Вие сте Потопени в Поле от Енергия, която не сте изпитвали никога преди


12 Декември 2013

Архангел Михаил чрез Рон Хед

Позволете ни да говорим днес за вашето приближаващо се слънцестоене. Ние бихме искали колкото може повече от вас да се подготвят за това събитие.

Вярно е, че имате слънцестоене два пъти годишно, всяка година. Също е вярно, че за мнозина, ако не и за повечето, слънцестоенето ще изглежда не по-различно, отколкото когато и да било. Ние ще посочим обаче, че сте в една част от Вселената, която е напълно уникална за това време. Вие сте потопени в поле от енергия, която не сте изпитвали никога преди. И вие се приближавате към дори по-напрегнато преживяване от това, каквото изобщо можете да усетите.

Дори и тези от вас, чиито възприятия им позволяват да предвиждат какво ще се случи, няма какво да им помогне да разберат въздействието, което това ще има върху тях и върху целия свят. Много от тези които го чувстват, нямайки нищо за сравнение, го тълкуват като нещо страшно. Нищо не би могло да бъде по-далеч от истината.

То ще изглежда за много от вас така като че ли сте получили огромен дар, който не бихте могли да заслужавате. Това не е вярно. Разберете, че вие сте тези, които правите това решение. Вселената не работи по преценка. Вселената работи според причина и следствие. <хумористично> Вие някакси се ограничавахте в способноста си да помните всяка от причините, които сте направили. Вие също сте донякъде ограничени в разбирането на истината за това кой/коя наистина сте. Ние виждаме вашето разбиране за тези неща като малко по-разширено в близко бъдеще.

Това което ние ще пожелаем на вас да обмислите да свършите е да заделите малко време в деня на зимното слънцестоене, за да прекарате времето си в медитация, в групи, ако е възможно, сами ако е необходимо. И получете в благодарност светлината, която ще наводнява вашия свят по това време. Ако сте сами, когато правите това, разберете, че вашето намерение да се включите в колектива ще бъде достатъчно. Този единствен ден ще премести вашия свят по-бързо върху пътя които желаете.

Това е вярно всякога, но ние, и вие, гледаме за времена за най-добро осъществяване на тези неща. Ако сте в състояние да се присъедините към група, възнамерявайте всички групи да бъдат като една също така. По този начин, голяма промяна ще бъде направена. Ние, разбира се, празнуваме това с вас.

Това е време на радост, на чувство на мир, на празник. Ние разширяваме нашата любяща прегръдка за вас през този сезон. Добър ден.

Източник

Превод: Христо
 

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments