СаЛуСа: Посрещнете Ни Без Страх

СаЛуСа

СаЛуСа: Посрещнете ни без страх

31 октомври 2012, Steve Beckow

В края на своето изказване на конференцията в Седона в сряда в 16:00 ч. Майк Куинси ми предаде спонтанно съобщение от СаЛуСа. Майк не го предаде като директно съобщение от СаЛуСа, а ми предаде това, което СаЛуСа му е казал лично.
____________________________________

Благодаря ви, скъпи приятели, че дойдохте в Седона. Аз говоря от името на СаЛуСа, който иска да каже, че те са повече от благодарни на хората, които дойдоха в Седона. Вие създадохте много повече светлина от преди, която ще обиколи Земята и ще помогне за ускоряването на еволюцията на тази планета.

Силите на корабите-майки и други кораби са толкова близо до нас сега. Те наблюдават всичко, което се случва на Земята. Нивата на съзнанието никога не са били толкова високи като сега и когато достигнат критична маса, ще има експлозия от светлина на Земята.

Те в никакъв случай не искат извънземните да бъдат представяни като превъзхождащи ни същества. Те идват като равни и когато дойдат, ще имаме голям празник. Те ще продължат да са с нас след Възнесението. Те искат да станем част от техните планове за бъдещето, имат да ни предложат много неща и искат да ни извисят на по-високи нива, които са описали.

Те искат да ги посрещнем без страх. Когато дойдат на Земята, няма да направят нищо, което би ни навредило или да доведат хората до състояние на страх. Но те знаят, че тъмните сили винаги са се опитвали да насаждат страх за тяхното присъствие.

Те искат ние да се развием много бързо, така че да могат да ни предадат предимствата от технологиите. Сирианците искат да се срещнат със Сирианците сред нас, Плеядинците искат да се срещнат с Плеядинците сред нас и т.н. След Възнесението някои от нас ще получат възможност да се върнат на своите планети. Това е избор, който ще направим. Нашите истински семейства са извънземни, които сме оставили, когато сме решили да дойдем като доброволци на тази планета да помагаме за Възнесението.

Те ни познават добре. Нощно време някои от нас отиват да се срещнат с тях на техните кораби, но когато се връщаме, те изтриват спомените ни за тези срещи, защото спомените за техните технологии и за топлината и комфорта биха ни отвлекли твърде много от нашата работа на Земята.

Дори сега те не искат да смущават работата в крайните времена. Те са много горди от работата, която работниците на светлината са свършили и дори сега те присъстват с техните духовни водачи. Те са на наше разположение като наши водачи и ако могат да ни помогнат по някакъв начин, ще го направят. Когато те са покрай нас, те се опитват да ни въздействат.

Те не са много склонни да посочват дати, но всичко ще дойде в много скоро бъдеще. Те предпочитат ние да позволим на нещата да протичат и да приемаме нещата каквито са, защото всичко това е за нашето най-голямо добро.

СаЛуСа ни благодари за нашия интерес. Той е гласът на първоначалната група, която е дошла от корабите-майки. Те не действат отделно. Те действат като екипи. Тази екипна работа ще се случи и при нас в близко бъдеще.

Човечеството работи много усърдно през последните няколко години за сближаването на всички раси така, че да станат едно. СаЛуСа не иска да бъде разглеждан като идол. Той не се смята за нещо специално. Но той се радва, че ни помага със своите съобщения. Той признава, че информацията в много от съобщенията се повтаря, но това е неизбежно.

Той може да ни види сега. Той може да види нашата любов, нашата светлина, нашите аури. Той вижда чудесни хора, които се обединяват и създават удивително въздействие върху хората по света. Галактиците ценят нашите усилия и се приближават все повече и повече към нас.

В миналото не е имало време, когато хората да са ценили тяхното присъствие. Страхът преобладаваше пред любовта, но това се промени. Колкото повече любов имаме, толкова по-лесно ще е за тях да дойдат.

С това СаЛуСа завършва своето съобщение, но ще се върне отново в понеделник и ще продължи. Първоначално нямах намерение да предам съобщение, но когато те говорят, трябва да предадеш тяхното послание.

Може би друг път ще продължа с това директно предаване на съобщения. Никога не съм бил в подобна ситуация. Обикновено пиша на компютъра и това сега е много различно усещане за мен.

Превод: Лусесита

http://the2012scenario.com/2012/10/salusa-meet-us-without-fear/

Facebook група: „Галактическа федерация на СветлинатаМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. " Сирианците искат да се срещнат със Сирианците сред нас, Плеядинците искат да се срещнат с Плеядинците сред нас и т.н. След Възнесението някои от нас ще получат възможност да се върнат на своите планети. Това е избор, който ще направим. Нашите истински семейства са извънземни, които сме оставили, когато сме решили да дойдем като доброволци на тази планета да помагаме за Възнесението."....това е лъжа! Земният човек не е нито сирианец, нито плеядинец! Той е тук роден на майката Земя! А вие рептилоидите не ни мислите доброто, никъде няма да ходим на други планети- тук ни е мястото с издигащата се майка Земя! Където тя- там и ние!

    ОтговорИзтриване