Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Вашето Желание и Молитва са най-определено горивата, които ви придават Движение Напред. И вашето Намерение дава Посоката

Вашето Желание и Молитва са най-определено горивата, които ви придават Движение Напред. И вашето Намерение дава Посоката


1 Декември 2013

Архангел Михаил чрез Рон Хед

Скъпи приятели, ние ви посрещаме днес в период на интеграция и консолидация за вас, време за да асимилирате това, което сте придобили до този момент през вашите пътувания. Това няма да бъде много продължително, някои от вас може би ще желаят да продължи по-дълго, отколкото ще бъде. Но все още има дълъг път да пътувате, дори и за най-прекрасните същества които сте и в които продължавате да се превръщате.

Повечето от това, за което ние говорим за сега все още е донякъде извън вашето разбиране. Все пак, ние знаем, че много от вас започват да получават наченки. Вие виждате повече от светлината, повече от това кой сте, повече от това накъде отивате.

За тези от вас, които все още не виждат, нека кажем, че ако това е видът съобщения, които следвате, ако това е видът мечтание, който държите в сърцата си, то вие сте най-категорично по този път, също така добре. И позволете ни да ви уверим, че вие сте много по-напред отколкото сега възприемате. Гледайки себе си може да се чудите как можем да заявим такова нещо. Как е възможно да го повярвате?

Нека ви напомним за едно или две неща. На първо място, вашето желание и молитва са много определено горивата, които ви придават движение напред. И вашето намерение дава посоката. И след това, ние ви напомняме, че сте част от единството на колективното сърце на човечеството. Вие се издигате заедно. И това е най-красивото и фантастично нещо за гледане.

Знайте, че всеки път когато давате любовта си, най-добрите си надежди, една прегръдка, дори усмивка на някой, всеки път, когато помогнете някой да се почувства по-добре, това повдига неговото състояние на съществуване, повдигате своето собствено, и повдигате цялото. Всеки път, когато прекарате тихо време в сърцата си в молитва, по време на медитация, или просто представяйки си бъдещето което желаете за вашия свят, вие го довеждате по-близо до вас.

Много бързо сега вие ще бъдете отново тласнати в нарастващия поток на промяната, като импулса и бързината на промяната ще нарастват значително. Казвали сме ви за това преди. Вие бяхте търпеливи. И вие имате, като резултат от вашите намерения и молитви, целите за които сте дошли тук по това време, правейки големи крачки във вътрешните си същности.

Сега външните огледала за обратно виждане на това са на път да отразят обратно към вас все по-точна представа за това, кой наистина сте. Вашата комбинирана енергия започва да се усеща. Не забравяйте, че ако от време на време нещата изглеждат неуравновесени, и вие не виждате положителната посока към която са се запътили, просто знайте, че най-добрите ви интереси винаги са нашето намерение, и възродете своята собствена непоколебимост.

Тези похвати, тези намерения, тези чувства са силата на промяната която желаете. И знайте, че разполагате със собственото си намерение и енергията на нашата любов се съединява с вашата през цялото време. Не се обезсърчавайте от нищо което се случва около вас. Всичко се случва сега точно както трябва да се случи за да донесе най-висшия и най-добрия резултат на вашия колективен поглед, въпреки че може да бъде невъзможно за вас да го видите от вашата гледна точка. Свързвайте се с нас по всяко време когато имате нужда да подновите знанията си за това. Ние ви обичаме нежно и сме тук тъкмо за тази цел, скъпи единствени.

Добър ден на вас сега. Ние ще говорим отново скоро.

Източник

Превод: Христо

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments