СаЛуСа – 15 ноември 2013г.


Колкото по-готови ставате за навлизане в по-висшата си реалност, толкова повече изпитвате силните и енергии и освобождаването на ограниченията на времето. Понякога може да изпитате хора и неща да се движат по-бързо от обикновено, когато току-що сте се пробудили от сън или дълбока медитация, където сте се свързали с потока на времето в по-висшата реалност. Това може да ви даде много добра представа относно това как нежно върви потокът, без бързане и тичане, с които доста сте свикнали сега и се забавяте само когато ангажираният ви ден свърши. Това е, за да ви се покаже, че с навлизането в зоната на „безвремие” от по-високите реалности вие естествено ще се забавите и ще се наслаждавате на всичко толкова дълго, колкото желаете. Няма нужда да се тревожите, че ще закъснеете за някои други опити, защото целта на живота е дълбоко да изпитате всичко, което изберете да изпитате, и след това да навлезете в друг опит, след като напълно сте завършили предишния. А знанието, че просто не можете за закъснеете за опитите на собствения си живот, ще ви помага да се приспособите към тази голяма промяна.

Ние често ви напомняме да вярвате в себе си, защото с това идва по-голяма увереност във всичко, което правите, а на всички спешни въпроси се отговаря със собствената ви мъдрост и всичко, което е необходимо, се разбира, без да се предизвиква объркване в ума ви и чрез собствените ви отговори вярата в себе си отново се повишава. Това може да се опише като кръг от вяра и мъдрост и ако погледнете по-отблизо към който и да е друг въпрос, ще откриете, че в жизнения опит има много кръгове. Ние разглеждаме това като основи за нашето разбиране за Творението, защото кръгът е основната фигура, която можете да намерите навсякъде, като започнете с енергийния поток, след това клетките ни, планетите ни, Галактиките ни – формата на кръга е ясно видима и вие изпитвате живота също в кръгове и когато сте готови да се придвижите напред, вие създавате друг кръг на опит за себе си като привличате по-висш опит към настоящия си кръг и създавате това, което наричате Елипсовиден Ореол. Тези два кръга са достатъчно слети за вас, за да създадете мост в друг кръг от опити и тъй като сте съзнателно наясно с този преход, това е най-чудесно преживяване.

Наблюдавайте тези кръгове в собствения си живот и те ще ви помогнат да изчистите и освободите всичко, от което нямате нужда. Понякога вие изпитвате нещо отново и отново и се чудите какво е това, което не разбирате или не приемате, когато тази ситуация все още се появява и ще откриете, че понякога е необходимо да излезете от този кръг и да погледнете на него от различна гледна точка, от по-висока перспектива, която винаги е на ваше разположение в този момент на вашата трансформация. И след като сте приели мъдростта, която идваше от определена повтаряща се ситуация, вие може да я оставите зад гърба си за добро и тя ще бъде трансформирана в чисто знание, което ще бъде прибавено към колективната мъдрост, която всички други могат да научат, когото са готови да направят това. По този начин ще е много по-лесно за тях да навлязат в Новото и силата на вашия колективен избор силно ще нарасне.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и всички ние се чувстваме толкова близо до всички вас. Наблюдаваме ви с щастие, тъй като вие толкова радостно пристъпвате в кръга на вселенското знание и откривате, че страхът и тревогите вече ги няма във вас. Вашата сила на Любовта се увеличава и когато си я представите като кръг около тялото ви, вие се защитавате от проникването във вашата Светлина на други нежелани енергийни кръгове.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/15-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments