Седмично послание на Хиларион 10-17 март 2013г.

10-17 март 2013г.

Възлюбени,

Много от вас намират, че са в период на тихо съзерцание и спокойни моменти. Усвояването на последните енергийни вливания продължава като се занимавате с ежедневните си дела. Работи се върху много неща, дори и това да не е непосредствено видимо за вас. Трансформирането на вашето същество се осъществява на много равнища и промените се задълбочават. Това изважда навън много модели на мислене и поведение, които могат да са много изненадващи и озадачаващи, тъй като не са присъщи за характера ви. Тъй като в клетките ви се провежда повече усъвършенстване, този процес ще спадне.

Ритъмът на живота ще се забърза още веднъж и ще откриете, че се чувствате в състояние да завършите стари проекти и да започнете нови. Ще има увеличени потоци от креативност и много чудесни произведения, които ще навлязат във физическо проявление. Те ще донесат голяма радост и чувства на успешно изпълнение. Радвайте им се, защото те излизат от най-дълбоките части на същността ви и знайте, че има още какво да дойде. Кладенецът е пълен и може да бъде черпено от него, когато пожелаете.

Като се занимавате с ежедневните си неща, помнете, че вашето енергийно поле достига по-далече, отколкото е очевидно, така че опитайте се да поддържате мир и равновесие в себе си, тъй като вашата енергия оказва влияние върху самата атмосфера около вас. Любящото ви присъствие може да извиси сърцата на цяла сграда с хората и със съзнателно намерение може да се осъществи по-дълбоко въздействие, което ще трансформира онези животи по много позитивни начини. Благославяйте всички хора навсякъде, където отидете когато и да взаимодействате с тях лично или просто бъдете в тяхно присъствие.

В тези времена е добре да следвате знаците на вашето собствено вътрешно напътствие и физическите подтици на тялото ви. Каквото и да се случва във вас, то се нуждае от внимание, по какъвто и начин то да е показано, като например по-голямо количество сън и почивка, ядене на различни храни и пиене на по-големи количества чиста вода. Понякога е важно вие да не излизате там, където ще сте сред голяма тълпа, за да не абсорбирате разпространените по това време енергии. Слушайте собственото си напътствие и всичко ще е наред. Ако почувствате голямо нежелание да правите нещо или да сте някъде, най-добре е да се вслушате в това чувство.

Свържете се с дълбоките чувства на радост, която спонтанно извира от вас. Пишете поезия, рисувайте красиви картини, пейте, четете вдъхновяващи и извисяващи книги, засаждайте цветя, работете в градината си, правете това, което ви изпълва с чувство на радост и го правете често. Награждавайте се с тези позитивни и издигащи живота дейности толкова често, колкото можете, защото те ви помагат да се поддържате в хармоничния поток на космическите енергии, които наводняват атмосферата. Нека Светлината в сърцето ви да увеличи сиянието си и си представяйте това да се случва често. Сияйно златно сърце в сърдечното ви пространство може да абсорбира повече Светлина, която след това може да се сподели с тези около вас. Радвайте се, Скъпи мои, и останете в мир.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/03/10-17-20130310.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments