Седмично послание на Хиларион 9-16 юни 2014г.


Възлюбени,

Енергийните вливания са интензивни и силни и ще водят онези, които са в съзвучие с тях, по-напред в мисиите им и съдбата им. Мнозина са тези, които намират трансформационния процес за труден и е полезно да си позволявате мигове на почивка и зареждане, когато се чувствате претоварени. Земята продължава да се придвижва в ниво с по-малка плътност и това ще има забележителен ефект върху всички нейни обитатели. Ще има по-малко стрес в човешката система и все по-увеличаващи се чувства на доволство, радост и мир. Тъй като поддържате устойчива светлината си, вие помагате на по-голямото поле да се синхронизира с вливанията на светлина от небесните реалности. Бъдете спокойни в сърцата си, знаейки, че колкото и трудни да ви се струват тези времена сега, вие ще излезете победители. Колкото повече идваща светлина можете да асимилирате и абсорбирате, толкова по-лесно ще ви бъде.

Кристалното царство се репрограмира към по-висшите честоти и това също ще има каталитично въздействие върху цялата Земя и всички на нея. Ежедневното настройване към кристалната решетка е от съществено значение, за да се получат кодовете, които са на разположение, за да се активират в ДНК/РНК на системата на човешкото тяло. Животът се разгръща в по-висше ниво на съзнание и човечеството е подкрепяно от Вселената по невидими начини. Ежедневното потвърждаване на намерението си да сте в синхрон и свързани с божествената си същност ще улесни процеса. АЗ СЪМ присъствието на всеки човек на планетата се стреми да внесе по-голяма светлина във всяка душа.

Това са дните, които изискват непоколебима визия, която ще повиши честотното поле към ново ниво и мощното ви намерение и визуализация могат да постигнат чудеса. Вярвайте в силата си да творите промяна по ненасилствен и любящ начин и поддържайте тази визия в ежедневното си съществуване. Вие може би чувствате ефектите от старите системи, които започват да се връщат и стартират наново, много от които носят големи подобрения за всичко на планетата. Изисква се търпението ви, тъй като се сблъсквате със съпротивата на тези, които мислят и действат в старата парадигма. Като оставате настроени към по-голямата светлина, ще се чувствате по-добре от преди. Енергията на Богинята нараства по сила и мощ и е нужен вътрешен баланс между мъжкото и женското, за да се поддържа елегантният преход на човека към по-голяма светлина.

Имайте вяра в процеса, през който преминавате, и вярвайте, че вие сте подпомагани във всичко, което изпитвате. Това ще е очевидно чрез синхронизирани и утвърждаващи потвърждения, които се случват в личния ви процес. Слушайте шепота на ангелите и търсете знаци на скритите реалности, защото сега става по-лесно да ги различите. Общувайте с наслада със съществата, които ви обкръжават. Наблюдавайте отварянето на живота за нови възможности и по-близка връзка с Всичко Което Е. Открийте чудото и магията в природата и знайте, че сте неразделна част от всичко, което се разгръща.

Правете магията си, Скъпи Души, и продължавайте да благославяте всеки и всичко, което пресича пътя ви. Заедно с привидния хаос на разпадащата се парадигма сега, има много неща, за които да сте благодарни. Фокусирайте се върху това, защото именно признателността е това, което ще донесе повече от онова, за което сте признателни, в ежедневието ви. Вие можете и вие го правите!

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/06/9-16-2014.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments