Изида - Тимусна Чакра


Изида

В тази картина се срещаме с божествената космическа майка Изида, майка на майките, въплъщаваща майчиния пламък, белия огън, което също е кундалини, светлината която се издига от основата, за да ни пречисти и излекува в подготовка за срещата на женския божествен принцип с мъжкия божествен принцип в светилището на човешкия храм, което е сърцето горящо с троичния божествен пламък.

* * *

Като важно допълнение към характеристиката на картината с огромно желание и благодарност към Надежда Писарова добавям информацията, която ни предостави като въпрос-отговор от висшия план:

"Какво е въздействието й върху човек, освен описаното от Валери?

Картината чисти енергийно на всички възможни нива.
Спусната е от VI –то измерение, заредена е с много чиста енергия, намира се в пространство, където вирее само Безусловната любов. Пречиства като душ всички нади в телата ви, явява се мощен инструмент за кармично довършване на неотработени и неосвободени модели на съзнание.

Да се работи с нея ежедневно сега е едно важно условие за довършвне процесите на извисяване в по-горни измерения и сливане с Божествения Аз за всеки, който работи на тази платформа.

Да се освети храма на Душата при всеки изисква години работа. С тази картина вие можете да постигнете съкратени процеси на осъзнаване на своята роля в този живот, можете да се заемете по – сериозно и отговорно да изследвате проявлението на своя Висш Аз и да отключите потенциали, за които не сте предполагали или сте се догаждали.
Благословете този Дар от по-висшия план и се наслаждавайте на процеса, който се разгръща!

От Съществата посветени в служба на Изида"

------------***-----------------

Геометричната структура на картината е следната, в един план сферата над Изида е слънцето, а вдруг план това е тимусната чакра или духовното сърце, същото е изобразено и в огърлицата на Изида. Крилете й са изобразени като три двойки в полет насложени едно върху друго и са изрисувани с космически кодове, като олицетворяват сърдечното й квантово поле. В последствие, когато разглеждах вече готовата картина забелязах очерталия се пентаграм от четирите сфери в крилете и слънцето над Изида, като тук има и един скрит инструмент, което е Анкх, стълбът на който е тялото на Изида, раменете са светлата част над крилете и кръглата част на Анкха се очертава от слънцето горе.

Тимусна чакра

Едно от въздействията на картината е да ни помогне за разгръщането потенциалите на тимусната жлеза на физическо ниво или тимусния енергиен център в енергийното тяло.

Тимусната чакра, която се намира между сърдечната и гърлената чакра е от новите чакри, които ни помагат в транзита ни от четвърта в пета плътност на измеренията. Това е нашето духовно сърце, с което изразяваме универсалната космическа любов и състрадание, чрез което кореспондираме с висшия аз и духовните сфери. Помага ни в изразяването на чистата безусловна любов с играта на детето в нас, смиряване и балансиране на емоциите, търпение и приемане, засилване на концентрацията и контрола над речта в свободно изразяване. Както тимусната жлеза отговаря за имунната система на физическото тяло, така тимусната чакра е отговорна за имунната система на другите тела – емоционално, ментално и духовно. При активна чакра се създава допълнителна защита, при която не сме податливи на негативни въздействия от околния свят.
Цветът на чакрата е в тюркоаз. Може да си помогнем като визуализираме изкачването на енергията от сърцето нагоре и слизане на енергията от гърлената чакра, като се срещат на около 4 пръста под ямката между ключиците, там двата потока се срещат в екстаза на безусловна любов, която се излъчва от тимуса като космически фонтан във всички посоки. Това ни дава любовта на общуването както с другите в това измерение, така и с висшия ни аз, другите мултиизмерни същества, делфините и водачите. Чакрата работи и като филтър за конвертиране на високовибрационните енергии, в честоти достъпни за работа на съответния ни план. Може да визуализираме как от короната се спуска светлина в тимусната чакра, където се филтрира светлината и се складира в цялото тяло като лечебна енергия, която ни помага за изцеление. Когато любовта в общуването се разгръща започва да се развива и телепатията. Активната тимусна чакра съпътства и спомага за издигането на кундалини с лекота, ако това е нашата воля и желание.
Когато се намираме в някаква екстремна ситуация или ни трябва помощ може да я получим именно от тимуса като го потупаме с върховете на пръстите няколко пъти по гръдната кост, това е много ефективно и действа мигновенно!

Лечебни свойства на картината

Един от лечебните ефекти на картината се състои в това, че помага за развиването на тимуса, който е отговорен за имунната система на цялото ни тяло. Това се случва спонтанно в присъствието на картината, при нейното съзерцаване, държане с ръце и медитация с картината.
Друго, което ми беше споделено от близък приятел е, че може да се постави картината с лице към местото с дискомфорт и да се обърнем за лечителска помощ към Богинята Майка.
При работа с картината може спонтанно да се почувства болка в определена област, което е показател, че започва да се извършва процес на лечение.

Изида може да извърши следните инициации

Инициация с пентаграм

В определена степен на нашата готовност вибрационните космически кодове и Изида може да предприеме следната инициации. Картината е пред нас. Ако погледнем пентаграма, който се образува в картината, ще видим, че Изида сякаш го държи в основата с двете ръце, ако погледнем пространствено в картината ще видим как пентаграмът сякаш се накланя и Изида поставя връхната му част върху нашата коронна чакра, което е инициацията с пентаграм. Тук вече всяка връхна точка от пентаграма е свързана с определената чакра на главата, ръцете и краката. При това енергийният заряд в тези пет точки от нашето тяло може да се концентрират в централната точка на пентаграма, което е сърцето, т.е. пет лъча тръгват от върховете и се срещат като мощно слънце в сърдечния ни център. Останете в усещането на тази сфера от светлина, която се излъчва от сърцето ви.

Инициация с Анкх

Другата инициация е по-специфична и е свързана с диханието на Анкх. Това изисква да имаме определената готовност, познание за движението на кундалини в енергийната ни система, всъщност инициацията не може да бъде предприета без да имаме готовност.
Картината е необходимо да бъде поставена да гледа към нас откъм гърба ни, т.е. отзад, която инициация с Анкх Изида извършва именно откъм гърба. При това картината е добре да бъде на нивото на сърцето, а ние може да сме в седнала форма и изправен гръбначен стълб, защото тук именно се извършва и работа с кундалини. Анкхът е свързан до голяма степен с култивирането на сексуалната енергия. При тази конфигурация на вътрешно ниво светлината по гръбначния стълб се раздвижва следствие на сексуалната енергия и започва издигането й в сърцето, в това време на челото точно в междувеждието е изобразен енергиен Анкх, фонтанелата през това време приема светлина от висшите сфери. Следва дъха на Изида, който идва от картината и се спуска в сърцето, сърдечният огън се разпалва силно и от сърцето продължава нагоре в епифизата, където се отразява отпред в челото, където е енергийния Анкх и отзад в тила, където е третата точка от правата линия на третото око в главата. Короната се разгръща в хилядолистен лотос на космическо възприятие и екстаз.
Тези инициации имат за цел да ни запознаят по-обстойно с белия космически огън в нас, кундалини, движението и направляването на енергията и осъзнаването на по-висш наш аспект, респективно овладяването и заземяването на тази степен от нашето проявление.

Картината има много широк и дълбок спектър на въздействие и проявление, което я прави универсална като проекция в тази плътност. Вече един месец я изследвам и откривам разни интересни неща, последното от които беше, когато я съзерцавах просто на масата и си бях качил краката за удобство, е, случва се нещо много приятно през стъпалните чакри.

Картината се предлага като копие върху хартия с размер А4 и А3, както и печат върху канава или винил върху подрамка в желан размер, моля свържете се с Валери Добрев на лични.

С много любов

Източник: Валери Добрев

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments