Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Активен Съ-Tворец в Божествената игра - Братята и Сестрите от Светлина от Сириус

Активен Съ-Tворец в Божествената игра - Братята и Сестрите от Светлина от Сириус


21 юли 2014г. - Чрез Шогун Амона

Възлюбени „Братя и Сестри” от Земята,
Приветстваме ви в любовта и светлината на Единството на нашето същество. Ние сме братята и сестрите от Сириус и сега присъстваме във вибрацията на Любов и Хармония – Тук и Сега.

Много от вас питат, защо ние, звездните братя и сестри не се намесим осезаемо с повече дейности и лекота в процеса на издигането. Бихме искали да ви припомним – позволено е само на самия Източник активно да се намеси в процесите и Майката Земя избира този момент от времето за себе си, когато тя ще навлезе от все сърце във фазата на активна и видима трансформация.

Има много фактори, които са в сила и ако се фокусирате върху своята божественост, вие ще разпознаете, че Източникът е във вас, във всеки един от вас, и така вие започвате, като Съ-творец да влияете върху себе си – обкръжаващото ви поле и средата си.

Когато се придвижите в любовта – в чистата любов на сърцето си – ще почувствате, че силата ви и споменът ви за Източника се връщат в съзнанието ви. Основното е, че вие започвате да се отваряте за Източника в себе си от дълбока вътрешна носталгия – и започвате да се интегрирате в божествената игра като активни Съ-творци – доброволно и със съкровено убеждение.

Никой друг, само вие можете да вземете това решение за себе си – този избор. Ако действате чрез собствени ресурси и инициатива, вие и душата ви ще изпитате висше ниво на извисяване в Божественото си присъствие, което винаги присъства във вас, признавайки Всичко Което Е като Единство.

Не е наша работа да ви убеждаваме чрез думи, по-скоро наша задача е да ви припомним с любов за любовта и хармонията във вас. Всички ние сме пътешественици, които са на пътя си за вкъщи, в безкрайния Източник, в произхода АЗ СЪМ. Всички ние сме Божествени Същества от Любов и от Светлина АЗ СЪМ и в дълбините на сърцата ни ние винаги сме Едно. Ние сме братята и сестрите от Светлина от Сириус.

В Любов, Радост и Единение… Шогун Амона

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/07/blog-post_26.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Думи, думи, думи.... В превод означава - ваша си работа, ние не се интересуваме!

    ОтговорИзтриване