Нека Празникът да Започне

да Започне

Нека празникът да започне

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 19.12.2012

Е, приятели мои, ние виждаме, че останаха само два дена и много, много от вас започват да чувстват абсолютно явно много забележимо увеличение на потока. Мнозина често се събуждат нощем с приятни физически усещания. Вие описвате тези усещания по различен начин, но основно клетките на вашето тяло усвояват новата енергия, светлина и информация.

Сега се дава много информация за това, което се случва и ще се случи до вашата Нова година. Ние няма да повтаряме всичко това тук. Ако искате да намерите тази информация, вие ще я намерите. Няма нужда от нея. Това, което ви е нужно, ще го получите. Ние искаме да ви предложим някои неща и се надяваме, че ще последвате тези съвети през следващите дни. Те не са нови, но ще докажат своята полезност, ако ги изпълнявате.

Първо, вашето тяло, вашите клетки се подлагат на достатъчно силни промени. Те често ще имат нужда от вода. Моля пийте много, по възможност чиста вода. Благославяйте водата, това би било чудесно.

Освен това, доколкото позволяват вашите обстоятелства, моля отделете достатъчно време да поседите в покой, за молитва и медитация. Много е желателно уединение сред природата. Ако използвате визуализация на светлина и или други предпочитани от вас техники, моля работете с тях по-активно. Синият цвят на Божествената Майка и моят, на Архангел Михаил, ще ви помогнат да останете в мир и покой.

И последно, между 10:10 и 11:11 ч. сутрин и вечер, в течение на това време, се свързвайте с вашите братя и сестри в медитация, визуализация и молитва. Не е необходимо да синхронизирате вашите часовници, скъпи мои. Помнете, че вие се връщате към времето СЕГА. Просто имайте намерение да се съедините заедно с другите.

Нека празникът да започне. Ние ви държим за ръце, докато преминавате покрай този ключов знак по вашия път.

В любов и светлина, хубав ден!

Превод: Лусесита

http://oraclesandhealers.wordpress.com/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments