Седмично послание на Хиларион 15-22 декември 2013г.


Възлюбени,

Тъй като Слънцестоенето наближава и влияе, човечеството е извисено все повече и повече в енергийните си полета и всеки е надарен с присъствието на Ангелските реалности по-масово, отколкото когато и да било преди. Това дава възможност на всеки човек да получи милостта на Ангелските реалности, която помага в отварянето на сърцата и душите им за по-висшите честоти на светлината и любовта. Когато всяко същество получава по-голям приток и приемане на Христови енергии в собственото си сърце, действа дълбока и фина промяна в ежедневието им. Това ще започне да личи в изразяването между всички хора, когато те си взаимодействат и се свързват помежду си. Изразите и качествата на мир, любяща доброта и добра воля ще станат все по-често срещани, взаимни, тъй като човечеството започва да разбира по-висшата цел на много неща, които не бяха достъпни за проницателността им преди.

Навсякъде по планетата, ще се надигне движение на съзнанието на любовта и хората ще бъдат издигнати в по-висше възприятие на истинската им цел на съществуване тук в историята на тази планета по това време. Ще започнат да се случват много откровения в съзнанието на всеки човек и това ще бъде изразено чрез отразяването на любов и общо съзнание в по-големите изрази на живота на Земята. Хората повече няма да се страхуват или да се чувстват смутени да изразят напълно любовта, която чувстват в сърцата си във всеки един момент. Цялата красота на по-висшите качества във всяка душа ще се издигне на повърхността в радост и щастие в техния външен израз. Всеки човек ще направи усилието да пренасочи мисловния си процес в линии, които благославят другите и тях самите чрез техните действия, мисли и дела. Даването ще стане нормален израз във всеки човек, защото те разбират, че като даваш на другите, те в замяна дават на теб.

Законите на Вселената ще бъдат разглеждани като изпълняващи човешките по-висши намерения с по-голяма честота и хората ще смятат за много по-лесно да получат изпълнение на най-дълбоките си и най-съкровени мечти в сравнение с когато и да било преди. Разбирането, че всяка душа е отговорна за доброто, което се материализира в живота и, защото именно това е, което те са извадили навън, ще стане реалност. Този закон винаги е бил в сила, но с плътността по планетата беше такъв, който се осъзнаваше много по-бавно. Всичко това сега се променя бързо и чудесата на света, в който живее и диша човечеството, ще се видят, ще се разпознаят и ще се оценят. Наистина, това е най-красивата и чудна планета във Вселената! Човечеството държи голям потенциал в клетките си и в системата си на ДНК и този потенциал ще започне да се разгръща естествено и с радост.

Навсякъде по планетата, ще говорят гласове в мир и хармония, деклариращи по-добър живот за всички души, които избират да се въплътят във физическо тяло, така че те да могат да изпълнят житейския си план и цел. Енергията на любовта ще се материализира с по-голяма честота и сила, отколкото някога преди и поради това във всеки човек ще има трансформация, подобна на която никога преди не е била мислена. Всеки човек ще почувства смирение като осъзнае каква голяма възможност му е дадена в инкарнацията му на тази планета по тези времена и това ще допринесе за съживяването на по-висшите качества за изразяване във всеки човек и в системите, които са били в сила на тази планета.

Човечеството ще се издигне в унисон със Земята, тъй като те са издигани в енергиите, които са всепроникващи за целия живот на Земята и ще има огромно усилие за поправяне на всички щети спрямо Земята и нейните царства в преследването на богатство за сметка на всичко друго. Ще се открият по-добри начини за осигуряване на необходимото за всички хора, които ще са в хармония с всичко живо на Земята. Това ще улесни въвеждането на нови технологии, които бяха потискани в миналото, а това ще направи живота на планетата ви много по-прост и лесен, отколкото се изпитваше преди. Всички, които получавате тези нови знания, сте тези, които се съгласиха да ги споделят свободно, за да допринесат за по-бързото влизане в действие на трансформацията в по-високите измерения на съзнанието. Това е най-вълнуващо развитие в процеса на издигане на вашата планета.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/12/15-22-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments