Седмично послание на Хиларион 1-8 юни 2014г.


Възлюбени,

Вие преминавахте през много портали през последните няколко месеца и сега идва процесът на асимилиране на енергиите и на промяната в новата перспектива на вашето лично и колективно пътуване. Много от вас пристигат и възприемат, макар и смътно в началото, скрития потенциал, който лежи като магически семена в градината на вашия живот. Вие осъзнавате, че именно ВИЕ сте тези, които създават посоката, в която трябва да продължи животът ви и всичко това включва постоянното използване на фокуса ви и мислите ви. Важно е да си спомните, че вашите мисли сега са в позиция на по-силни и по-мощни, отколкото преди, защото енергиите, през които преминахте, изчистиха много препятствия, които стояха пред пътя ви напред. Ако сте работили за синхронизирането си спрямо тези енергии, пътят напред ще се установи по магически и чудни начини. Това, което изглеждаше толкова трудно и непостижимо преди, сега ще се прояви без твърде много фокусиране от ваша страна.

С тези потенциали идва и предупреждението да сте отговорни в ежедневните си мисли, думи и дела, защото силата ви да творите се увеличи значително. Използвайте самодисциплина и проницателно осъзнаване на мислите, които имате във всеки момент. Когато те излязат, заедно с чувствата, свързани с тях, научете се да променяте всички онези мисли и чувства, които са от старата парадигма и които ви поддържаха малки във възприятията ви на собствените ви способности и на това как може да ги използвате. Осъзнайте, че вие вече не сте в това място и пространство и в това сега, можете да сте всичко, което сте желали да бъдете, и можете да имате всичко добро в ежедневието си, за което сте мечтали и което заслужавате. Вие извършихте работата и сега се подготвяте да създадете красотата на новия си живот. Празнувайте всеки момент като често се възнаграждавате. Обградете се с красотата на природата толкова често, колкото можете, защото в това лежи силата да регенерирате и подмладите човешките си операционни системи по безопасен и благоприятен начин.

Бъдете мили със себе си в мислите и чувствата, които носите, и незабавно променяйте всички мисли, които са обезсърчаващи, в мисли, които ви дават сила и ви извисяват. Това може да е предизвикателно първоначално, защото вие все още вървите срещу течението на старите потискащи енергии, но с постоянство и използване на този метод вие ще спечелите неимоверно по отношение на самочувствието и увереността си. Представяйте си себе си в позицията на учители, лечители и майстори, помагащи на другите да се научат да балансират и да довеждат енергийните си системи в равновесие. Вижте се като даващи увереност и извисяване на онези край вас и участващи в спонтанни действия на доброта, от която не очаквате нищо в замяна, само радостта и удоволствието от даване на другите по начин, който ви издига. Това е добра практика и добър начин да започнете служба към другите без никаква нужда от признание за усилията ви.

Тъй като Божествената Женска енергия се влива в атмосферата на Земята, хората ще се чувстват по-свързани взаимно и ще са по-склонни да рискуват да отворят сърцата си като оставят щитовете си от защитни шаблони на мисъл и поведение, които повече не служат на великолепното бъдеще, което осезаемо стои пред тях. Мнозина на Земята сега изпитват големи вътрешни страдания, защото, тъй като се пробудиха, те осъзнават, че биха могли да направят определени неща по друг начин в ситуации, които са се нуждаели от тяхното внимание. За тези хора е важно да осъзнаят, че те не са имали същата гледна точка по времето, на тези събития, такава, каквато сега имат, и да си позволят да си простят за възприетите си недостатъци през онези времена. Това също показва, че вие изминахте дълъг път! Празнувайте това завършване и се наградете по начин, който е значим за вас.

Животът на тази планета е пътуване на себепознанието и точно както човек трябва да държи кормилото на кораба, за да осигури безопасно плаване, човек трябва да се научи да се приспособява към течението, което го подхвърля, докато плава по време на пътуването си през живота. Целият живот е изпитването му и ето как човек израства и напредва. От страна на божествените реалности няма осъждане, само учене и вътрешно израстване във всеки човек. Всеки един от вас избра душевния си път, за да придобие повече осъзнатост и сила на божествените способности на божествената си природа и вие пряко изпитвате този път в момента си на сега. С други думи, вие изцяло участвате в собственото си избрано пътуване на живота, с всичките му привидни възходи и спадове. Това е пътят, който вие като душа избрахте да внесете в земния си живот, всичките хора, ситуации и условия, които стоят пред вас в сегашния ви момент. Вашият подход може да го направи приятен и зареждащ опит или опит, който се противопоставя, което носи със себе си съответните чувства на липса на помощ от страна на вселената. Силата ви на избор спрямо подхода, който възприемате, може да ви помогне да отбележите скок напред към нов и по-щастлив житейски път. Когато човек избере път на най-малко противопоставяне, животът започва да се разгръща в калейдоскоп от обогатяващи и любящи опити. Всичко зависи от вас.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/06/1-8-2014.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments