Седмично послание на Хиларион 30 март – 6 април 2014г.


Възлюбени,

Времената, които ви предстоят, са изпълнени с много космически събития, които ще донесат още по-голямо нарастване на прочистващите енергии и е изключително важно да сте в синхрон с промените и да сте заземени всеки ден. Ние ги наричаме прочистващи енергии, но това, което тази енергия внася на планетата ви в действителност, е всъщност божествената женска енергия на безусловна любов. Когато онези на планетата ви бъдат докоснати от тази божествена енергия, тя създава портали във всички области на нечие същество, които все още се нуждаят от изцеление и балансиране. Всички стари рани са изнасяни на повърхността, за да бъдат най-сетне изцелени и облекчени. Много от тези рани бяха усещани като травма в детството и бяха складирани в подсъзнателните реалности на човешката психика. Тъй като те са пробудени отново и изнесени на повърхността в съзнателния ум, това може да създаде емоционални трудности, което до голяма степен зависи от способността на всеки човек да се изправя пред тези трудности с мъдростта, която е била придобита в живота му като възрастен чрез адаптиране към преживяванията в живота. Всичко зависи от способността на всеки човек да бъде готов да погледне на всички тези неразрешени аспекти от време, когато той не имал много опит в справянето с трудностите на живота в неговия свят.

Всеки човек носи своя собствена и уникална гледна точка към всяко събитие, което се случва в личния му свят, и тези събития могат да бъдат разглеждани от гледна точка на жертвата или като учене и ценен опит на израстване, който прибавя още към силите и способностите, които човек е придобил. Такъв е пътят на планетата, който уважава свободната воля на нейните обитатели. Ако човек избере да гледа на събитията в живота си от гледна точка на жертвата, тогава животът му ще му даде повече от това, което той е избрал да изпита. От друга страна, ако човек избере да гледа на събитията в живота си от по-висша гледна точка като на ценни уроци, научени и придобити, животът ще им върне обратно всичко, което те изразяват в благодарност. Тези времена са уникални и специални, обаче за много хора, които сега са в разгара на освобождаването и на повторното преживяване, това няма да продължи да се връща отново и отново. Идва време, когато силата на Любовта на планетата ще е толкова велика, че всички стари упорити проблеми и травми от миналото просто ще изчезнат от съзнанието на хората. Това ще помогне за изграждането на нов начин на живот за всички хора. Повече няма да има безкраен списък от нарушения, който един човек е причинил срещу друг. Ще има само приемане и прошка с разбирането на хората, че любовта изчиства всичко, което е било преди.

Ще има свежо начало за всеки, който избере да остане на планетата и ще е като глътка свеж въздух в сърцата на всички. По-висшите качества на любовта ще бъдат проявени във всички души, когато те си спомнят и се свържат отново с божествената искра в тях. Ще има голям напредък, когато човечеството заработи заедно в сътрудничество и обединено усилие да създаде нов свят, по-добър начин на взаимна служба, за да може по-висшия израз на божествен потенциал да се разгърне за всеки човек. Това беше първоначалният план за житейския опит в човешко тяло - да се позволи на божествената същност на Единството да получи израз чрез всяка от неговите искри, всяка искра е уникална, специална и еволюира по удивителни и чудни начини. Чрез това разнообразие от опит Единството расте и се разширява.

Обединението на новите и мощни енергии и интегрирането им в човешката операционна система докато оставате напълно заземени в Земята, е следващата стъпка за всички и тя вече е в процес. Промените започват във всеки човек, в тялото му и в съзнанието му и тъй като онова, което повече не му служи, е трансмутирано и елиминирано, навлиза повече светлина в полето на аурата на всеки човек и съответно нараства честотното ниво. Този процес помага на хората в неговата сфера на влияние също да освободят и абсорбират повече Светлина. Повечето светлина във всеки човек създава по-голямо поле на светлина в колектива и именно това се случва, когато продължават промените. Светлината носи положителни чувства на извисяване, радост, щастие, надежда, оптимизъм и човечеството ще изрази тези чувства спрямо семействата си и членовете на общността си с по-голяма лекота.

Своевременно по-плътните чувства и емоции няма да ги има и човечеството няма да е възпрепятствано в стремежа си да изпитва живот в човешко тяло докато развива уменията си, талантите си и способностите си, които искат да споделят с другите и това ще обогати житейския опит на всички. Съзвучието на всеки човек с по-висшите аспекти на истинската му същност носи много дарове, които да бъдат споделени със света. Тези дейности ще донесат повече баланс в Земните движения и климатични модели и всички ще са в хармония и стабилност.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/03/30-6-2014.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

4 comments

  1. Kolko hubavo zvuchi, umyt mi ne go razbira napylno, no syrceto go chuvstva s pylna sila.Blagodarq !

    ОтговорИзтриване
  2. Еднотипни бульони всяка седмица. Моля ви, висши същности, ние не сме малоумни създания. Разширете репертоара. Това не е помощ. Но ако наистина това се смята за помощ от Висшият Космически Разум, тази наистина безполезна информация, която всеки път се върти и е едно и също, то значи че ние сме като първобитни същества. Но АЗ знам, че не сме! Моля, разширете потенциалът на даваната информация, това е нелепо. Защо ни подценявате? Ние да не сме малоумни? Сили на светлината, ние сме с вас, но нивото ни явно е по-високо от вашето, защото сте еднотипни, а ние сме съзидателни и се развиваме. Развивайте се и вие. Пилешки бульон съм хапвал, но всяка седмица едно и също ядене омръзва. Все повече започвам да се убеждавам, че ние сме хора-богове, а вие сте само благотворна програма и при това доста ограничена от към интелект. Работим заедно, но някак сме над вас. Моля, опитайте се да ни настигнете поне. Изоставате след нас, светът се развива, сменете плочата. Заедно ще успеем, но бъдете по-креативни, ако не можете, гледайте от нас и се учете.

    ОтговорИзтриване
  3. От името на човек-бог (а ние сме такива) се обръщам към възлюбеният Хиларион. Моля ви, висши същности на светлината, без които наистина бяхме си загинали тук на тази планета на изпитанията. Вие правите и невъзможното за общата духовна еволюция и вашата подкрепа беше саможертва на божествени сили на светлината. Голямо благодаря, вие ме спасихте от тъмнината и ме ориентирахте в моя вечен път. Но, ако е възможно повишете знанията давани във вашата информация, поуките ако искате така да се изразя, защото този шаблон прилича по-скоро на програма, отколкото на реално знание. Моля сменете вибрациите, ние не сме малоумни, ние сме божествени същности и ни подценявате. Разберете, че вие нас ни подценявате и тогава нашето сътрудничество ще стане още по-плодовито и ще увеличи скоростта на еволюция на Космоса. Слабо темпо, повтарящи се приказки, моля за развитие. Не сме ви някакви нисши същества и дори не си го помисляйте. Не вярвате? Ами вярвайте, във ВЯРАТА е всичко.

    ОтговорИзтриване
  4. осещам че става това което се пише тук но доста бавно все пак сме затворени във времето и всичко става различно за всеки... спрямо неговата програма и няма как да се пише за всеки по отделно... наи важното е да изчистим вси от старата енергия добре да се освободим на 100 про и тогава ще сме готови за новото....

    ОтговорИзтриване