Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Нулева Точка - Слънчев Портал - Какво се случва с тялото ви - Плеядите

Нулева Точка - Слънчев Портал - Какво се случва с тялото ви - Плеядите


~ НУЛЕВА ТОЧКА - Какво сте на път да преживете с инверсията на вашите системи, инверсия на преминаване от ВСИЧКО към НИЩО, от НУЛА към БЕЗКРАЙНОСТ. Творческите сили във вашите сферични творения, които наричате човешки тела ще се развият до такава степен, че ще бъде възможно за всички вас, наистина да проявите това, което искате да видите във вашата реалност! ~

Възлюбени чеда на Слънцето, Луната и Звездите, ние идваме при вас сега, за да ви информираме, че през следващите 3 седмици от вашето време ще има отново енергийно преструктуриране на телата ви.

Ре-структурирането на човешкото "превозното средство" (тяло) е на път да започне отново. Много от вас отново ще започнат да изпитват различни симптоми на възнесението и Ви молим напълно и изцяло да се освободите от страха и напълно да позволите интегрирането на кристала, които идва до вас от слънцето в този момент във времето. Следващите три седмици от земния ви път са кристален енергиен период за призоваване, и тези от вас, които са готови да изпитат извисяване на енергията следва да позволят на телата си, да се отворят за божествеността на това, което те съдържате вътре във вас.

За да участвате в позоваващия период, в който се разпростира вашата планета през прозореца от 3 седмици, трябва да сте напълно и изцяло отворени към източника в съдовете си, към собственият си КОД на СЪРЦЕТО, и след като се отворите за кода на Сърцето ще сте в състояние да интегрирате напълно кристалните енергии, които пътуват до вас от космическия портал на слънцето и през енергиите в ядрото на Земята, които сте закотвили в сърцето на Гея.

Когато се окажете в медитативно състояние и позволите на енергиите да влязат в сферичните ви органи ще изпитвате изтръпване в най-горната част на главата си. Оставете тези енергии да се движат покрай и през цялато ви същество, почиствайки всичко, което вече не ви служи положително. Не се плашете, когато започнете да изпитвате натиск върху вашата коронна чакра, а просто позволете енергията, за да проникне през вас, леко вибрираща във всяка клетка от тялото ви, нежно почистваща всички останки от времето, което вече не е релевантно за вашето същество.

Позволете на топлото усещане да развие структурата на ума и напълно и изцяло да интегрира новите енергии. Някои от вас ще започнат да се чувстват сънливи, други ще чувстват необходимост да влязат в медитативно състояние, а трети ще продължат радостно деня си. Запазете спокойствие и се насладете и прегърнете тези енергии, които ви обливат с любящата светлина на създателя.

И като позволявате тези енергии да преминат през вас, мислете за любов, светлина, мир, блаженство и щастие, мислете за всичко, което искате да приветствате в живота си, и за всичко, което искате да освободите, позволете тези енергии да минат през вас и да ви освободят от всичко, което вече не работи за вас. Знайте и разберете, че това е вашият Висш Аз, които ви изпраща тези енергии от слънцето ALCYLONE на Плеядите.

Нека ви обясним от "научна гледна точка", какво е на път да се появи във вашите земни нива на съществуване.

Както много от вас са наясно, слънцето изменя честота си и слънчевите магнитни полюси се сливат и изместват в нова реалност, ние разбираме, че научната общност от вашето време ще го зачете като нещо незначително, а много скептици ще оспорят валидността на информацията, която сме на път да ви представим тук. Независимо от това, ние искаме да отделим малко време и да ви обясним това, което е на път да се случи с телата и мислите ви.

Това, което сте на път да преживеете, е инверсия на вашите системи, инверсия на преминаване от ВСИЧКО към НИЩО, от НУЛА към БЕЗКРАЙНОСТ. Творческите сили в сферичните ваши творения, които наричате човешки тела ще се освободят до такава степен, че ще стане възможно за всички вас, наистина да проявите това, което искате да видите във вашата реалност!

Първа стъпка в този процес на преструктуриране е, че всяка една клетка в тялото ви ще премине от вида на клетъчната и тъканна структура, която вашата наука в момента разбира, в това, което научната общност не може да разбере.

Промяната в слънчевите полюси ще измени и засегне телата ви напълно, вие също ще започнете да се изменяте и променяте, не само в съзнанието си, но също така и във вашия холографски опит.

Клетъчната структура на тялото ви е на път да извърши цялостен напредък в творческите процеси на холографският ви Аз. Много от вас се чувстват уморени и изтощени, извън текущото ниво на възприятие.

За да разберете този процес, ние искаме да ви обясним теорията на относителността, не както в момента се разбира, а както е в действителност. Космическата теория на относителността постановява, че всяко небесно тяло, което е в процес с великолепни пропорции, пряко свързани с "холографското" превозно средство (тяло) в момента заето от съзнанието на Създателя (душа), като по този начин е в пряко привеждане в съответствие с променящите се енергийни източници и по този начин се променя значително и е свързано с космическите порти на съществуване, и е пряко свързано с определени органи и с клетъчната структура в организма и е до голяма степен ефектирано.

Нека ви обясним това, така че да можете да разберете това, което имаме предвид. Както Ви е предсказано, земята ви наистина се променя. И за безопасното преминаване през тази честота е силно препоръчително за всеки един от вас да започне да позволява на междупланетната честота да обхване земните ви превозни средства и да позволи необходимите промени в техните рамки, и за да направите това ви молим просто да си позволите очисване от всички останки, които вече не ви служат по положителен начин. Просто казано ПРОСТИ. ОСВОБОДИ. ПОЗВОЛИ.

Моля, не забравяйте, че ВСИЧКО или НИЩО може да се появи в рамките на телата и на психиката ви, защото само, когато сте готови да продължите, енергиите започват да работят с вас. За тези, които все още не са готови, енергията ще бъде замразена във времето, до момента, в който истински и напълно са готови да прегърнат вечния OM, вечната истина, мъдрост, разбиране, любов и светлина в сърцата им.

Ние ви Обичаме. Ние сме с вас. Довиждане за сега.

Ето едно клипче, за да се разшири разбирането ви за съобщението по-горе:


Висшия Съвет на Плеядите - канелиран от Анна МеркабаПревод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.comПрочети още:МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments