Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - БЪДИ Любов. Всичко останало ще си дойде на мястото - Архангел Михаил

БЪДИ Любов. Всичко останало ще си дойде на мястото - Архангел Михаил


3 Октомври 2013

Архангел Михаил чрез Рон Хед

Може ли да започнем днес питайки всички онези, които следят тези съобщения дали държат само любов и намерението за най-висшите и най-добри резултати, когато наблюдават какво се случва около тях по това време. Тези най-висши резултати ще бъдат, скъпи единствени. Но те ще се проявят по-рано, и вие ще бъдете много по-малко повлияни от каквато и да е негативност, ако вие сами се предпазвате от мислите и емоциите, които могат да завладеят вашите мисли твърде лесно при тези обстоятелства.

Когато ситуациите и действията на другите които изглеждат несигурни, най-меко казано, достигнат до вашето внимание, помнете, че всичко е част от един много сложен поток на промяна, които е предназначен да доведе вашия свят в привеждането в съответствие за най-висшето добро за всички, и да покаже безполезността на последната дуалност, както и че последните уроци са научени.

Ние виждаме, че в ума ви има картина на лягане в по-тъмен свят и събуждане в перфектен такъв. И това тук е един парадокс за вас, които да съзерцавате. От една страна, това няма да стане по този начин. Това може да се случи по този начин за вас лично, но има милиарди от вас в милиарди уникални състояния на съзнание. И всеки започва от мястото, където той или тя стои. От друга страна, то ще се случи, и вече се е случило точно по този начин. И ние разбира се го гледаме в контекста, и от гледната точка на това, което вие наричате "време сега ".

Завръщайки се към индивидуалното за което говорим, и това ще включва всеки един от вас, ние имаме нужда вие да почувствате истинността на това следващо изображение, ако желаете. Вие, много от вас които четете това, достигнали точката във вашите персонални промени, вашите еволюции, където сега можете лесно да наблюдавате, лесно да чувствате, че сте добре свързани с части от себе си за които не много отдавна не знаехте. Вие чувствате себе си свързани с висшите си Аз-ове, вашето единство с Всичко. Това ще бъде един непрекъснат процес, един вечен процес. Но знайте в сърцата си, скъпи единствени, че сега сте на тази пътека и няма да паднете от нея отново.

Има много повече от това, отколкото вие бихте могли да поемете все още, но това също ще се промени. Едно нещо, и само едно нещо, трябва да бъде доминиращо за вас от сега нататък. Учете, откривайте, издирвайте, формулирайте, живейте, и БЪДЕТЕ Любов. Всичко останало ще си дойде на мястото.

Има все още гледни точки на вашия свят, от които такива възвишени сцени не могат да бъдат видени. Те ще отпаднат. И те ще отпаднат поради това, което сте направили, каквито сте станали. В скромна благодарност, научете за себе си тази истина. Всички вие направихте това. Но отново в парадокс, бъдете горди от себе си за това.

Вие сте много обичани и почитани. Ние ще говорим отново.

ИзточникМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments