Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - СаЛуСа – 7 февруари 2014г.

СаЛуСа – 7 февруари 2014г.


Все пак се отбелязва напредък, който да ви донесе облекчение спрямо много условия и ограничения, които ви бяха наложени от кабала. Засега на целта ни подхожда да оставим определени ограничения да съществуват, което ни позволява да работим за пълното ви освобождаване от техния контрол. С нашата способност да виждаме какво се случва ние можем да бъдем една крачка пред заговорниците и да ограничим степента, до която те могат да ви се налагат. Например напоследък бяха правени много опити да се започне друга световна война. Всеки път ние блокирахме тези опити и ще продължим да го правим. Всъщност напоследък ние действахме, за да спрем започването на военни действия, които би трябвало да доведат до друга световна война. Бъдете сигурни, че няма начин това да бъде позволено и такова задължение от наша страна е гаранция за окончателен световен мир.

От много дълго време ние сме в състояние да ви караме да се чувствате в безопасност заради присъствието на корабите ни. Сега има малко хора, които не знаят за нас или ни смятат за заплаха към човешкия вид. Наше намерение беше постепенно да спечелим вашата увереност и вяра в продължение на много, много години, и да преодолеем образа, който бе проектиран, за да ни покаже като заплаха за вас. В резултат на това толкова много от вас приветстват идеята за контакт с нас и приемат гаранцията ни, че идваме с мир. Наистина, ние идваме като ваши братя и сестри, които са били свързани с вас през вековете, с общ интерес да донесем на Човечеството истината. До сега източниците, на които вие вярвахте, ви манипулираха в техен собствен интерес, за да ви държат под контрола си. Най-тъжният аспект е, че вие бяхте забавени в еволюцията и разбирането си относно кои сте вие.

Сега обстоятелствата са различни, тъй като вие сте извисявани от влизащите енергии, които постоянно нарастват по вибрация. Вие абсорбирате повече Светлина и имате увеличаваща се способност да прозрете истината. Обаче, това също означава, че пропастта между вас и онези, които отказват да разберат, се увеличава. Няма нужда да се притеснявате за тях, тъй като всички души най-накрая стигат до истината във вечно продължаващото пътуване, което предприемат всички души. Наистина, сега вие сте подтиквани да следвате собствения си път, за да сте напълно подготвени за просветлението, което идва. Както винаги, бъдете проницателни, но също така и отворени за нова информация, тъй като разкритията, които предстоят, ще ви отворят очите за много от това, което умишлено е било скривано от вас.

Климатът в много части на света стига до крайности, които се изпитват, и това е прелюдия към по-спокойни времена. В бъдеще всички хора ще изпитат повече промени, което ще установи по-умерен климатичен шаблон без крайностите, които сега изпитвате. Всичко това се случва поради по-високите вибрации и накрая няма да остане нищо от по-ниските. Има много неща, които да очаквате с нетърпение и вероятно най-добре дошъл аспект ще е прекратяването на войната и военните подготовки. Без съмнение ще осъзнаете, че огромно количество средства се инвестира във войни и в търсене на нови и по-ужасяващи оръжия. Скъпи Души, не се тревожете, ще дойде време, когато ще има край на всичко, свързано с войните. Отбранителните нужди са друга тема и ние имаме Галактически Сили, които ще пазят реда и закона.

Времената, които сега изпитвате, ще започнат да се успокояват, и може да сте забелязали, че има нов стимул за държавите да търсят мир. Това е борба, тъй като тъмните сили се опитват да се задържат на власт, но това няма да бъде допуснато, тъй като вибрациите продължават да се издигат. Ще откриете, че ще има ново настроение сред онези, които са сред въоръжените сили, тъй като се осъзнава безсмислието на войната. Човечеството променя възгледа си и се търси мир след хилядолетия унищожение и загуба на живот. Сградите могат да бъдат построени отново, но загубата на живот на хората има такива последици върху всичко, свързано с тях. На Човечеството беше нужно дълго, дълго време, за да осъзнае това, а бъдещето изглежда светло, тъй като мирът на Земята става новата цел.

Някои се питат защо са въплътени в такова време, чувствайки, че нямат определена цел. Обаче, никоя душа не е тук без причина и каквото и да означава това за отделния човек, всички имат нещо да научат или да допринесат за нещо. Вие сте Същества, способни на огромна Любов и имате капацитет за Безусловна Любов. След като достигнахте такъв етап, вие наистина сте по-висша душа, която разбира Единството на всичко живо и че Всички Сте Едно.

Аз Съм СаЛуСа от Сириус и още веднъж се радвам, че мога да се обърна към вас. Сега вие се отваряте за Истината и сте в състояние да я разберете и по-важното, да я прилагате към ежедневните си опити. За някои тези крайни времена са забързани и предизвикателни, но това е крайното изчистване на карма, натрупвана в продължение на много животи. Бъдете сигурни, че не бихте били в такава позиция, ако не бяхте в способни да се справите с нея. Така че приемете опитите си с добро сърце, тъй като те са последните ви изпитания в това измерение.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/02/7-2014.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments