Послание от СаЛуСа – 14.11.2012 г.

14.11.2012 г.

Послание от СаЛуСа – 14.11.2012 г.

Любовта и мирът, установявани на Земята, се разпространяват все повече и с всеки изминал ден сега това обхваща целия свят. В по-голяма или по-малка степен това засяга всяка душа и за някои е по-лесно да приемат това, в сравнение с други. Но на всяка душа се дава еднаква възможност за израстване към Светлината и да вземе участие в Издигането.

Но знанието за процеса на Издигането не е необходимо, за да се уверите, че се издигате. Има много, много души, които са мили, любящи и състрадателни, които също са готови за такова извисяване. Всъщност те може да имат съвсем различен поглед към бъдещето, но това няма значение, защото те скоро ще се адаптират към настъпващите промени.

Както знаете, Човечеството от дълго време всячески се поощряваше, за да се обърне към Светлината, защото ние искаме колкото може повече души да се издигнат. Някои души упорито отказват всякакви опити да бъдат запознати с Издигането. В тези обстоятелства за тях ще се погрижат, за да могат да продължат по избрания път, който ще им даде други възможности за издигане.

Не се оказва натиск върху такива души, тъй като животът е вечен и вие имате време колкото искате, за да еволюирате. Въпреки че наближаващото ви Издигане е пик във вашия растеж, вие ще продължите да следвате път на душевна еволюция, но той никога няма да е толкова труден или суров като периодът, през който току-що преминахте.

Ако твърдо стоите на пътя към Светлината, то вие вече трябва да сте определили какъв „багаж” носите, който е най-добре да изхвърлите, за да се подготвите напълно за Издигането. Вие често сте привързани към привички, които се отнасят към нуждите на физическото ви тяло. Това може да са пристрастяващи вещества, като никотин или наркотици.

Бъдете сигурни, че ако решите да ги откажете, ще откриете, че ще е по-лесно да го направите, отколкото сте очаквали. Такива удоволствия за тялото отсъстват в по-висшите измерения, и колкото са по-високи вашите собствени вибрации, толкова по-малко сте зависими от тези пристрастявания. Така че знайте, че отговорът е във вашите собствени ръце, макар че ще получите помощ от нашата страна на завесата. Вие никога не сте сами в усилията си да се извисите, затова призовавайте помощниците си да работят с вас.

При извисяването си ще откриете, че има явна разлика между физическата любов и любовта на душата. Първата е за задоволяване на физическите сетива, докато другата е Универсална Любов към всичките форми на живот. На Земята вие сте склонни да се ръководите от физическото привличане и често започвате партньорства, без действително да познавате човека.

Известна част от вашето обучение ще се проведе на борда на нашите кораби, които ще са отворени за вас след Издигането. С вълнение мислим за вашата радост и изненада, когато ще можете да изпитате какво е да си на Кораб-Майка. Има много неща, за които вие все още не сте чули или не разбирате. Ние искаме да ви запознаем с нашите технологии, защото някои от вас са готови да ги използват сега.

Както вероятно вече знаете, много от вас са посещавали нашите кораби в състояние на сън, но малко от вас запазват спомени за това. Това означава, че когато ни посетите наистина, вие ще имате подсъзнателни спомени за такива посещения и ще осъзнаете, че това ви е познато. Ще откриете, че много различни Същества от други цивилизации работят рамо до рамо в Галактическата Федерация на Светлината. Ние се радваме на знанията и различията, които другите Извънземни носят със себе си, че можем да споделяме помежду си. Споделяне с другите е ключовата фраза, която изразява, че всичко, което правим, се прави за доброто на всички.

На Земята вие се научихте да се борите за лично имущество и да говорите за собствеността като за право. Това беше най-вече заради Тъмните сили, които системно ви държаха в постоянна нужда, дори за основните неща, които са необходими за съществуването ви. В бъдеще вие ще се наслаждавате на изобилие и никога няма да ви липсва нещо.

Бог дава всичко, и само Човекът раздели така, че имаше две класи хора - богати и бедни. Така нареченият недостиг беше резултат от контрол и манипулация, за да ви поробят големите корпорации. Това също означаваше, че вие бяхте лишени от напредналите технологии, които биха могли да ви дадат незабавно по-добро качество на живот, като например свободната енергия. Тя ще ви бъде дадена много скоро и с един замах ще промени качеството на живота ви.

Ние знаем колко търпеливи бяхте, докато траеше сагата по отстраняването на тъмните сили. Ние сме доволни, че на тях им остана малко власт, която съвсем скоро ще им бъде отнета окончателно. Начело с Обама, събитията могат да се ускорят и той скоро ще стане много зает човек. Ние планирахме това време с него, и нищо или никой няма да е в състояние да попречи на нашия успех.
Това, както вие бихте казали, е написано на небето, и той винаги е получавал нашата защита. В действителност всеки Служител на Светлината е защитен, макар че ние се подчиняваме на техния жизнен план, ако те смятат да жертват живота си за доброто на всички. Във вашата история имате много велики Същества, които направиха точно това, и начинът, по който те си отидоха, не е случаен, а планиран. Вероятно най-обичаният ви Президент Джон Кенеди е типичен пример за това във вашата по-нова история.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и за мен е удоволствие да продължа с посланията си, предназначени да ви подготвят за Новата Епоха. Гледайки назад, е доста необичайно, че ние поддържаме връзка с вас вече около 70 години, и вижте къде сте днес. Вие знаете за нашето присъствие и като цяло ни приемате като ваше семейство. Ние чувстваме, че постигнахме толкова много за сравнително кратко време и ето ни толкова близо до това да сме в състояние да ви посетим открито. Очакваме с нетърпение това време, когато ще можем да споделим с вас много неща.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/11/14112012.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments