Създадена е Сила за Мир ~ Подхранвайте Грижливо Нейния Зараждащ се Живот

Зараждащ се Живот


Създадена е сила за мир. Подхранвайте грижливо нейния зараждащ се живот.


Архангел Михаил чрез Рон Хед 11 ноември, 2012г.

На този ден, единадесет-единадесет, порталът на единадесет-единадесет е отворен за пълният потенциал на енергиите. Ние наблюдаваме, как много хора бяха и ще се свързват един с друг чрез медитации и визуализации, свързване с кристалната решетка на майката Земя.

Това е началото на отброяване, иначе казано, полагане на последните няколко основни каменни блока в моста, който ни отвежда до 21.12.2012. Има много, много очаквания, приложени от вас към този ден, също така и към днешния ден. Тези надежди, мечти и очаквания са ви придвижили напред и имат прекрасен ефект върху съзнанието ви.

Ще мине известно време, преди да разберете пълната степен на промените, които вие носите в света на бъдещето си, но промените, които сте създали във вашия собствен живот са и ще бъдат съвсем очевидни, най-малко за вас самите. Много от тези промени са невидими за тези, които ви гледат, но това няма никакво значение. В интерес на истината вие в не малка степен сте променили и тяхното съзнание също. И във времето, те ще осъзнаят това.

Днешното съобщение ще бъде кратко и точно, но не маловажно. Желаем и вие да разберете значимостта на това, което сте направили и продължавате да правите. Искаме да поднесем нашите поздравления, и отново готовността да ви помогнем през тези последни няколко седмици. Вашият напредък се отбелязва и приветства навсякъде в космоса. Вие не можете да видите вашите ефекти върху всичко, но те са много реални. Като отворите сърцата си към енергиите от източника, същевременно ги отворете и взаимно, един към друг. Създадена е сила за мир. Подхранвайте грижливо нейния зараждащ се живот.

Ще поговорим отново скоро. Приятен ден.

Източник:

Превод: Красимир Славейков




  

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments