Чувствате ли се Фантастично? 9 Лесни Начина да Започнете

9 Лесни Начина да Започнете

Когато се чувстваш добре, животът е хубав.

"Ако се чувствате добре, живота е прекрасен." Щастието може да се постигне, като се свържете с чувствата ви в момента, и след това с тази свежа осъзнатос можете да повишите енергийните си вибрации, чрез малки стъпки, всеки ден, създавайки пътя към по-доброто състояние.

Можете да използвате тези 9 прости стъпки, всеки ден, които работят като рецепта за фантастично настроение. Когато не се чувствате добре, това е така, защото ви липсва един или повече от тези елементи. С повторното им въвеждане в живота ви, тялото ви получава баланс и инерция, които ще ви накарат да се чувствате фантастично отново.


Ето и 9-те прости стъпки:

1. Упражнения: енергията в тялото ви е подобна на тази на потока на реката. Когато не я стимулирате чрез движения, енергията започва да застоява. Упражненията оказват много силно влияние върху това как се чувствате. Тези упражнения могат да бъдат от всякакъв тип: танци, колоездене, аеробни упражнения, гимнастика, фитнес и т.н. Те ще имат пряко отражение върху това как се чувствате. Опитайте се да се свързвате с това, как се чувствате след като сте се упражявали, вместо как се чувствате преди това, тъй като това ще е трамплин за вас, към това да се чувстватете фантастично.

2. Връзка със Себе Си: съзнателно създаване на тишина в продължение на 5 минути всеки ден, създава спокойно центрирано усещане, изпълващо целия ден. Отделяйте по 5 мин. на ден, за да се свържете съзнателно с дъха си, това ще ви помогне да се отпуснете и освободите от напрежението на забързаното ежедневие.

3. Сън: Подмладете ума, тялото и духа си с чудесен нощен сън.

4. Хранене: това как се храним, влияе на начина, по който се чувстваме. Консумирайте свежи, натурални храни и напитки, те ще ви дадат необходимата енергия и бланас, за да се чувствате прекрасно.

5. Околна среда: къде живеете, къде работите, времето, сезоните, цикълът на луната (приливите и отливите), всичко това има влияние върху това как се чувствате. Отделете малко време, за да разберете как различните среди ви карат да се чувствате и след това направете така, че да прекарвате времето си в по-добра среда.

6. Изживей мечтите си: ние всички се нуждаeм от тласък в живота ни и каква по-добра инерция може да ни се даде от това, да започнем да изживяваме мечтите си. Малките неща във всеки ден, могат да ни донесат толкова много радост в живота.

7. Научете нещо ново: децата учат свежи и вълнуващи неща, всеки ден. Какво е нещото, което можете да направите днес, което е свежо, може би спонтанно и вълнуващо? Ума, който е жив, дава живот.

8. Социални връзки: обградете се с позитивни хора, хората с голяма енергия повдигат вибрациите ви. Ние сме склонни да се насочваме като магнит към ентусиазма и драмата, тъй като и двете са високо-енергийни състояния. Когато един човек е отрицателен, а другият е положителен и двамата са заразни. Обърнете внимание на това, кой от тях ви притегля повече.

9. Осъзнатост: Когато станем осъзнати, ние се свързваме с живота. Ние ставаме по-балансирани в центъра на нашето същество. Нашият ум има шанса да се успокои и сме по-способни да се движим в състояние на потока. Това е мястото, където тялото и душата ни стават едно. В това просветено и балансирано състояние, ние започваме да се свърваме и манифестираме желанията на сърцето си.


Тези девет прости стъпки в ежедневието ви, имат потенциала да променят живота ви завинаги, давайки ви възможността сами да определяте чувствата си и да създавате щастие от отвътре-навън.

Димитър Кирилов: Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments