Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Седмично послание на Хиларион 29 юни – 6 юли 2014г.

Седмично послание на Хиларион 29 юни – 6 юли 2014г.


Възлюбени,


Въпреки че повечето от вас се синхронизираха духовно с по-висше-измерната перспектива, все още има много неща, изникващи от клетъчната ви памет, които да бъдат признати и освободени. Това, което се случва, е въпрос на разбиране, тъй като помага за по-бързото позволяване на освобождаването на всичко, което излиза на повърхността, без да сте отново въвлечени в емоционалната и умствена турболенция. Това е като изстискване на гъба, в която е останала все още малко вода, така че се нуждае от няколко последни изстисквания. Сега всички вие имате арсенал от инструменти и техники, които сте събрали, за да ви помогнат да се придвижите напред сравнително грациозно и лесно. Имате това, което ви е нужно, за да се справите. Ако чувствате, че се нуждаете от още помощ, то тогава е необходимо да намерите практик, който може да ви окаже необходимата помощ. Помолете духовните си водачи да ви насочат към тези, които са подходящи за вас за конкретното обстоятелство.

Външният свят, в който живеете, се променя бързо, въпреки че новинарските ви медии биха ви накарали да вярвате в обратното. Борбите за власт между лидери в много държави по света са знак, че системата и структурите, които действат от дълго време, сега се нуждаят от радикална промяна. Мнозина предвиждат, че има нужда от нов поглед върху нещата и нови начини за завършване на това, което има нужда от промяна, но все още има хора, които упорито се придържат към установените структури на властта. Хората по света вече не са в неведение спрямо широко разпространената неправилна употреба на властта от тези, които ги управляват и поставиха лидерите си под подробно наблюдение. За тези хора е ясно, адаптирайте се или променете това, което не работи, или се оттеглете от властта. Недоволствата стават все по-шумни в сферите им на влияние.

Както е с всички промени, те идват с упорство и противопоставяне. Това, което човечеството има нужда да осъзнае, е, че хората трябва да работят заедно, за да се справят с всички предизвикателства, които им представя светът, в който живеят. Необходим е приносът на всички добри и искрени хора. Има такива, които работят с решетките на Земята, има такива, които имат способността да носят изцеление и стабилност в различни райони на планетата, има такива в научните среди, които работят върху решения за многото предизвикателства, които трябва да бъдат посрещнати. Има такива в икономическия сектор, които се опитват да създадат по-справедлива икономическа система за всички. Има такива в професията на медиците, които трябва наистина да отговорят на нуждите на пациентите си, вместо да захранват структурите на фармацевтичните компании. Те трябва да позволят на пациентите си да изберат алтернативни и по-естествени опции за здравословните си проблеми. Във всеки сектор от обществото има нужда да се освободи егоизма и да се започне работа за най-доброто на всички.

Когато тези структури се синхронизират с по-висш принцип и концепция за работа за най-доброто на всички на планетата, положителните резултати за всички граждани на света ще създадат по-стабилна и мирна среда. Когато основните нужди на всички граждани на Земята са задоволени и пътят напред е установен чрез честно общуване и искрено и честно сътрудничество между всички хора и структури по света, тогава животът, както го познаваха, наистина ще се промени за по-добро. Елементът на страх и подозрение във всички човешки сърца ще бъде премахнат и по-радостно и хармонично взаимодействие между всички народи по света ще доведе до огромни и положителни трансформации.

На Служителите на Светлината и на другите, които не са запознати с този термин, с добри сърца и намерения подобава да продължат да визуализират, възнамеряват и да дават сила и мощ на това, което искрено желаете и мечтаете да видите, че се материализира на вашата планета. Това е фокусът, който се изисква от тези, които са наясно и са пробудени за невероятната възможност, която стои пред всички хора в този момент на сега. Когато хората по света освободят всички егоистични желания от себе си и видят целостта на света мащабно като част от тях самите, това позволява по-висшите аспекти на тяхната божественост да дойдат сияейки към тях. Когато хората почувстват призива да бъдат в по-голяма служба един към друг, това ще отвори по-голям опит от вселенски пропорции.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/06/29-6-2014.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments