Седмично послание на Хиларион 24-31 август 2014г.


Възлюбени,

Времето, както знаете, се движи, и много пъти всеки от вас мисли, че самото време е спряло, което след това бързо се променя към ускорение. Вие пристигате на място, където телесните ви процеси се синхронизират по-интензивно, за да могат физическите ви тела да се трансмутират, обновят и подмладят по-комфортно в синхрон с енергиите на по-висшите измерения за подпомагане на процеса ви на издигане. Това ще ви помогне да абсорбирате повече Светлина в етерното си енергийно поле и в крайна сметка това ще окаже влияние на всички клетки, за да регенерират цялата ви човешка операционна система. Полезно е да чувствате и да заявявате намерението си в началото на всеки ден за настройване на себе си към естеството на целостта и младежкото съвършенство докато усещате и обграждате себе си с виолетовия пламък. Когато можете да визуализирате това, задръжте този фокус колкото може по-дълго. Това много ще помогне в процеса на изчистването, ако го практикувате всеки ден. Отделете време също да визуализирате Земята, обградена от красив виолетов лъч, преди да завършите упражнението си.

Във всяко нещо говорете истината си. Отмина времето да потискате светлината си, за да угодите на другите. Да, да говорите вашата истина може да обиди някои, които са свикнали да угаждат на другите, за да получат одобрението им, но сега е важно да поддържате собствената си цялост като сте напълно честни в себе си. Когато сте напълно честни вътрешно, няма място за объркване или заблуда и вие избягвате клопките да сте отклонявани от пътя си в служба на Светлината. Бъдете искрени в себе си! Човек не трябва да е груб в това действие – думите ви могат да се изговорят с любов и състрадание към ближния. Понякога истината ще излезе с гневен изблик на енергия и е важно да осъзнаете, че човекът, който говори, е под влиянието на трансформираща кундалини енергия, издигаща се от базовата чакра, и тази енергия наистина е много силна. Ето защо ние съветваме всеки един от вас да се заземява в Земята всеки ден, тъй като това ще ви помогне да сте в баланс и хармония. Ако има излишък от енергия, който ви кара да се чувствате потиснати и раздразнителни, да сте навън и да се наслаждавате на природата, докато се разхождате или сте на излет, ще ви помогне да успокоите и балансирате полето на аурата си.

Синхронизирането със Земята под краката ви ще ви донесе стабилност във всички сфери на живота ви. Когато енергийните нива във вас са много високи, изразяването на творческата ви страна чрез предприемане на действие може да ви помогне да останете синхронизирани с енергиите на мир и хармония. Отворете се за писане, поезия, рисуване, ченълинг, правене на музика, пеене и дори тананикане. Отворете каналите си на творческа енергия, в каквато и форма да са те, и скоро ще се намерите в много по-щастливо и по-радостно състояние. Когато сте в състояние на радост, творческите идеи текат в съзнанието ви като експлозия от вдъхновение, разширяване и възхитителни синхронизации. Следвайте вътрешното си напътствие и подтици и направете живота си едно чудесно откривателско приключение. Светът е вашата стрида – намерете безценната перла!

Онези, които са на духовния път от дълго време, ще започнат да усещат чувство на обновление, мир, хармония и радост. Ако можете да поддържате енергийното си поле, без да поемате енергиите на другите, това състояние на съществуване може да се поддържа без значение на това, което се случва около вас. Поддържайте отворено сърце и ум и останете фокусирани върху това, което желаете да създадете и да постигнете. Имайте търпение и вяра, че сте свързани с по-висшата вибрация, която е безопасно възможна за вас в тези времена, поддържайте любяща нагласа и се радвайте на пътуването, защото Вселената ще ви помогне да проявите мечтите си. Вместо да разчитате на това какво може да кажат другите, следвайте собствената си интуиция и чувства, тъй като това е напътствие, което идва до вас чрез собствената ви душа. Каквото и препятствие или предизвикателство да стои пред вас, знайте, че нещата ще се развият добре за вас. Започнете да приемате всичките си аспекти, такива, каквито са, и ще видите живота си трансформиран в съвършен и божествен ред.

Избягвайте да сте хващани във външни случки и житейски отклонения, открийте истинската субстанция, същността на това, което желаете, и приемете, че всичко е в състояние на божествен ред. Бъдете наясно със собствените си граници и къде свършвате, и къде започвате отново. Владейте емоциите си и позволете на другите да владеят техните, защото е важно да имате здраво чувство на самоуважение. Бъдете горди с всичките си постижения и празнувайте всяка малка победа. Правете съзнателни избори, които създават и поддържат баланса в живота ви и които също създават условия и възможности, водещи до постигането все пак на най-добрия ви живот.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/08/24-31-2014.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Как да останеш извън "житейските ситуации", когато виждаш как народът ти погива ежедневно?

    ОтговорИзтриване