Хаос е това от което са построени нещата - Архангел Михаил


20 Октомври 2013

Архангел Михаил чрез Рон Хед

Много от вас са виждали и коментирали пълнолунието през последните няколко дни. Ние ще коментираме по-големите аспекти на подравняванията, които сега се случват, ако ни позволите.

Има "неща в действие", както вие бихте казали. Има кардинални това-та и грандиозни онова-та. Има прекрасна комета. И вие виждате неща да профучават и да се издигат рязко наоколо във вашите небеса почти всеки път, когато решите да погледнете. Кулминация е дума, която ние ще изберем. Вие наближавате прекрасна кулминация на пресичащи се и преплетени възможности.

Докато вашето осъзнаване и съзнание се въздига, проявлението на света в който твърдо сте решили да живеете започва да се появява, да се желира, да "става реален", както бихте казали. В същото време, вашите знания и възприятия за света такъв какъвто го познавате, какъвто го познавахте, излизат пред вас за да им помахате за довиждане. И така, на вас ви изглежда като че ли живеете в пълен хаос понякога.

Добре ли описваме това което вие изпитвате? И това също така се ускорява. Говорихме преди време за лавинообразния ефект. Ние споменахме повратна точка и други мисловни изображения, също така. Хубави картини, нали? Но е малко по-различно, когато те се изживяват.

Така че тук е точката до която се добрахме. Вие прекарахте малко време учейки се да заземявате себе си, учейки се да се центрирате, и учейки се да живеете в сърцата си. Вие прекарахте много време, също така, строейки в умовете ви видът свят, върху който пожелахте вие и вашите обичани близки да живеят. Сега е време е да се съсредоточим върху тези неща за най-доброто от вашите способности и да обръщате колкото може по-малко внимание на хаоса, доколкото е възможно.

Вие виждате, че хаос е това от което са построени нещата. Само си представете хаотичните купища материали на всеки нов строителен обект. Тази бъркотия е новата и красива високо издигната сграда, каквато архитектът има на неговата чертожна дъска, тази, която той продава на своите клиенти. Това е малко трудно да го приемете в този момент.

Така че това е онова, което виждате около вас сега. То не трябва да бъде неочаквано и не следва да отвлече вниманието ви от вашата цел. Знайте това, обаче. Тези, които обичат и искат да разчитат на статуквото ще направят всичко, за да ви объркат, ако могат. Така че се обединявайте, ако можете. Подкрепяйте се взаимно. Ако физически не сте в състояние да направите това, бъдете заедно с нас. Е, направете това така или иначе. Нека бъдем едно в нашия фокус и решителност за да видим това като една любов, един фокус, една цел.

Започнахме говорейки за това какво се случва във вашите небеса. Това е подкрепата на Вселената за вас. Не позволявайте на продавачите на страх да ви кажат нещо различно.

С много любов, ви желаем приятен ден.

Източник

Превод: Христо



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments