СаЛуСа чрез Майк Куинси 4 декември 2013г.


Имейл от Майк Куинси

Здравейте приятели,

Аз сега се чувстват по-скоро като стария ми аз и опитах канализиране на СаЛуСа отново. Не разполагам с определен начин да знаем със сигурност дали е било успешно, но аз съм проверил съобщението със Стив Беков, който е в състояние да ми даде становище. Той е доволен, че e най-вероятно да идва от СаЛуСа. Така че аз сега ще припиша посланието към него, тъй като аз съм напълно доволен от неговия произход. Това се основава също така и на приятелката Нанси Тейт, която го проверява с контактите си в Духа, и тяхното послание е, както следва:

"Скъпи мои, време е за продължаване на съобщенията чрез вас от мен, СаЛуСа, както и всички други, които могат да почувстват, че времето е подходящо. Ние всички сме в синхрон с вас и ви молим да доведе не само до съобщения чрез нас щом почувствате, но да знаете, че ние сме с вас на 100% в това и всичко, което правите. Това е най-голямото предизвикателство за някои хора, да повярват в себе си, в това време на възнесение. Уверявам ви и двамата, в действителност, че е време за вас двамата да донесете информация, която е уместна за тези времена. Добре дошли отново, и Tally Ho! "

Така че аз ще продължа да изпращам по едно от СаЛуСа всяка седмица в петък.

Ако всичко се развива добре аз със сигурност ще изпращам съобщения на седмична база.

В Любов и Светлина. Майк Куинси


СаЛуСа 4 декември 2013г.

Въпросите се придвижват към тяхното завършване с такава висока скорост, че трябва да поддържате ума си буден и да сте готови да се уверите, че вървите по течението. Старите вярвания са разклатени до основата си и това е по цял свят и е с цел да ви придвижи в Новата Епоха. Много от тях носят степен на вярност, която беше достатъчна, за да ви даде възможност да стъпите на пътя на осъзнаването, но вече те не са адекватни на масивните промени, които настъпват. Бързо наближава времето, когато ще ви бъде дадена възможността да извисите вибрациите си до такова ниво, където в крайна сметка само истината ще съществува. Вие вече сте на този път към пълно просветление и ви се оказва много помощ, за да се уверите, че имате всички възможности да завършите Издигането си.

Около вас се случват толкова много неща, че спокойно може да ги намерите за объркващи, но те ви помагат да следвате интуицията си и когато погледнете навътре в себе си, вие имате отговорите. Както винаги, бъдете проницателни и знайте, че съобщенията от Любов и Светлина се усещат по-особено и никога не носят по-ниските вибрации, които се свързват с негативни неща. Периодът, в който навлизате, вече е от по-висока вибрация в сравнение с този, който изпитахте наскоро. Времето продължава да се ускорява и това е доказателство за вас, че сега пребивавате в по-високо вибрационно ниво. Колкото повече се центрирате и се фокусирате върху Светлината си, толкова повече ще сте подготвени за продължаващото увеличаване на вибрациите, които са предназначени да ви извисят извън дуалността.

Не се разсейвайте от хаоса, който неизбежно произтича от масивните промени, които настъпват. Енергиите от ниски вибрации, които нямат място в Новата Епоха, повече не могат да бъдат поддържани. Те ще изгубят способността си да съществуват заедно с по-високите вибрации, които се установяват, и ще останат в Третото измерение. Издигането ще е кулминацията на всички срещащи се промени и то е финалният резултат за онези, които издигнаха вибрациите си в по-високите измерения. На вас ви се дава възможността за постоянно да напуснете цикъла на прераждането и това е уникално време, което настъпва със затварянето на настоящия цикъл.

Що се отнася до миналото, където изиграхте ролите си, които създадоха и поддържаха разделение, тази епоха отмина и се изиграва до края и. Вие винаги сте били Едно с всички други, въпреки че често играехте роли, които ви поставяха в опозиция. Това беше, за да се ускори еволюцията ви чрез придобития опит и в резултат на това еволюцията ви напредва още по-бързо, тъй като Светлината нараства по сила. Тези, които вече напреднаха, помагат на другите, които следват пътя им, по същия начин, както вие сега сте подпомагани. Във вашата Слънчева система вие сте последните, които чакат да постигнат Издигане и ще продължите да получавате огромна помощ, докато всяка душа напредне.

Тъмните сили са в паника и опитват с всички средства да осуетят неизбежния край на управлението си. Това няма да бъде допуснато, така че няма нужда да се притеснявате, а ние бихме желали вие да се концентрирате върху донасянето на Светлина. Колкото повече Светлина придобивате, за да постигнете целите си, толкова по-бързо ще се придвижат събитията. Това ще позволи първото официално обявяване чрез Президент Обама, което признава съществуването и контакта с нашите Космически Приятели. Ще последва открита дискусия и информация за тях и споразумение за подписване на протокола, който ще позволи осъществяването на открит контакт. От там нататък целият въпрос ще стане публично достояние и никога вече няма да бъде таен.

Така че ние ви молим да стоите в Светлината по всяко време и да не се разсейвате от нищо, което определено не е от Светлина. От много дълго време истината за вашето същество е била скривана от вас, но много скоро тя ще бъде известна. Това ще ускори напредъка ви и без намесата на тъмните сили той скоро ще достигне по-високи нива в сравнение с всяко време от началото на този цикъл. В края на един цикъл има голям подбор и на всяка душа се дава всяка възможност да се придвижи в най-високото си ниво на съществуване. Тъй като в реалността няма такова нещо като време, всичко е в сега и няма нужда да се тревожите за напредъка на други души. Всяка душа има безкрайно количество „време”, в което да завърши пътуването си към дома. Всичко се случва в прекрасно взаимодействие с всичко останало според Божествения план за Човека.

Бъдете сигурни, че много Души пътуват с вас по време на вашите пътувания и вие никога не сте сами. Те са вашите помощници и водачи, за да ви оказват всяка помощ и да ви дадат възможност да постигнете успешно целите си. Ще откриете, че именно най-еволюиралите Същества достигат до долу, за да помогнат онези, които ги следват. Въпреки това, те не ви се налагат, но винаги ще отговорят на призива ви за помощ. Необходимо е да имате предвид, че вие не винаги получавате това, за което молите, тъй като планът ви на живот им е известен и според него се предприема най-правилното действие. Те нежно и мъдро ще ви насочат в правилната посока и ще тържествуват с вас, когато изпълните плана на живота си.

Поддържайте погледа си право напред и знайте, че в реални срокове остава малко време да завършите житейския си план и много души дават всичко от себе си, за да гарантират, че успявате. Те винаги са с вас и споделят надеждите и стремежите ви и ви помагат в пътуването ви обратно към Светлината. Вашата свободна воля се цени най-много и е най-важна и трябва да бъде третирана с грижа, ако сте един, който е предназначен да се издигне в края на този цикъл.

Благодаря ти СаЛуСа

Майк Куинси

Източник

Превод: Tauno

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments