Господи, за Светлината, с която ни изпълваш!
Благодарим, че обичаш чадата Си, дори когато са объркани, додето търсят Пътя към Тебе!
Благодарим Ти!

/Моля, произнасяйте тази Молитва всеки ден в 7 и 22 часа/

ВЪЗВАНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

Обръщаме се към всички, които милеят за добруването на България! Няма значение каква е етническата ви и религиозна принадлежност, майчин език и политически възгледи – вие всички сте деца на Майка БЪЛГАРИЯ!

Приятели! Настъпило е съдбовно време за Родината ни! Време е сами да поемем отговорност за бъдещето на прекрасната ни страна! Вярвайте, това е в нашите възможности! Вселената е устроена така, че да изпълнява всички наши желания. Ако всички вярваме в разцвета на България, тя ще стане перлата на Европа! Просто ВЯРВАЙТЕ! Мечтайте за една цветуща и уредена страна, в която живеят усмихнати и щастливи хора, и това ще стане. Представяйте си, че прокудените ни деца са се завърнали и живеят в една страна на изобилието, и това ще бъде! Произнасяйте с гордост името БЪЛГАРИЯ и тя ще се въздигне! Изпращайте благодарност към Вселената и тя ще ни отвърне с благодат!

Затова се обръщаме към всички вас, които обичат Родината си:
Нека всички като един отправим молитва към Висшите Сили, независимо как ще ги наречем, за да поискаме спасение за БЪЛГАРИЯ!

Предлагаме това да стане на 15 август. Нека в 7 часа забият камбаните и известят на света, че българите са се събудили за нов живот! Основен час за молитва да бъде 12. В 18 часа нека всички ние със свещ в ръка се съберем на открити места – в паркове, градини, площади или в дома си – и отново отправим молитва за благоденствие на Родината ни!

ВЯРВАЙТЕ! ТОЗИ ДЕН ЩЕ ПРОМЕНИ БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА НИ!
Ние, Будителите на България.
Молитвата е предоставена на Самосъзнание.com от Добромир Пенков
МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. 15 август е голям празник - Успение на св.Богородица! Добре е да й се помолим, както и на Христос- едничкия Спасител и наш Бог!

    ОтговорИзтриване
  2. Българската земя е ЕНЕРГИЕН ДУХОВЕН ЦЕНТЪР на планетата Земя . Учителя е казъл че в бъдеще планетата Земя ще се управлява от България. Идеята е че от Българската земя вече се осъществява пряк контакт с Душата на Земята - ГАЯ ! ! !

    ОтговорИзтриване