Станете АЗ-ът от най-прекрасните си мечти. Време е ~ Архангел Михаил


12 Септември 2013

Архангел Михаил – чрез Рон Хед

Ние искаме да споменем две неща преди да започнем днешното обичайно послание. Първо, ние искаме да известим за изливането на състрадание и любов, което продължава да се случва в деня на годишнината на събитието на 9-11. То наистина се превърна в обединяване на сърцата по целия свят. Също така, позволете ни да прославяме тези по целия свят, които са дали своя принос за любящото намерение, което е довело до опитомяването на хрътките на войната. Тези, които желаят да ви потопят в още една криза все още не са се отказали, но вие в момента сте в състояние да видите ефекта от вашите усилия. Ние празнуваме това с вас и ви молим да продължите.

Така започнали споменавайки това, нека да продължим с обсъждането на нарастващия ефект, издигащата се видимост на последиците на вашето променено съзнание. Всеки от вас има съзнание, да. По-точно казано, всеки от вас е съзнание. Но вие започвате да виждате, че съзнанието което сте вие ​​също е част от нещо много по-голямо. Вие тъкмо започвате да виждате на какво сте способни, колко силни сте.

Това беше скрито от вас за твърде дълго време. Но това положение не може да се поддържа повече. Пословичният дух е вън от бутилката и сега не може да бъде върнат.

Вие ще придобиете увереност и доверие в себе си от доказателства, като това например. Вие ще започнете да намирате нова свобода. Вие ще намерите съвсем неочакван източник на ново чувство за достойнство. И накрая ще намерите нова причина да чувствате любов към себе си и любов към всички около вас. Това са естествените стъпки на откритието, което ще намерите по пътя си. Просто казано, вие ще научите любовта.

Позволете на това да бъде маякът, който ви насочва по протежението на вашия път. Той е вече в обкръжението ви, вие знаете. Когато можете да почувствате миналите защитни слоеве, които сте изградили около себе си, и вие правите голям напредък в това отношение, ще знаете, че ние сме с вас във всеки един момент. Вие ще чувствате нашата любов с всеки дъх който поемате. Ще разберете извън всякакво съмнение, че ние сме тук, че вие сте истински и дълбоко обичани. И вие ще научите кой наистина сте.

Казвано ви е отново и отново кой е това, скъпи приятели. Но сега го направете своя опитност. Станете АЗ-ът от най-прекрасните си мечти. Време е.

С любяща подкрепа, ние ви пожелаваме добър ден.

Източник

Превод: Христо


 

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments