Послание от СаЛуСа – 1.10.2012 г.

1.10.2012 г.

Послание от СаЛуСа – 1.10.2012 г.

Навлизате в друг месец, погледнете назад и вижте колко бързо измина времето. През този период вие като Служители на Светлината направихте толкова много, за да извисите нивата на съзнанието и се случва голямо пробуждане. Това е велико постижение на фона на усилията на Илюминатите да ви разсеят и да създадат страх.

Не видяхте да се случват мащабни арести, както се очакваше, но независимо от това всички промени, за които преди се спомена, са в ход. Забавянията показаха колко много сте научили от поддържането на фокуса си върху по-важните въпроси, свързани със собствената ви еволюция. Не е егоистично да мислиш за себе си, защото никой друг не може да ви подготви за Издигане, макар че можете да намерите много съвети за това.

Външните събития не са от съществено значение за вашия напредък, но ви дават възможност да разберете какво пази бъдещето за вас. То е ваше право, което спечелихте чрез повишаване на вибрациите си, и отразява по-голямото ви извисяване в Светлината.

Вие не може просто да решите, че бихте искали да се издигнете и да успеете да го направите, без първоначално да вложите нужните за това усилия. Не е нужно да поглъщате купища информация, въпреки че има на разположение много информация, която ще помогне за разбирането ви.

Това, което е важно, е как сте вътрешно и дали сте били в състояние да погледнете навън и да приемете, че Всички Вие сте Едно.

Това ще ви придвижи много напред, за да ви помага да създадете по-високо ниво на съзнание. След като сте на път да станете Служител на Светлината, вие сте на прав път към самоосъществяването. Това не означава, че трябва да станете учител или наставник на другите, а че чрез вашия пример ставате сияйна Светлина.

По този начин можете да издигнете други, където и да сте, с мила усмивка или дума, а това има много по-голямо въздействие, отколкото можете да си представите.

Разбира се, че трябва да се сприятелите с егото си, което все още ще се опитва да поддържа „старото ви аз”, най–малкото – забравяте какви сте били.

Ето тук се случват големите ви промени, тъй като се издигате от по-ниските вибрации, а всичко това е част от него.

То може дори да означава внимателен подбор на нови приятели, които са по-подходящи и разбират промените във вас. Душите от по-ниските вибрации често са много груби и се отдават на негативни действия и може да не ви е комфортно да сте с тях. Но понеже се издигате, вие ще се научите как да се предпазите от тях.

Чрез Закона на Привличането вие естествено ще гравитирате към души с подобна вибрация. Това са приятелства, където ще си помогнете един на друг да напреднете и това най-вероятно ще продължи по време на Издигането и след това.

Понякога такива връзки могат да бъдат много силни и може да показват, че сте били заедно много пъти преди и идвате от едно и също Звездно Семейство.

Имайте предвид, че всяка душа е дошла на Земята от друга цивилизация и вие сте толкова извънземни, колкото всички други. Всъщност, поради тази причина вие се чувствате много комфортно с идеята да се срещнете с нас.

Ще бъдете запознати с истинското си семейство с течение на времето, те следяха напредъка ви и ще се радват много да се срещнат отново с вас.

Земята беше вашата площадка за тестване и с ниската си вибрация имаше малка възможност да ви позволи да узнаете истинската си същност.

Като всяка друга душа, от време на време напълно се потапяхте в живота си, без да осъзнавате, че сте откъснати от истинската си реалност.

Това всъщност беше с цел вие напълно да изпитате по-ниското измерение и всичките му предизвикателства. Би било разсейващо и даже депресиращо да знаете за живота, който изоставихте, когато за първи път се въплътихте на Земята.

Сега е различно, защото се върнахте в Светлината и разбрахте истинския си произход като мощна душа с огромна способност да създава. Когато се издигнете, ще сте в състояние да използвате отново тези сили, след като сте станали надеждна и знаеща душа.
И така, Скъпи Мои, упорствайте с вашето извисяване и нека да не ви възпира това, което се случва извън вас.

Всичко в действителност се развива, за да ви донесе завършване на този цикъл чрез Издигане и вие ще се възползвате от всичко, което беше обещано.

Не си пилейте енергията да се тревожите за други проблеми, тъй като всичко ще дойде до идеален край според безупречния Божествен план за всички вас.
Бъдете сигурни, че почистването на Земята се извършва, дори и ако не чувате или виждате много доказателства за това. Има съвместни действия между нас и нашите съюзници и не само че поддържаме баланса на Земята, но и предотвратяваме ескалирането на щетите. Скоро напредъкът ще се ускори значително, защото в публичното пространство ще се появят нови устройства и ще стане още по-бързо, след като ние дойдем на вашата Земя.

Както разбирате, ние все още силно настояваме за резултат от работата, която извършват нашите съюзници, за да отстранят тъмните сили. Те повече не могат да отлагат момента да признаят, че са изгубили битката, но арогантно продължават с военни действия, които все още предизвикват смърт и разруха.

Чудим се колко време още им трябва на вашите лидери, за да разберат че войните никога не са разрешавали някакъв проблем. Те просто го задълбочават, докато, както често се случва, пламне световна война със загуба на огромен брой животи. Решението на проблема е да ви изпращаме Любов и Светлина винаги, когато съществува заплаха, и особено към лидерите, които са ангажирани пряко. Това със сигурност помага и ето от къде можете да вложите пълната си вяра в силата на Светлината.

Любовта е най-мощната енергия от всички и на вашето сегашно ниво вие я видяхте в действие с цел изцеление, и въпреки присъствието на по-ниските енергии, тя действа.

Вие се нуждаете от вяра и разбиране, в противен случай тя няма да прояви максималната сила, която можете да дадете. Известно е, че майчината любов лекува, и е друг пример за това какво може да направи любовта.

Всеки от вас има някаква степен на лечителска способност вътре в себе си, но често се съмнява в нея, така че тя не развива пълния си потенциал, който има.

Бъдете позитивни и дайте своя принос, за да извисите Земята и всичко живо на нея.

Помнете, че ще се издигнете с Майката Земя, и много други форми на живот също са готови да продължат напред. Не на последно място са животните, много от които са ваши домашни любимци или са били опитомени, за да ви служат.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви изпращам Любов и Благословии от името на всички ваши приятели и семейството ви на борда на нашите кораби.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno

http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/10/1102012.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments