Послание към Човека - В помощ на Духовното Усъвършенстване - от Тялото Ти

В помощ на Духовното Усъвършенстване

Милиарди тела днес се обединяват с едно желание… да предадат на хората важна информация.

Скъпи наши стопани! С вас вървим по живота от раждането, та чак до края на пребиваването ви на планетата Земя. Много ни се иска, да се вслушате в това, което искаме да ви кажем днес!

Всяко едно тяло е цяла планета, която владеете вие! Тази планета е гениално устроена. Притежава огромни вътрешни ресурси и възможности. За съжаление, в основната си маса, сте забравили, че здравето, красотата и ефективността на тялото зависят от вас. По-точно, от МИСЛИТЕ ВИ. Защото вие ни давате посоката именно с мислите си. А сега, най-често, управлявате тялото на автопилот.

Ние, разбира се, продължаваме да изпълняваме своите функции всеки ден. Дори, когато спите, продължаваме да изпълняваме огромната и важна работа на организма ви. Милионите клетки на тялото ви, ви служат с вяра и истина, всяка минута, всеки ден, всяка година.

Формулирали сме за вас списък от молби. Ще ни е приятно, ако отчетете нашите пожелания.

Аз съм Тялото ти и се обръщам към Теб:

  1. Изглеждам така, както мислиш за мен. Моля те, мисли за мен, че аз съм красиво и аз ще съм такова.
  2. Когато мислиш за болести и се опитваш да ги откриеш в мен – трябва да се нагаждам спрямо мислите ти и започвам да боледувам.
  3. Когато отделяш много време за мисли, които предизвикват негативни емоции, също започвам да боледувам. Защото скъпоценна жизнена сила се губи за тези мисли.
  4. Когато мислиш мисли, които предизвикват радост, буквално разцъфтявам и подмладявам пред очите ти.
  5. Моите резерви и възможности са много големи. Просто ми вярвай, вярвай в способността ми за регенерация, мога да възстановя дори и загубени органи. Мога да се излекувам даже, когато лекарите поставят безнадеждна диагноза. Просто ми помогнете с желанието си и вярата в моите възможности.
  6. Така съм устроено, че лесно мога да функционирам повече от хиляда години. Защо още на 35-40, а понякога и по-рано, започваш да мислиш за стареене? Ти ме състаряваш с мислите си. Защото в обществото ви витае заразна програма, че 100 години са почти предела.
  7. Когато се каниш да ядеш нещо, поне от време на време ме попитай, какво ми е необходимо? Ако се научиш да ме слушаш, винаги ще ти отговарям. И това ще е само от полза за нас. Употребяваш храна на автопилот или след като се начетеш на поредните умни книги.
  8. Още веднъж искам да се спра на Красотата. Моля ви, не ме тъпчете със всевъзможни таблетки, силикони, ботокси, акрили, гелове и т.н. Мога да съм красиво и без всичко това. Просто ми помогни. С радост ще приема необходимата ти форма.
  9. Много обичам разходките на свеж въздух. Да плавам. Обичам да побягам, да танцувам. Харесва ми масажа. Секса. Занятията, които ти носят радост. А да седя по цели дни пред телевизора или компютъра, не ми харесва особено.
  10. Много ти вярвам, и ако изядеш парче торта с мисълта, че ще надебелееш, ще реализирам мисълта ти и ще надебелея.
  11. Обичам те много. Много ми се иска да чуя думи на благодарност и любов от теб. Поне понякога… Но и дори да не го направиш, все едно те обичам безусловно.


Аз съм твоето тяло, твоята Вселена. Ти също си част от огромна Вселена.
Благодаря, че всичко е точно така.
Благодаря, че ме изслуша.
Благодарение на теб аз съществувам, защото си го пожелал. И съм такова, каквото пожелаеш да ме виждаш. Нека си помагаме един на друг.
Твоето Тяло.

Аз съм твоето тяло, твоята Вселена



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments