Седмично послание на Хиларион 1-7 декември 2013г.


Възлюбени,

В небесата има мощни знаци, които човечеството повече не може да игнорира или отрича. Случва се нещо голямо, в което участва не само планетата Земя, но и целият Космос. Вие сте проводниците, които сега поемате още по-важна роля за поддържането на Земята в баланс. Това е най-важна функция на присъствието ви тук на Земята. Ежедневно се заземявайте в кристаловидното диамантено ядро на Майката Земя и, като усещате земните енергии да се издигат нагоре чрез стълба ви от Светлина, свържете ги с великия диамант във Великото Централно Слънце. Това намерение ще донесе енергиите на по-висшите измерения в ядрото на Земята и ще ги разпространи в концентрични кръгове по планетата чрез всеки един от вас. Няма място на и в Земята, което да не бъде докоснато от тези енергии.

Сега се случва трансформация във всички системи стъпка по стъпка. Никой не знае какво ще се случи след това, защото вашата планета пресича непознатото и няма какво да се направи, освен да вървите с нея. Това е едновременно вълнуващо и ободряващо, а и доста плашещо в същото време. Чрез внимателно наблюдаване на знаците в небесата и тези на земята, вие може да продължите да се движите напред с вяра и доверие, че всичко е наред и е според Божествения План за всичко живо в космоса. Случват се Земни промени, които са доста стряскащи с тяхната внезапност и много от тях, за които не знаете, се случват под океаните на вашия свят. Последните следи от старите програми и системи от вярвания настояват вие да им обърнете внимание и на всеки един от вас подобава да е непоколебим в решителността си да стои в Светлината си и в Истината си и да измине разстоянието.

Много стряскащи събития са на път да се разгърнат и е необходимо да стоите свързани с пространството на сърцето си колкото може повече. Бъдете гъвкави в очакванията си в началото на всеки ден и приемайте спокойно това, което идва. Невидимите реалности се появяват по-често и се групират в краищата на едно измерение и в началото на друго. Вие сте майсторите алхимици и сега можете да създадете света на най-дълбоките си сърдечни желания. Ще има много възможности, които да се обединят в единство, за да се фокусирате върху това, което е необходимо в определени моменти от време на повърхността на планетата. Знайте, че като се свързвате с портала на дъгата от Светлина, когато посещавате този сайт, вие сте активирани за по-високи и по-високи нива на съзнание. Това е дейност на постоянен напредък за всеки един и за всички.

Повишаването на нивото на честотите ви е абсолютно важно всеки ден, ако искате да сте в състояние да се справите с всичко, което се проявява на повърхността на планетата ви и във вашето ежедневие. Работете заедно и си помагайте взаимно, тъй като осъзнавате нуждата да правите това. Любовта идва, приканвайки множеството си аспекти и чудеса. Хората, които е предназначено да срещнете, се появяват сякаш чрез магия, проекти, които бяха в застой, изведнъж се завършват с пълно съвършенство и удивителна лекота! Животът приема магическите качества на синхронизацията и вие ще се намерите пълни с ентусиазъм за създаване на нови проекти и нови задачи. Ще издигате нивото на стандартите, необходими за живот на тази Земя като божествено същество, напълно изразявайки родството си със Създателя на всичко.

Можете да получите по-голяма информация и знание от кристаловидната решетка, отколкото беше възможно някога преди. Настройването към големите кристали, които са в и на планетата, ще помогне за привеждането ви в синхрон със скритите съкровища, скрити във вас. Прегърнете тези дарове с жар и наслада, когато те идват до съзнанието ви, защото не само това, което не е любов във вас, се нуждае от съзерцание, освобождаване и отразяване, но също и тържеството на това, което идва, за да ви напомни за величието ви. Сега вие започвате да изпитвате собственото си величие, тъй като блокажите за това знание са вдигнати в издигнатите честоти.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

ИзточникМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments