Седмично послание на Хиларион 5 - 12 януари 2014г.


Възлюбени,

Придвижваме се във време на ускорени промени и това ще е време на много предоставена информация, която ще зашемети човечеството, което ще се опитва да разбере какво се случва. Главните медии ще са заети с разпространението на много от този материал. Това е призив за събуждане към всички обитатели на Земята и много светлини ще блеснат в сърцата и душите на пробуждащото се човечество. Това е време, за което сте подготвени и вашето спокойствие и балансираност ще са много необходими за поддържането на баланса в Земното енергийно поле, когато хората работят в посока към осъзнаване.

Много от вас ще започнат да си спомнят причината и целта на присъствието си тук на Земята и ще продължите тихо работата си за Светлината всеки ден незабелязано и без шум. С нашия земен екип винаги такъв е бил случаят и това помогна на всеки един от вас да остане незабелязан и по-скоро невидим. Това, в предстоящите времена, ще започне да се променя – защото вие, Служителите на Светлината по света, ще ставате по-забележими чрез Светлината, която излъчвате, и тези около вас ще се чудят какво е това във вас, което е различно в изражението ви. Когато всички вие излъчвате честотите на любов и радост, мир и хармония, хората не могат да устоят, а са повлияни и ще отвърнат по много различни начини, в зависимост от нивото на разбиране, което притежават.

Практикуването на алхимично вълшебство чрез изречена дума, ще стане още по-важно, тъй като тази работа е фокус, който е творчески подхранван от упорито намерение и повторение. Много повече от вас стигат до осъзнаването на важността на ежедневното придържане към тези усилия, защото вие виждате и изпитвате резултатите, които се материализират в света около вас сега. Бъдете в настоящия момент колкото може повече и се грижете за собственото си физическо, умствено, емоционално и духовно добруване. Вие трябва да се грижите за себе си и да се обичате преди всичко, преди да можете да дадете на другите, а този аспект от самоосъзнаването на ролята ви в този живот на планетата, е от основно значение. Направете най-доброто, което можете във всеки момент и вярвайте, че ще получите напътствието и импулсите, които са необходими за следващата ви стъпка.

Повечето от вас сега са в състояние да държат повече енергия и когато последните изкривени шаблони са освободени и разтворени отвътре във вас, вие сте в състояние да абсорбирате, асимилирате и интегрирате повече Светлина, отколкото когато и да било преди. Всеки от вас е могъщ източник, който може да постигне много добро за планетата чрез дисциплинирания си фокус върху задачите, които изникват пред вас. Вие винаги сте били и ще продължите да сте напътствани от вашето Семейство от Светлина, за да получите и изпитате най-висшия резултат за най-доброто на всички. Никой от вас не върви сам в този свят, всъщност, повечето от вас биха се шокирали да узнаят колко много същества вървят с вас в ежедневието ви тук на Земята.

Опитайте се да се настройвате към нашето присъствие ежедневно и си осигурете време за самотно съзерцание и общение. Самият въздух около вас гъмжи от форми на живот от по-висшеизмерен тип. Когато се настроите към природата, ще получите знание, насърчаване и напътствие за най-добрия път напред. Понякога всичко, което е необходимо, е просто да сте там, където сте, защото присъствието ви в този район изпълнява по-висша цел. Бъдете безпристрастен и дистанциран наблюдател на знаците около вас и следвайте подтиците в сърцето си. Вие сте в безопасност, обичани сте и винаги сте защитени. Поддържайте спокойствие в себе си и го демонстрирайте външно и като пред вълшебно и златно дете на Вселената, каквото сте, пътят пред вас автоматично ще се отвори, когато настъпи точният момент.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/01/5-12-2014.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments