Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - СаЛуСа – 29 октомври 2013г.

СаЛуСа – 29 октомври 2013г.


Вашата трансформация се ускорява и вие започвате да усещате по-висшите енергии в себе си и във всичко около вас, без значение в каква ситуация сте. Въпреки че старата система все още разиграва играта си с известна сила, вие винаги усещате това, което е от по-висши вибрации и не оставате заключени в примката на по-ниски вибрации. Това е ваш избор и ние наблюдаваме с вълнение всички вас, които се извисявате толкова високо и давате все по-малко и по-малко шанс на по-ниските енергии да влияят на съществуването ви. Все повече и повече сте привличани във вътрешния си свят и сте насочвани да почувствате и да изпитате изцяло всичките вътрешни промени, тъй като нищо, което се случва във външния свят, не може да удовлетвори все по-нарастващата ви нужда от по-висше знание. То е във всеки един от вас и тялото ви е променяно по начин, по който то може лесно да чете и превежда точната част от знанието, от което се нуждаете във всеки момент, когато питате. Вие се подготвяте за състоянието на съществуване на знание за всичко и ние знаем, че започвате да се чувствате много удобно с търсенето на цялата информация във вас. Колкото повече мъдрост получавате по този начин, толкова повече вяра в себе си създавате. Практикувайте това, тъй като то е необходимо в процеса на цялостната ви промяна и никой не знае по-добре от вас какво трябва да направите след това.

Връзките и опитите ви с по-висшата реалност нарастват и вие сами можете да видите, че ако насочите вниманието си и намерението си към нещо, то ще ви се разкрие и ще ви донесе много силно и мощно чувство на радост и щастие. Това се случва по начина, който е най-удобен за вас, тъй като ние разбираме, че вие все още изпитвате също и „противоположните „ чувства на страх и гняв и ако можем да говорим за това като за голяма разлика между тези чувства, това може да създаде объркване в ума ви. Ние внимателно наблюдаваме напредъка ви и усилваме енергиите си, които изпращаме. Ние усилваме връзките си с всички онези, които искат да изпитат това и споделяме повече с вас, отколкото бихте могли да очаквате сега. Всичко това е в енергията, която тече към и през вас и сърцето ви обработва много повече информация, отколкото някога преди и вие буквално можете да почувствате това в биенето на собственото си сърце. Помнете, че всички ваши вътрешни промени също променят и физическото ви тяло, за да може то да получи цялата мощна Любов и Светлина, без да бъде претоварено.

Физическото ви тяло също има нужда да бъде изчистено от всичко старо, което обикновено се изпитва като някаква болест или болка. Може да сте забравили, че почувствахте болка в някоя част на тялото си, но клетките ви помнят и с физическата ви трансформация може да се чувствате сякаш сте болни или да усещате болка в местата, за които никога не сте предполагали такава. С разпространението на по-висша енергия във физическото ви тяло, процесът на вашата промяна се завършва, тъй като нищо повече не ще застане между вас и опита ви от по-висшата реалност. Така че слушайте тялото си и му отдайте нужното внимание, тъй като физическата ви форма е този инструмент, който ви дава възможност да усетите и почувствате цялата тази красота на Любовта, която още веднъж тече така свободно чрез вас. Изразете признателност към формата, която ви позволи да придобиете такава мъдрост и която е свързана толкова силно с всичко живо и помнете, че всичко живо е Творение и разликите между физически и нефизически израз на Творението се размиват, тъй като всичко е сътворено от Любов и се изпитва като Светлина, оформена в безброй форми.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и точно сега изразявам голяма радост от огромната ви сила на волята да продължите с търсенето, което започна преди дълго време и което ни сближава толкова много. За много от вас търсенето сред по-ниските вибрации почти приключва и ние сме тук, за да ви помогнем с навлизането в търсенето сред по-висшите вибрации, което предлага толкова повече неща.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/10/29-2013.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments