Молекулна честотна адаптация на човешкия мозък - Магата от Агарта


Предадено чрез Мелин Лафонт

Мои възлюбени братя на Земята, какви прекрасни времена изживявате в този момент. Зашеметяващи промени бавно навлизат във вашата реалност, извеждайки на челно място за пореден път няколко въпроса, и нека стане ясно: времето за промяна започна, както подобава!

Вече няма време за игри, нито за разследване на това, как да продължите по-нататък в живота, защото по този начин се закотвяте в стария свят. Сега дойде времето да позволите на прекрасния свят на Възнесението да се развива по начин, по който да се постигне глобална метаморфоза във вашата колективна реалност. Така да се каже, по- добре направете място за всичко, което намирате за важно в живота... сред което е Христовото съзнание и изживяването на растеж в съзнанието, отнасящо се разбира се до процеса на Възнесение.

Човешкият мозък сега претърпява молекулярна адаптация към честота, позволяваща на мозъка да започне да функционира на друго ниво, друга честота, при която ще зачестят духовните и етерните подаръци, и където вие ще сте в състояние да се справите с тях във вашето съзнание. С други думи: и двете страни на мозъка ви ще се приведат в баланс отново, при което тази голяма цялост ще функционира в рамките на тази реалност.

Наред с други неща, вашият мозък ще ви предложи специфични функции и възможности, които до сега не сте имали възможност да използвате съзнателно или по Земен начин когато и да било преди. Става въпрос за телепатия, телекомуникации чрез вълнови модели, които са невидими, но въпреки това се получават и осъзнават от мозъка ви. Ние също така говорим за увеличаване на честотите и прихващане на по-широк честотен диапазон като светлинни вълни, цветове, енергии... Мозъкът ви например ще започне да функционира повече във физическите ви тела от преди.

Това е предшественикът на огромна промяна във вашия живот – и във вътрешния ви свят, но защо мозъкът трябва да се адаптира ако е бил неспособен да функционира или поне не в пълния си потенциал? Това непременно е знак. Много от мозъчните вълни ще започнат да се разширяват и ще започнат да функционират с по-висши вълнови модели, също и със светлинни честоти, свързани с по- високо ниво. Заради факта, че това е активирано и че вашите тела се приготвят да се присбособят към този процес, главите ви ще бъдат под голямо напрежение и ще изпитвате неща като напрежение в темето, изтръпване по черепа и скалпа, променлива вибрации в двете половини на мозъка, при което едната половина може да вибрира отделно от другата.

В някои случаи може да има по-скоро вцепеняващо усещане в мозъка, което показва че по- дълбоката активация е извършена в епифизата; разположена в центъра на мозъка, тя секретира специален хормон когато е насърчена да работи или е активирана. Не се тревожете прекалено много за всичко това, за мозъка това е като рестартиране на „двигателя”, с което всичко се изчиства мигновено.

Арктурианците са отговорни за тези активации и те са високо квалифицирани да го правят, те са експерти така да се каже! За да се пренастрои мозъка може да отнеме известно време и енергия от нивото на ежедневната персонална енергия. Тези неща отнемат време и крият необходимите стъпки, но това е направено за висшето благо на определения човек. Ние от Агарта, току- що излязохме от този процес и работим с Арктурианците до известна степен, така че да достигнем до повече хора и да им помогнем когато можем.

Пренастройката на мозъка предполага най-голямата трансформация, на която е способно физическото тяло, защото сега всичко от физическото ви тяло още функционира чрез мозъка. Можете ли дори да си представите какви възможности ще са това за тялото ви – да се превърне в светлинно тяло след като тази гениална мозъчна система е напълно преобразувана и активирана? Това определено ще породи много промени не само в мозъка, но и в сърцето. Освен това всички клетки в организма ви ще продължат да се подлагат на реформи докато това тяло става все по-способно да улавя и задържа светлината.

Да задържите светлината е необходимо за превръщането на една клетка в светлинна такава, като по този начин давате възможност на кристалното светлинно тяло да заеме формата си в очакване за трансформация в чиста светлина. Физическото винаги последно се приспособява и трансформира в светлина. Въпреки това, сега вашите тела достигнаха този етап, и това може да означава само едно - за тази физическа реалност наближава времето най-накрая да се превърне в по-светла и приятна реалност в сърцето, където всичко ще достига вашето съзнание!

Растежът е започнал и разсейването на светлината е вече факт! Ние с радост и нетърпение очакваме идващите времена, тъй като напрежението е осезаемо на моменти и никой от нас не знае как ще се случат нещата за човечеството. И това може само да означава, че вие достигнахте честота и време, които никога преди не са били постигани от някоя планета и популацията й!

Вътрешната Земя е спокойна в момента, въпреки че се случват етерни и физически промени в тектоничните плочи в някои области на Гая. Благодарение на тези промени в плочите много се освободи и освобождава както в етерната, така и във физическата реалност и сега това се разкрива. Тялото на Майката Земя сега е в процес на отърсване, което води до посочените по- горе ефекти. Агарта е готова да се намеси при необходимост. Така че не се тревожете, останете с мир в сърцето, мислете, чувствайте и изпращайте любов винаги, независимо от всичко.

Магата от Агарта

Източник

Превод: Габриела Петрова | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments