Напътствията на Душата


Скъпи мои!

Движим се чрез бързи промени в момента. Нашият път на живота също се променя, стъпка по стъпка. Разбира се, това бързо преминаване може да изведе някои страхове на повърхността. Всичко това е част от процеса на Лично майсторство и физическо Възнесение.

Ето защо трябва да се доверяваме на Божествените съобщения, които получаваме и нашето вътрешно знание. Как ще разберем това, което идва от Божественото, и това, което идва от нашия вътрешен саботьор?

Много просто. Любящите напътствия на нашата душа са винаги нежни, но твърди, докато нисшите идват чрез страх и тревога.

Насоките на Дука винаги идва чрез чистотата, за това са необходими чисти тяло, ум и емоции , за да се чуе гласът на Божественото.

Духовните напътствия са винаги неутрални, доброжелатели и идват в Божественото време чрез търпение и благоволение, и винаги ни разкриват това, което ние трябва да знаем в момента, Сега. Вътрешните духовни насоки работат чрез осъзнаване, и никога чрез преки отговори. Те винаги идва чрез чувството / вътрешното знание, впечатления, моментите на откровение и яснота. Това е като да кажем: "Аз знам това, което Аз знам", без грам съмнение.

Текст: Polona Somrak

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments