Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Представете си Величественият Звън от Всички Камбани - Архангел Михаил

Представете си Величественият Звън от Всички Камбани - Архангел Михаил


17 Ноември 2013

Архангел Михаил чрез Рон Хед

Нашето послание днес ще бъде както винаги за насърчение в бурни времена.

Това, което виждате около вас може да изглежда хаотично, понеже можете само бегло да зърнете нищо друго освен разбиването на старото, където и да погледнете. Крайният резултат може, до момента, да бъде видян само във вашето въображение. Това изисква каквото вие определяте като скок на вярата.

Така да бъде тогава. Скок! Скочете с удоволствие. Скачайте с радост. Скочете към най-прекрасният и богат свят който можете да си представите. Този процес е това, което градеше и изгражда света на който искате да живеете. Прекарвайте там колкото време можете. Бъдете бленуващия човек който бяхте когато се наслаждавахте на своите летни дни като дете. Позволете си сега, обаче, да го направите с цел.

Какви са вашите собствени специфични съкровени мечти? Има много милиони като вас в този процес. Не е нужно да си го представяте цялото. Само си представете какво, както се казва, "кара вашата камбана да звъни". В края на краищата, това е причината да сте там. Има много други които да накарат другите камбани да звънят. Ако ви харесва, и ако можете, си представете величественият звън от всички камбани.

Също така, за тези от вас които чувстват енергията да минава през тях от време на време, ние имаме предложение за нещо което може да искате да опитате. Смятаме, че ще ви хареса резултата. Когато чувствате тези енергии да ви заобикалят и текат през вас, осъзнайте, че те са безусловна любов ... и я върнете обратно. Позволете на вливането и изливането да се хранят едно от друго. Няма да имате нужда да си представяте резултата.

Ние ви оставяме с тази мисъл. Време е, скъпи единствени. Време е. Радостно добър ден за вас.

Източник

Превод: Христо

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments