Послание от Монтаги Кийн – 23 септември 2012

23 септември 2012


Послание от Монтаги Кийн – 23 септември 2012


Ченълинг на Вероника Кийн

На 23-ти септември се навършва годишнина от деня, в който ти стана моя съпруга. Щастието ни беше толкова голямо, че ние решихме, че то ще продължи вечно. То ще бъде завинаги, но не съвсем по начина, по който сме си представяли. Сега аз мога да помогна в това, което е твоя мисия на Земята и трябва да се разглежда като такава.
Ще има моменти, когато няма да си в състояние да комуникираш с мен, и хората ще разберат това. Предупредих те, че няма да е лесно и че ще има блокажи по пътя. Твоята решителност да успееш е похвална. Това е твоят Божествен път. Аз мога само да помагам.

Има много други, от тази страна на живота, които хвърлят светлина върху това, което трябва да се направи. Моля те, старай се да си заземена през цялото време. Атаката срещу теб миналата неделя през деня и срещу другите около теб, трябва да действа като предупреждение, за да бъдете винаги нащрек. Тъмните Сили се борят за своето съществуване. Те ще се борят срещу всеки, който хвърля светлина върху тях. Имаш нужда от почивка. Ти не можеш да носиш сама всичко на плещите си. Аз съм щастлив да видя, че всичко се прояснява. Ти никога не си се съмнявала относно връзката ти с определени места по време на многото ти животи на планетата Земя.

Всичките опити да се започне Трета световна война с Иран се провалиха. Народът на Иран няма никакво желание да води война с никого. Има само малцина, които искат война. Време е убийствата да спрат. Няма да има място за подпалвачите на война, когато човечеството се завърне в Светлината. Тъй като мнозинството повишава своята вибрация, то вижда ясно манипулирането на малцинството и го отхвърля. Мнозинството вече не е склонно да бъде подвеждано да приема фалшиви "причини" за това, защо трябва да има война. Клането на невинни хора няма да бъде приемано, без значение каква е причината. Вие знаете, че едни и същи "причини" се пренасят през вековете; повтаря се същата стара формула отново и отново. Но това просто няма да работи повече. Малцинството без душа ще трябва да помисли отново.

Кой на Земята ще повярва, че ще има "извънземна инвазия"!? Кой би искал да нахлуе в планета-затвор, вместо да освободи човечеството от робството, причинено от Кабала? Вие трябва да ги посрещнете с отворени обятия като ваши спасители, ако те "нахлуят".

Кабалът е планирал тази инвазия, наречена "Проектът Bluebeam (Синият лъч)", в продължение на години. Беше просто въпрос на време този проект да се задвижи. Те имат технологията - завършена и готова за действие. Но хората са по-мъдри сега и вече не са готови да се заблуждават от фалшива пропаганда и истерия, която е била ефективна в миналото.

Светлината на истината свети ярко във вашия свят и всеки ден става все по-ярка. Голямото Пробуждане вече се случва. То не може да бъде спряно. 2012 е вашата година - да разберете кои сте и на какво сте способни, след като оковите са отстранени. Вие ще бъдете свободни да се радвате на живота на планетата на мира и хармонията. Това вече не е мечта, това се случва. Вашата смелост и желание да проучите истината, е предизвикало това. Няма връщане назад.

Ще бъде забавно да научите истинската си история. Това само може да доведе до огромна разлика. Историята трябва да се основава на факти, а не на заблуда. Няколко души, отговорни за причиняването на фикцията, ще бъдат уличени в измамите, които са създали. Това ще разстрои някои, които са били напълно погълнати от измамата, за това че наистина са й повярвали. Те не са сами: толкова много са я приели или тя им е била наложена с оръжие. За съжаление тези, които са се съпротивлявали, са били осъждани на смърт. Желанието да оцелеят принуди мнозина да приемат фалшивата доктрина. За съжаление, след това я предаваха от поколение на поколение. Ето как тя е оцеляла. Когато мракът се повдигне напълно, ще видите и ще се почувствате живи, както никога преди. Това ще бъде едно радостно преживяване. Тъмнината не може и няма да оцелее в светлината. Вие, от друга страна, ще се превърнете в Съществата от Светлина, които сте.

Много усилия се влагат, за да се случи това. Вие не трябва да чакате дълго. И двете страни на живота работят заедно, като едно цяло. Това е съвместна операция. Ние сме почти на финала. Моментът е правилен. Чакахме дълго време, за да предизвикаме това. Имахме нужда от определени хора, които да заемат местата си, така че да може да има плавен преход.

Ирландия ще играе огромна роля за възстановяването на истината. Всичко ще бъде разкрито като Свещената земя на Арийския народ - хората на Светлината. Тяхната светлина ще засвети ярко още веднъж, защото те пътуват из четирите краища на Земята, така както са правили в отминалите дни, за да споделят своята светлина с другите.

Ирландия е готова да се откаже от нейните тайни, които са били толкова брутално крити или унищожени от тези, които добиха контрол. Навсякъде ирландците ще прегърнат истината. Всички народи ще се съберат заедно в дух на приятелство, за да не обявяват никога отново война или за да потискат другите поради алчност или заради контрол.

Ирландският народ трябва да се надява, че г-н Кени няма да изостави невинните деца, които е защитавал неотдавна, защото той е погнусен от тези, които са ги малтретирали и мачкали безмилостно.

Изминахте дълъг път през тази 2012 година. Само трябва да минете през крайните етапи и сега, когато сте отворени и по-мъдри, можете да видите, че крайният резултат е близо.

Моята скъпа съпруга носи голям товар на плещите си. Моля да разберете, че от време на време тя трябва да бъде на друго място, работейки за вас. Един ден тя ще бъде в състояние да ви обясни и вие ще узнаете истината за нашето сътрудничество. Вероника и аз сме били заедно в много животи, така че да работим заедно става някак естествено за нас.

Скъпа моя, опитай се да се запазиш спокойствие и да бъдеш заземена. Други ще ти помогнат. Ти знаеш какво трябва да се направи. Вярвай, че цялата необходима помощ ще ти бъде оказана. Аз и другите ще бъдем до теб през цялото време.

Завинаги твой любим Монти

Website: The Montague Keen Foundation

Превод: Helis

http://galacticchannelings.com/english/montague23-09-12.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/09/montague-keen-25-sept-2012.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments