Седмично послание на Хиларион 12-19 януари 2014г.


Възлюбени,

Времената, които ви предстоят, са изпълнени с енергии на нови начала и това създава чувство на очакване, докато същевременно се нуждаете от завършване на всички външни неща и има усещане за чакане в празнотата между два свята. Странно време е за онези от вас, които са работели усърдно, за да се синхронизират с по-висшите си аспекти, защото знаете, че работата е в процес на завършване и все пак намирате, че пътят напред е мъгляв и неопределен. Това е, защото вие създавате вашия свят, като преминавате през всеки ден, и не сте свикнали да творите съзнателно. Това чувство ще отмине и по своята природа е временно, всичко, което е необходимо, е желание да бъдете напълно присъстващи във всеки момент и да интегрирате тази нова идея за себе си. Съзнателното създаване е следващата стъпка във вашата духовна еволюция и изисква повече внимание от ваша страна.

Създайте план за това какво желаете да сътворите и да изпитате в личния си свят. Направете списък на това как би изглеждало това за вас, включително чувстването на емоциите да имате това, което искате, виждайки себе си, имащи опита с чувство на бодрост и благополучие. Визуализирайте всеки детайл, доколкото можете и колкото често можете. След това, когато почувствате, че е готово, пуснете го към вселената и знайте, че то се проявява за вас. Този метод работи най-добре за започване на новото ви творение по времето на фазата на новолуние, работата върху визуализацията и приемането му по време на пълнолуние, когато вие го освобождавате към вселената, знаейки, че ще се прояви в божествено за вас време. Вие ставате съзнателни творци в ежедневния си свят. Някои от вас може да имат нужда да поддържат тази практика, докато тя стане по-лесна за вас. Помнете, че нищо, което току-що е започнато, не се проявява веднага, но с повече практика и трениране, ще станете професионалисти.

Онези от вас, които изостанаха миналата година, сега са готови да се придвижат напред още веднъж. Получавате втория си шанс, както се казва, и ще се намерите започващи работа върху самоусъвършенстване с обновление и голям ентусиазъм. Сега пътят напред ще бъде много по-лесен в сравнение с преди. Ще сте изпълнени с чувство за по-висша цел и много от вас ще стигнат до осъзнаване на ролята си в божествения план. Също така ще започнете да разбирате колко отлично всеки ваш опит, който сте понесли по време на пътуването си до този момент, ви е помогнал за достигането на чувство за увереност и лично усещане за собствената ви мощ. Всеки опит имаше своя собствен дар за вас и сега вие може да използвате това, което сте придобили и научили, с повече разбиране и умение в полза на себе си и на ближните си. Вие бяхте обогатени с повече чувство за собственото ви величие и собствените ви способности.

Важно е да се отнасяте към себе си с повече доброта в мисловния си процес и помнете, че всичко, което сте изпитали в живота си, е това, което душата ви пожела да поеме, за да ви донесе по-голямо усещане за майсторство. Това е сега мястото, където стоите в пътуването си. Празнувайте това завършване като наградите себе си с действие или вещ, които са ценни за вас. Да е нещо, което ви носи голяма радост и ви помага да си припомните колко много път изминахте от началото на пътуването в по-високото съзнание и разбиране. Молим ви да отпразнувате миговете, които се разгръщат за вас, защото това помага да поддържате честотното си ниво в синхрон с все по-нарастващите енергии, които текат през атмосферата, за да наводняват непрекъснато планетата.

Всеки ден се свързвайте със Земята и се заземявайте. Яжте храни, които включват по-високите честоти във всяка клетка на вашите все повече променящи се тела. Заявявайте всеки ден, че сте вечно мощно същество, което може да спре процеса на стареенето и да обнови себе си на всяко ниво. Мислите и намерението са нещата, които носят реалността в опита ви. Запишете намеренията си и ги повтаряйте всеки ден, най-добре в началото на деня, но това, което е най-важно, е упоритото ви постоянство. Вие създавате новата си реалност чрез практикуването на това и всеки ден е ново свежо начало. Изпълнете го с най-позитивни и доброжелателни намерения за себе си, за любимите си хора, за общността си и за цялата си планета. Любовта е разрешението във всички ситуации и това става по-забележимо в личния ви свят.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/01/12-19-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments