Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Вие се доближавате до края на това Пречистване, много от вас...

Вие се доближавате до края на това Пречистване, много от вас...


Архангел Задкиел (получено на 6 май 2014 г.)

чрез  Фран Зепеда

Здравейте, скъпи носители на Светлината, вечно увеличаващи своята просветеност. Поздравления за пречистването, което не беше никак лесно.

С усвояването на повече енергии, вие сваляте всичко, от което се нуждаете, за да изградите и поддържате своите развиващи се кристални тела, и следователно трябва да разчистите всичко, което стои на пътя ви. И въпреки че това е един постоянно разширяващ се процес, моля ви, мили мои, знайте, че напредвате значително.

С разчистването на все повече и повече шлака от недалечното минало, а това включва много много животи, включително и този, Вашата Божествена Същност става осветена с такава кристално ясна чиста светлина, като диамант, който са бил полиран до съвършенство.

И понякога, точно под повърхността на този увеличаващ се блясък, има още за раздвижване и видоизменяне, но не мислете, че това е бездънна яма, защото вие сте поели доста сериозна задача в този живот и, въпреки че на моменти можете да се чувствате изтощени от това, което изглежда като безконечен процес на пречистване, вие наистина стигате до дъното на тази „яма“ и, точно както на дъното на един варел, се разкрива утайка и мръсотия след като е било разчистено основното му съдържани, не се отчайвайте – вие се доближавате до края на това пречистване, много от вас.

Моля ви продължавайте да сте усърдни и оптимистични за този процес. Защото е огромна чест да бъдете избрани и да сте приели тази понякога плашеща задача за пречистване и постоянно просвещаване, позволявайки на себе си и на всички около вас да се въздигнат до светлината на По-високите Царства.

Нямам намерение да ви казвам, че е лесно. Но всяко умение и качество, което се изисква, вече е вградено във вас. Тези вградени умения стават все по-видими като навлизате по-дълбоко в ресурсите, които ви позволяват да вървите упорито през шлаката и тунелите на трансформацията.

Така вашата трансформация става все по-видима сега, когато кулминацията на целия ваш упорит труд започва да се разпознава, скъпи мои. И аз ви умолявам да не губите надежда, когато и да се усетите объркани, защото както казах, вие имате всички нужни ресурси да преминете по-нататък.

Затова сега си починете, а след това поемете дълбоко дъх и си позволете на димът леко да се разсее. Ще видите, че сте изминали толкова дълъг път и ние сме ви много благодарни за това. Защото вие пречиствате енергиите толкова силно с разплитането на истината, което се случва като позволявате на илюзията да се отдалечи от вашия фокус и да разкрие яснотата, която е понякога точно под повърхността.

Гледайте на себе си като на прекрасни пауни с красиво осветени и трептящи цветни пера. Въпреки че понякога перата са прибрани навътре и не всичко се вижда, отнема само миг да се отвори уникалната опашка и да се разкрие това, което винаги е било там – красиви ярки нюанси на великолепие и живи цветове.

Винаги ще има прилив и отлив в разкриването на вашата красива същност: енергийно получаване, почивка и тогава пускане, като дишането, навътре и навън, свиване и тогава отпускане на Вашата Великолепна Същност на Божественост и Съзидание.

И просто, в зависимост от това в коя фаза сте, това което виждате и възприемате ще е различно. Но погледнете, същността и потенциала на вашата жизнена великолепна магическа същина на Божествена същност, вашата красива Златна Божественост, блестяща с всички цветове на дъгата, е винаги ярка и присъстваща под повърхността, чакаща вашето позволение да се покаже отново, като паун, разтварящ своята великолепна опашка.

И моментът за това е Сега. Подкрепете своето дълбоко разбиране и последващо пречистване от всичко, което изисква преобразуване и се уповавайте на мен да засиля вашия процес на пречистване с моя виолетов пламък и усетете хладката ясна светлина в резултат на пречистването, която като хладък свеж нежен бриз усещате, когато пускате отново и отново, всичко онова, което вече не ви служи.

И така, мои обични „пауни“ на Божествеността, разтворете своите красиви пера и заявете себе си – Вашата Божествена Матрица, Вашата Божествена Величественост. Позволете на своето великолепно Божествено оперение да покаже своята красота.

Аз СЪМ Задкиел, на Вашите услуги.

Намасте’.

Благодаря ти, Архангел Задкиел.


Източник

Превод: Jane Roe ii

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments