Приказка за Любовта и Светлината - Част 12

ПОСЛЕДНА


от Добромир Пенков



Ето още един опит:

Понеже текста на опита, който Добромир е поместил в книгата го има на сайта Самосъзнание.com и за да не се дублира съдържание ви давам линк към него - ( ОРИГИНАЛЕН НАЧИН ДА СЕ ЖИВЕЕ ПО–ДОБРЕ )

Прилагането на тази техника би помогнало значително за духовното ви израстване. Още една стъпка можете да направите, като повтаряте определени утвърждения. Ако го правите на глас или в група, това би засилило ефекта. Тук ви предлагам такъв вариант. Разбира се, вие бихте могли да го обогатите:

Изразявам намерение да се променя, като приема нов светлинен облик на човек от Новата раса.
Изразявам намерение за участие в Прехода.
Приемам, че безсмъртието е заложено в моята ДНК и изразявам готовност да го получа. Знам, че то се задейства от чистите емоции и мисли.
Разрешавам прилив на енергия.
Изпълнен съм с чисти емоции и мисли.
Знам, че всичко лошо е вече минало.
Днес започвам всичко от начало.
Аз съм едно цяло с всичко съществуващо на планетата.
Аз съм едно цяло с всички души на планетата.
Аз съм частица от Бога. Аз съм като Него Съ-Творец, Съ-Създател.
Аз съм част от космическата цялостност.
Аз получавам това, в което вярвам и мога да сътворя всичко, в което вярвам.
Аз творя с мислите и действията си своето бъдеще и бъдещето на човечеството.
Аз получавам всичко, от което имам нужда.
Аз обичам себе си. Приемам себе си такъв, какъвто съм.
Аз съм самото съвършенство.
Чувствам любов и изобилие.
Изпълнен съм с безусловна любов.
Споделям потока на безусловна любов с всички Работници на Светлината.
Вдишвам в сърцето си и усещам своята Любов и благодарност към Източника.
Живея страстно и целеустремено.
Аз съм течна светлина без бариери.
Получавам съдействие от своя висш Аз.
Доверявам се на Божествения промисъл в промените, които предстоят.
Уча се от децата на любов и доверие.
Аз съм едно дете, изпълнено с любов и радост.
Изразявам готовност да служа на човечеството.
Прощавам на всички, които са ме наранили.
Не се страхувам от нищо. Не изпитвам гняв и негодувание.
Избирам да служа.
Избирам да съм Любов.
Аз съм могъщо, здраво духовно същество.
Чрез мен светът се изпълва с Радост, Любов и Светлина.
Аз съм усмивката на този свят.
Аз съм защитен, осигурен, в безопасност.
Всичко в моя свят е наред.
Аз съм отворен за промените, които предстоят.
Приемам нещата такива, каквито са.
Притежавам способността да променям времевата линия на човечеството.
Знам, че моите клетки се променят от въглеродна към силициева основа.
Аз съм Махатма – енергията на промяната.
Аз съм Монадата – енергията на създаването.
Аз съм съвършеното Творение.
Аз приемам всеки дъх в Любов и като Любов.
Всеки ден по всякакъв начин внасям все повече Любяща Божествена Светлина във физическото си тяло.
Напълно и изцяло се освобождавам от всичко, което не е в съответствие с най-висшето и добро израстване, щастие и благоденствие на моята душа.
Всеки следващ ден е по-лек от предишния.
Днес е най-хубавият ден в живота ми.
Моята заземяваща корда е вкоренена стабилно в центъра на Земята.
Аз съм Мир. Аз Съм.

Помислете си, докато произнасяте тези утвърждения, дали наистина приемате безусловно всяко от тях. Запитайте се: „Вярвам ли, че наистина мога да бъда лечител, да влияя на климата, да променям времевата линия на човечеството. Вярвам ли, че ще доживея до сто и петдесет години?“ Почувствайте тази вяра чрез сърцето си. Ето как звучи тази Вяра в моето сърце.

Преди няколко години написах „Слънце и Възторг“:

Аз целият съм Слънце и Възторг!
Денят ми е с слънчеви нишки тъкан.
Възторжен изграждам днес слънчев живот,
доверчиво докосвам пак Слънцето с длан.

...И отминават ме на дните мътните талази,
защото крило над мен разперва Бог!
Затуй грижливо той ме пази –
защото аз съм Слънце и Възторг!

Ето, приятели, бъдете винаги Слънце и Възторг! Тогава всички препятствия пред вас ще рухват. Тогава с усмивка ще ви среща светът.

И всичко трепетно във мен гори!
И Слънцето изпълва душата ми с плам!
Издигат се край мене рой искри!
С възторг аз в Слънцето ще изгоря!

Познавате ли по-голяма радост от това горене? Бъдете винаги част от този плам!

Виждате ли как, докато разговаряме, все ви казвам: „Бъдете...“ Ще се опитам сега да събера на едно място препоръките, които ви давах до сега. Така ще ви бъде по-лесно да си ги припомняте:

Бъдете отговорни за всичките си постъпки. Бъдете толерантни към себе си и другите. Бъдете търпеливи. Вярвайте в себе си и в своите възможности. Спрете да очаквате. Живейте в настоящия миг. Радвайте се на успехите на другите. Давайте. Споделяйте знанията си. Бъдете целеустремени. Пийте много вода. Правете физически упражнения. Дишайте Светлина. Изпращайте Светлина и Любов на всички Светлинни Работници и на планетата. Слушайте класическа музика. Бъдете като децата. Общувайте с животните и природата. БЪДЕТЕ СЛЪНЦЕ И ВЪЗТОРГ!

Не се привързвайте. Не съдете. Не клюкарствайте. Не се притеснявайте за утрешния ден. Не се гневете. Не приемайте негативна информация. Не говорете за негативни изживявания и случки. Не гледайте всички предавания на телевизията. Не казвайте „трябва“. Не съжалявайте за материални неща.

УСМИХВАЙТЕ СЕ! РАДВАЙТЕ СЕ! ВЯРВАЙТЕ! СВЕТЕТЕ! ОБИЧАЙТЕ!

Нашият разговор е към своя край. Смятам да поставя на корицата на тази необичайна книга снимка с гълъбите. Приемете тази прекрасна картина като още едно послание. Защото гълъбите са символ на това, което предстои – полет, свобода, чистота, стремеж, Любов!

Има и още нещо. До сега ви казвах – бъдете като децата. Но сега виждам, че не по-малко вярно ще бъде, ако ви кажа – бъдете като кученцата. Те също като нас са същества от трето измерение. Но за разлика от нас са изпълнени с безусловна любов. Те не казват – „Дай ми кифла и ще те обичам.“ Те просто обичат! Дори, когато ги нагрубим или наплескаме, те продължават да обичат. А ние, при най-малкия удар, който получаваме, започваме да проклинаме и мразим света. Винаги и при всяка ситуация съумяваме да намерим повод да сме недоволни – и от там – нещастни. Затова ви казвам – бъдете като вашите домашни любимци, учете се от тях. И имайте като тях винаги готовност да служите! Служенето е нашето най-голямо призвание! Не мислете за себе си.

СЛУЖЕТЕ! НЕПРЕСТАННО! ЧОВЕЧЕСТВОТО ИМА НУЖДА ОТ ВАШЕТО СЛУЖЕНЕ!

Толкова много неща имам още да ви кажа... Ето, съвсем наскоро ще се случат нови изумителни неща, а аз няма да бъда до вас, за да споделим радостта си. Добре, че са моите приятели от Идея Вита. Те ме подсетиха, че бих могъл по-късно да напиша нова книга. Ами разбира се! Как не се бях сетил до сега!

Защото приказката още не е свършила. Та тя едва сега започва!..

Време е да се разделяме, приятели мои. Толкова вълнения преживях, докато създавах това послание на Любов. Толкова радост ми носи мисълта, че ще споделите тези вълнения.

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЖИВОТ, ИЗПЪЛНЕН С РАДОСТ В ПРЕКРАСНОТО ВРЕМЕ, КОЕТО ПРЕДСТОИ!

ОБИЧАЙТЕ

Обичайте, обичайте –
обичайте красивите жени
и грозните обичайте,
и обичта
и тях ще разкраси…

Обичайте
децата, дето тичат
и болните обичайте,
обичайте звездите
и Слънцето.
Обичайте!

Обичайте добрите хора
и лошите обичайте,
че инак
лошите кой ще обича…
Непременно
лошите обичайте.
И светът и вас с
любов ще ви дари.

Обичайте самотните.
И тъжните обичайте
и нека
вашта обич
да ги стопли…

Обичайте снежинката,
на клепача във зимата
кацнала,
обичайте птицата,
дошла
да пречисти душата ви…

Обичайте вие
света необятен,
света,
изпълнен с мъгли –
и с любов
направете го вий
по-прекрасен,
и с любовта
превърнете го вий
във зари.

Обичайте
дъждовната капка,
самотната капка
обичайте
и ще измие
тогава душите ви,
и сърцето добро
ще пречисти.
Толкова малко е нужно –
просто –

ОБИЧАЙТЕ!

ПП
Подготовката на книгата за печат отне доста време. Очаквам чрез издателство „Кибеа“ тя да достигне до по-широка читателска аудитория. Но, тъй като знам с какво нетърпение я очаквате, ще отпечатам един малък тираж, който да се разпространи чрез мои приятели и групи с духовна насоченост. Тенденцията е да подаряваме книги на тези, които нямат възможност да си ги купят и, в същото време, да събираме дарения от тези, които могат да си го позволят. За началния тираж получих дарение от едно добронамерено семейство, загрижено за повишаване духовното ниво на нацията. Поклон и благодарност към тези родолюбиви българи!. Но, за да може да продължи издаването на нови книги, ще е необходимо вложените средства да имат някаква възвращаемост. Надявам се, че всички, които са харесали тази книга, ще намерят начин да подпомогнат нейното по-нататъшно разпространение.

Тъй като непрекъснато събитията получават ново развитие, ще бъде добре да имаме възможност да продължим нашия разговор, за да мога да ви разказвам продължението на приказката. В групата „Общество за духовно развитие – Тетевен“ и в моя профил във Фейсбук ще публикувам различни материали за текущите събития и коментарите си във формат „Приказката продължава“. Това би могло да става и на личната ми страница. С удоволствие бих разговарял с всеки от вас в това уютно пространство.

А сега да поговорим за развитието на събитията след завършването на книгата. Едно от тези събития е увеличаването на притока на бежанци в страната. Запитайте сърцето си какви чувства предизвиква у вас съдбата на тези хора. Не забравяйте, че страната ни продължава да изкупува Карма за преследването на Богомилите и за участието ни в Световните войни. Проявената толерантност подпомага изкупуването на тази Карма. Нали говорихме колко е важно да бъдем толерантни към себе си и към другите. Ето, аз имам съседи цигани, които от години ми дължат пари, но въпреки това, при всеки критичен момент им помагам отново и отново, без да ги осъждам за това, което се е случило. Когато върша нещо на улицата, около мене се скупчват по десетина приятелчета – техни деца – и с голямо желание ми помагат. Така подарих на едно момче хубаво юношеско колело, което то никога не би могло да си позволи. И този малък жест ме изпълни с радост. Непрекъснато подарявам дрехи и играчки на децата на тези, които ми причиняват най-голямо „зло“. Децата не са виновни за „грешките“ на родителите. Благодарността, която получавам стопява ледовете и променя тези, които някои биха нарекли врагове. Един от „измамниците“ ловко присвои голяма сума пари и извърши десетки кражби на мое имущество. Но пък има едни толкова чаровни „плътно“ родени дъщерички на три и четири години – все едно са близначки. Винаги изпитвам умиление като ги видя. Преди няколко дни дадох по чепка грозде на тези малки чаровници. Може би това беше единственото грозде, което са опитвали милите деца тази година. След малко се върнаха да ми кажат колко вкусно е било. Знам, че топлотата и благодарността, която изпитаха тези невинни дечица, ще се съхрани за дълго в доверчивите им сърца и ще помогне на този свят да стане малко по-добър. Виждате ли колко е просто всичко? Но много важно е да вършим всичко това не с корист, а с Любов.

Необходимо е да бъдат изпълнени сърцата ни с Любов и Радост в тези дни, за да са в синхрон с чудесните промени, които се случват тъкмо сега. През септември имаше три седмичен портал във връзка с есенното равноденствие. През това време се проведе мощно прочистване на планетата и на телата ни. Това прочистване продължава и сега. Демонтира се старата енергийна матрица и се разгъва нова. Това подпомага развитието на отдавна планирани събития. Тъй като все още на успяваме да се освободим от остарелите стереотипи на мислене, възможно е да се приложи частично изчистване на паметта и да се запишат нови вектори. Променя се храненето и енергообменът. Променят се отделителните функции. Изчистват се „записите на болестта“. Затова толкова често ни напомнят да пием много вода – за да могат да се изчистват телата ни от натрупаните токсини. Необходимо е водата да не е стояла край телевизор или други вредни излъчвания. Настройват се телата ни така, че да не можем да понасяме вредни храни. Ако храната не е в съответствие с енергообмена, може да се получи повръщане или повишаване на температурата. Това е необходимо за ускореното изчистване. Процесът на това изчистване е неотменим. Той тече в момента и не може да бъде спрян.

„За физическото тяло ще добавим още, че сега има възможност, и тя е приложена, за регенерация на вашите тела, тоест, ще бъдат дадени взаимно настроени кодове за спиране на много болести от простуден и инфекциозен характер, заболявания, които не са необходими за корекция на жизнения път (Карма). Има се предвид, че много заболявания ще изчезнат от планетата. В този план ще започнете да чувствате как част от тези заболявания ще се проявят преди да си отидат завинаги. Този процес може да се разпознае като епидемия, но не се страхувайте, защото това действително е завършващ етап и е необходим, за да се изчистят кодовете на тези заболявания. “ Това е част от посланието на Архангел Михаил. Виждате ли с колко Любов и загриженост работят нашите приятели, за да заживеем в един по-красив свят!

Все по-голяма част от нас ще преминават към вегетарианско хранене, ще намалее количеството храна, която приемаме, защото ще се отстрани енергийното замърсяване, което подтиква към по-често и по-обилно хранене. Ще се създаде непоносимост към вредните продукти и ще спрем да ги купуваме. Така тяхното производство ще бъде спряно. Тъканите, които не съответстват на нашите вибрации, няма да се произвеждат. Ще се произвежда само екологично бельо и козметични продукти.

Предстои положителна промяна в световната финансова система. Ще бъдат сменени част от лидерите. При някои от тях ще стане замяна на душите, тоест, тялото ще остане същото, но ще бъде вселена в него нова душа и това ще доведе до ново поведение. В същото време в някои зони безработицата ще продължи, защото е необходимо да осъзнаем, че не материалните блага са най-важни. Напрежението, с което живеем е ускорител за повишаване на съзнанието. Когато гражданите в едно общество са с повишено съзнание, не се налага да живеят в мизерия и да получават уроци. Помислете си има ли друга страна, чиито граждани са толкова негативно настроени към всичко родно. Ние непрекъснато се оплакваме от политиците си, от начина си на живот. Навсякъде тръбим, че по-загубена нация от нас няма, че всичко, което произвеждаме е лошо. Ние сме най-недоволния народ в Европа, а, може би, и в света. Как може народ с такова нихилистично мислене да постигне просперитет? Затова живеем в мизерия – за да прозрем, че не в материалните блага е щастието. Когато осъзнаем това, когато всички ние визуализираме просперитет, когато съумеем да се възхитим от неповторимите си дадености, тогава този просперитет ще дойде в живота ни. Вижте колко грижовно ни помагат нашите приятели. Те вършат всичко, което е по силите им. И го вършат с много внимание и Любов. Но има нещо, което не могат да направят вместо нас – няма как вместо нас да се усмихнат. Затова, нека да извървим своята част от пътя – защото е толкова просто да заживеем с усмивка. Ето, толкова време разговаряме за това. Знам, че всички вие чудесно сте разбрали това послание, но нека да заработим така, че тази усмивка да грейне на колкото се може повече лица. Защото е толкова просто! И така неузнаваемо ще променим света само с една усмивка.

За да ускорят процесите на промяна, нашите приятели имат желание да споделят, колкото се може по-скоро своя опит. Така, съвсем наскоро лидерите на Свободните Светове от галактиката Млечен път, отправиха обръщение към всички земни лидери от всички нива на властта. Функцията на Свободните Светове е не само обединение на всички Слънчеви системи от нашата галактика. Това е организация на съвместно битие, жизнената дейност на най-различни форми от галактическия живот. Освен света, който познаваме, на Земята има и други светове, които са членове на Галактическата Федерация. Земята се намира в състава на тази Федерация милиони години. Нашият свят беше изкуствено изолиран, за да можем успешно да извърви своя уникален път на развитие и така да допринесе за развитието на цялата галактика. Сега тази изолация вече не е необходима. Планетата Земя е обединено множество от светове, които съществуват в други условия на организирано пространство и време. Тези цивилизации са приятелски настроени към нас и са родствени на нашата цивилизация. Те се грижат за нас и носят отговорност за нашето развитие. Основа на съществуването на тези цивилизации е Любовта към всичко съществуващо. Планетата Земя е пазена от Галактическото Съдружество като уникална планета с уникален опит.

Един от световете, с който вероятно първи ще се свържем, е страната Агарта. Тя се намира във вътрешността на Земята в огромна кухина. Получава енергия от вътрешно слънце. Там също има прекрасни долини, реки и езера. Климатът е чудесен. Отглеждат плодове подобно на нас. Хората в нея са високи пет-шест метра. Живеят в хармония и разбирателство. Тяхното общество вече е в пето измерение. През 1911 година американски летец бил допуснат да проникне в тяхната страна и прелетял в нея 1600 км. Проникването в страната Агарта става през полюсите. Хитлер е знаел за нейното съществуване и се опитал да изпрати чрез подводници доброволци, които да я заселят. Нарекъл тази земя Нова Швабия. Ние постоянно получаваме послания от тяхната цивилизация. Те ни напътстват и с нетърпение очакват да осъществим нашия пръв контакт.

Така космическите ни приятели с нетърпение чакат да се представят на нашия свят, за да заживеем в едно общо галактическо семейство. Но съществува норма, съгласно която не може да ни бъде оказана помощ, ако тя не е поискана. Затова посланието на Лидерите на Свободните Светове и представителите на Земната Духовна Йерархия завършва така: „Много искаме да разберете – огромният приятелски галактически свят стои на прага на вашия земен дом. Можете дълго да не пускате галактическите си роднини. Но да знаете – за тях е време. Време е да признаете, че съществуваме. Време е да почувствате нашата Любов и грижа. Дошъл е часът за отваряне на сърцата ви. Дошъл е часът за изграждане на нашето общо галактическо бъдеще.“

Докато четете тези редове, чрез вашето очакване вие приближавате мигът, когато тази отколешна мечта на човечеството ще се сбъдне. Процесът е необратим. С всеки ден вибрациите на Земята се повишават и наближава мигът, когато ще се приобщим към нашето общо галактическо семейство. За по-малко от година тези вибрации се повишиха от 13.67 херца на 14.12 херца. При достигане на 18 херца се очаква Земята да тръгне по нова спирала на развитие. Възможно е това да стане през м. май 2017 г., когато ще се отвори мощен портал, задействан от приближаването на голяма комета. В същото време е много важно нашите вибрации да са в синхрон със земните, за да може телата ни да издържат. Затова този преход върви бавно. Душите на хората с примитивно съзнание трептят в по-ниска честота. Енергиите, които обливат Земята през последните години, рязко намалиха процента на хората с животинско съзнание.

За да може успешно да преминем през портала 2017г., повишаването на съзнанието на човечеството трябва да продължи. Необходима е критична маса от хора, вярващи че могат да повлияят на промяната в съзнанието. Тази критична маса е необходима, за да заживее Земята в Мир и Любов. Това може да се постигне много лесно. Просто мечтайте за един по-хубав и справедлив свят. Мечтайте за един свят, в който всеки ще може свободно да споделя своите знания, без ограниченията на патенти. Представете си, че всеки изучава това, което действително иска да знае и е готов да вложи всичката си любов и умение в своята професия. Представете си свят, в който всички са единни и работят за благополучието на всички. Представете си как разговаряме с животните и живеем в пълна хармония с природата. Ако живеем в такава хармония, няма да е нужно да напускаме планетата чрез смърт. Просто човек сам би избрал кога да продължи пътешествието си в други светове и измерения. Не мислете как може това да се постигне. Другите светове вече са го постигнали, като са мечтали. Просто мечтайте като децата, които не се питат дали това е възможно – те просто Знаят, че това ще бъде.

Доверете се на безсмъртния Пеньо Пенев:

Ей, хора! Мечтайте
смело и дръзко!
Мечтаното, знайте,
утре ще бъде!


Приятели,

Ако тази книга е довела

 до някаква промяна в съзнанието ви,

моля, помогнете за нейното преиздаване

чрез банкова сметка


BG59 UBBS 8002 1005 4286 40

BIC - UBBS BGSF


Добромир Димитров Пенков

Координати за връзка:

dobromirpenkov@abv.bg

тел. 0878 34 39 30

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments