Вие ще Удивите себе си, когато всичко това Свърши


4 Ноември 2013

Архангел Михаил - чрез Рон Хед


Има ли други с теб, Михаил?

Да, Исус, Мария, всички Архангели, всички ваши водачи... всички ние сме замесени във всички тези съобщения. Ние винаги сме били и ще продължаваме да бъдем. Ние използваме моето име, защото все повече хора реагират на съобщенията, когато могат да идентифицират източник който те познават. И така, ние ще останем Михаил за повечето от тях. Знайте обаче, че говоря от името на всички.

Благодаря.

Нека да преминем към темата на днешния ден. Ние ще говорим за новото енергийно поле, в което се намирате и как то ще се развива от тук в близко бъдеще. Част от тази информация беше дадена, но ние ще я изложим по различен начин за да се изясни.

Вие сте изплували от доста показателни дни, в които имаше и друго слънчево затъмнение. Това винаги носи модификация на полето и вчера не беше изключение. Мислете за това като че ли сте хвърлили още няколко килограма багаж.

Така че вие стоите тук, сега, след много такива събития в близкото минало, по-леки, по-малко затънали в старите ви неща, повече готови да се движите свободно в новото. Но се чувствате малко дезориентирани, нали?

Това е ОК, скъпи мои. Сега ви трябва малко време за да се ориентирате и да оставите всичко да се абсорбира. Вие трябва да чувствате своя път в цялата тази новост. Има много повече още да дойде преди края на тази година. Какво ще означава това за вас?

Доста вероятно ще започнете да правите неща, ще мислите неща, и ще чувствате неща, които ще ви изненадат. Със сигурност ще намерите себе си чувствайки се различно относно себе си. Това е, към което сме се насочвали през цялото време. Вие се превръщате в новото вие. Вие правихте това. Но сега вие ще започнете да виждате себе си в нова светлина. Вие ще започнете да разпознавате "истинското" вие, за което сме говорили толкова често.

Променили ли сте се? Или вашето възприятие се промени? Вземали ли сте в себе си нови неща? Или оставихте да си заминат старите? Или всичко това е вярно и повече? Е, истината за това ще бъде различна за всеки от вас. Но резултатът ще бъде много сходен.

Вие ще удивите себе си, когато всичко това свърши. И какво мислите, че ще се случи? Ще откриете, че не всичко е свършило. Вие ще продължите да се променяте и удивлявате себе си завинаги.

Както сме говорили и преди, наблюдавайте сега методите, по които тези промени се разливат във вашия свят. Следете начините, по които строят, и винаги са строили, вашия свят. Всичко тук на вашата планета зависи от връзката със вас, всичко от вашето семейство и общество до времето в което живеете и отвъд.

И така, скъпи единствени, като вие се промените нищо не може да остане същото, както е било, нищо. Просто не е възможно това да се случи.

Така че поглъщайте тези енергии за които говорим толкова често. Получавайте ги в знак на благодарност. И изграждайте новата земя която искате с тях. Това е предназначението им. Ето защо сте дошли.

Ние ви обичаме. Ние сме с вас при всеки ваш дъх. Ние сме в сърцата ви. Посещавайте ни тук често. Добър ден.

Източник

Превод: Христо

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments