Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Седмично послание на Хиларион 15-22 юни 2014г.

Седмично послание на Хиларион 15-22 юни 2014г.


Възлюбени,

Има много хора, които се чувстват извисени и вдъхновени в даден момент, а в друг се намират енергийно изчерпани, уморени, сънени, раздразнени или направо ядосани. Това може да се случи, въпреки най-добрите ви намерения да останете балансирани и в равновесие. През тези времена е най-добре веднага да си простите и да замените обезсилващите чувства и мисли с мисли, които извисяват, вдъхновяват и ви припомнят, че сте в разгара на най-великата метаморфоза, която човечеството, Земята и всички нейни царства някога са изпитвали и че вие избрахте да сте част от това. Това са времената, когато се изисква адаптивност и по-голяма гъвкавост и преди всичко – повече доброта към себе си. Наблюдавайте вътрешните си диалози и започнете да променяте тежките решения, които носите спрямо себе си. Всички вие сте много по-мили към другите, отколкото сте към себе си. Станете най-добрият си приятел, този, който винаги ви подкрепя, подсилва и ви обича безусловно. Именно това давате на другите, а защо не го дадете и на себе си?

Човек не е егоист като почита на първо място себе си, защото без здравословна обич и себеприемане вие не можете истински да служите на другите. Когато сте щастливи и положително настроени спрямо собствените си сияйни качества, е много по-лесно да разпознаете тези качества и у другите. Когато събитията в живота ви изглеждат сякаш изтощителни и трудни за справяне по просветен начин, това е точният момент да спрете и да се откъснете от тях, за да направите нещо, което носи усмивка на лицето ви и смях в душата ви. Не се приемайте, нито приемайте ситуацията твърде сериозно, защото знаете, ако спрете за момент, че сте личност, която винаги дава най доброто, което може, при всяка ситуация. Избягвайте самообвинения и самобичуване, защото тези навици ви държат по пътя на безсилието. Това е нещо, което само вие можете да направите за себе си и е важно да го имате предвид. Да прекарвате мигове, свързвайки се със същността на съществото ви, помага за презареждане и обновяване на цялото поле на човешката ви аура по положителен и ползотворен начин.

Важно е да прокарате пътя към нови навици и нови начини за взаимовръзка с другите, които постоянно се фокусират върху всичките ви добри качества. Това е истинската ви същност и истината за това кои сте вие! Дайте си възможност да сияете с красивата си светлина в онези ситуации, които крадяха божествената ви сила чрез навика да укорявате себе си за възприети нарушения, които по всяка вероятност не са толкова зле, колкото ви се струва. Обичайте себе си – човешката си същност и Божествената си същност, защото вие сте чудесна интеграция на двете. Вие дойдохте на тази планета именно поради тази причина и като правите това, то дава възможност и усилва другите също да приемат и интегрират всички аспекти на себе си.

Ако се чувствате заседнали и неспособни да се придвижите напред, обмислете започването на нов проект, получавайки инструкции за нещо, което винаги сте искали да научите или дори пренареждането на мебелите в някои от стаите на дома ви. Понякога това внушава чувството за подновена енергия и ще откриете творческата си сила, протичаща с вдъхновение и проявление. Имайте вяра в духа и следвайте точно ръководството и подтиците, които получавате, защото сте водени, за да ви се помогне да се придвижите в перфектното място на пътя, който избрахте. Вярвайте в собствените си способности, в изборите, които правите, в ръководството на сърцето ви, вярвайте в себе си. Всяка енергия, която използвате за тази цел, е добре изпълнена енергия, защото я заслужавате!

Напомняме ви, че ние от Светлината сме винаги с вас и до вас. Вие сте обичани и обгрижвани. И именно вашата любов, вашата грижа е това, от което този свят толкова дълбоко се нуждае. Вашата любов притежава целебен потенциал, не само за вас, но и за много хора в сферата ви на влияние. Заявете силата си, изправете се, заявете великолепния живот, за който дойдохте тук, за да го живеете. ВИЕ сте силна, прекрасна и невероятна душа. Време е да позволите на тази истина да навлезе в сферата ви на влияние.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/06/15-22-2014.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments