Седмично послание на Хиларион 31 март – 6 април 2013г.

Хиларион 31 март – 6 април 2013г.

Възлюбени,

Като продължавате да освобождавате стари модели и цикли на мислене и поведение, вие откривате, че се чувствате по-сигурни и уверени в себе си и в своите способности. Ние виждаме, че вие постоянно си напомняте за Светлината, която сте, и твърдо се придържате към нея. Това е много важно, тъй като то помага да се подсили по-голямото поле от Светлина, което сега обгражда вашата планета и ви позволява да се включите в него. Тези от вас, които получиха голямо вливане на космически енергии през изминалите седмици, сега са в процес на пълно интегриране на тези енергии в енергийните си системи. Ето така работи процесът, за да може да позволи безопасно на цялото Човечество да получи възможността да абсорбира колкото може повече от новите и по-висши енергии, за да могат да се случат вътрешните промени.

Предстоящите дни ще продължат да прибавят по-голям коефициент Любов и Светлина към Земната атмосфера. Това е лесно достъпно за всеки и всичко, което е необходимо, за да се възползвате практически, е намерението и заявката да го направите. Ние, като вашето Семейство от Светлина, помагаме на всеки един от вас, за да се възползвате най-добре от тези енергии и да трансформирате и трансмутирате всичко, което е останало и ви задържа в робство на третото измерение, което сега избледнява. Сега вие ставате по-осветени във физическото си тяло, вие излъчвате тази Светлина където и да отидете и тя става забележима за другите около вас. Те не знаят точно какво е това във вас, което Е различно, но забелязват, че определено има нещо.

Колкото повече можете да поддържате и задържите повече от по-висшите идващи енергии, толкова това поле от Светлина около вас разширява влиянието си. Просто като сте себе си където и да отидете, вие оставяте енергийния си отпечатък и по този начин дълбоко влияете на всеки и всичко. Домашните ви любимци забелязват разликата и искат да се приближат, когато сте близо до тях, за да могат да се къпят в енергиите. Всички същества около вас забелязват Светлината ви и са привлечени от нея, така че моля, имайте предвид това, когато се чудите защо виждате толкова много същества в мястото, където живеете. Вие им предлагате надежда и защита в тези променящи се времена.

Ние ви казваме, че най-бързият и сигурен начин да ускорите напредъка си е да извършвате вътрешната работа като застанете лице в лице със себе си, а това включва и тъмната ви страна, категорично и като използвате силата на прошката за всичко, което намирате там. Да простите на себе си и на другите за всичко, което се е случило в живота ви, ще ви издигне в по-висок резонанс, което ще улесни поддържането на високите честоти в предстоящите времена. Актът на прошката разсейва чувствата на гняв и чувството за несправедливост по-бързо, отколкото всеки друг метод, който може да опитате. Това изчиства сърцето ви и всички други чакри и по този начин ви оставя отворени, за да получите още по-голяма Светлина, която влиза.

Ще продължите да откривате, че се редуват чувство на нужда от дълги периоди сън и чувство на напрежение да започнете нови проекти. Аклиматизирайте се към тези цикли и приемете тези времена на почивка, защото тялото ви наистина оценява това признаване от ваша страна, за да може да осъществи нагласи за лечение и подобрение на функциите си. Когато се чувствате енергични, това е времето за изпълнение на онези креативни идеи, които ви идват от по-голямото поле на безкрайни възможности и може да свършите много неща през тези времена. Не забравяйте да използвате силата на проницателността си във всички неща и да избирате на какво да обръщате внимание, защото това ще се прояви във вашия свят. Призовавайте ни често, за да можем да сме по-активни в помощта ни към вас всеки ден.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/04/31-6-2013.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments