Седмично Послание на Хиларион 20-27 януари 2013г.

20-27 януари 2013

Възлюбени,

Като се придвижвате напред по индивидуалния си път, ще забележите едва доловими промени, настъпващи в собствените ви тела и енергийни системи и ще се учудите на ролята на проводник, която играете. Енергиите текат през вас на определени интервали всеки ден и се излъчват в Света около вас. Това от своя страна е приносът, който правите, за внасянето на по-високите честоти и в закотвянето на тези енергии на и в Земята без значение от привидния хаос около вас.

Работата ви се промени до такава, която е на съ-творец на вашата Нова Епоха на Светлината. Всяка ваша мисъл, дума и действие се отвежда до по-висш израз, когато подчинявате човешката си воля на Божествената Воля и ежедневно изразявате намерение да се синхронизирате с по-висшия си, по-съвършен Аз. Щастливи сме да видим, че сега има повече приемане, толерантност и прошка към себе си и към другите, тъй като осъзнавате, че всеки има своя собствен път, който да следва, а вие си спомняте собственото си пътуване и насърчавате тези около вас да се отворят за по-големите си потенциали.

Тъй като в тези около вас се случва вътрешно израстване, знайте, че присъствието ви сред тях е най-важно за стабилизирането и успокояването на крайностите, които трябва да се изпитат във всяка личност и което се отразява във външния Свят като променящи се енергии, тъй като тяхното синхронизиране с по-висш израз на себе си продължава да се случва. Именно сега е най-необходимо вашето продължаващо намерение да поддържате Светлината и най-висшата визия за всичко. Понякога това може да е доста предизвикателно, защото вие все още трябва да изпитвате израженията на старата парадигма, която още не е трансформирана, а вие копнеете външното отражение на Света около вас да отговаря на съществото от Светлина, което сте.

Бъдете търпеливи със себе си и се грижете за себе си, ако е необходимо. Тъй като вашите тела продължават с трансформацията си, слушайте вътрешните си подтици. Почивайте си, когато трябва, за да поддържате по-голямо равновесие. Мнозина от вас се нуждаят от дълги периоди на сън и това помага в уравновесяването ви. Когато правите това вие помагате на вътрешните нива по толкова много начини и на толкова много различни нива, че бихте били много изненадани, ако можехте да си спомните за това.

Усъвършенстването на вашия Свят и на физическите ви тела ще продължи докато всичко се трансформира, а сега вие знаете, че фокусът ви действително прави голяма промяна в създаването на най-висшия резултат. Всичко, което е необходимо, е да живеете живота си, преживявайки най-голяма радост и смях в най-голямата лекота на съществото ви, с всички сенки, които все още са останали, които няма къде да се скрият и следователно са извадени в интеграцията с всичко, което сте и всичко това, Всичко това, Скъпи мои, сега стъпва в по-голяма сила. Браво!

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://bulgarianlovenlightmessages.blogspot.com/2013/01/20-27-2013.html





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments